- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
bilirim bilirim benimde sürekli arkadaşlarım gidiyor inşallah bizede nasip olur..ablan bence biraz görüşssün çok okuyoruz ilk önce beğenmeyip sonra aşık olanları şans versin ben bi çok kişi ile görüştüm hiçte sorun olmadı hoşuma gitmeyenleri istemedim oldu bitti.denesin derim...
hayatcım sevgilime dün yemek kitabı alayım mı diye sordum gerek yok internet var artık gerek olmaz hiçbişeye dedi bende bizim internetimiz olcak mı dedim (tabi birazcık düşünce ölçme amaçlı sordum) olur tabi cnm hem annenlerle görüşürsün dedi bebeğim benim yaa ben aşığım diye mi bana çok düşünceli geliyor abartıyormuyum napıyorum bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor ben demeden düşünmesi
GÜNAYDINNN KIZLARR
hayatcım bende dua edeyim inşallah ablan için allahım hayat arkadaşımın ablasının gönlüne göre ver çok mutlu olsun yarabbim
kesinlikle çok iyi anlaşırdık hiç şüphem yok olsun sanalda olsa yeter bazen insan tanımadığı insanlara daha çok içini döküp rahatlıyor destek görüyor
günaydıınn kızlarr bugün çok güzel bir gün
hoşgeldin aycan77
GÜNAYDINNNNN
aşkım geliyorrrr annem, ananem, yengem, teyzemle tanışıcak kısmetsee ayyy heyecan yaptım
hayatcım geçen akşam konuştuk temmuz gibi aileler tanışıcak sonuna doğru olur heralde tanışma ondan bikaç ay sonra ben isteme söz nişan isterim uzun nişanlı kalalım dedim aşkımda sen nasıl istersen dedi bebekim benimm yaa çok seviyorum onu inşallah aileler bi kaynassın ne isterim ki daha çok problem var aslında da iki tarafta şuan için susmuş durumda ama karşı karşıya geldiklerinde hoşgörü olur inşallahta tatlı tatlı geçiştirirz bu günleri:98:
elbetteki canım benim ne demek inşallah hayırlısı ile o günler gelsin bi :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?