• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hımm anladım canım.hayırlsı olsun.inş gönlüne göre birini bulur tez zamanda.aslında biraz da nasip işi bence bir yerde kısmetin kendi geliyo .nerden ve nasıl çıkıcağı hiç belli olmuyo.

benim bir arkşım vardı.tesadüf üzeri netten biriyle tanışmış.arkdaşımda çok aklıı kzdır.seciçidr mantıklıdır.bazen konuşurduk netten evlilklere falan karşı bir insandı ve hiç kimseyle çıkmamış biriydi kimselere güvenemiyodu sonra ne mi oldu netten tanıştığı insanla evlendi çok mutlular 5 aylıkta bir bebekleri var yaa iştee böyle bacımm kısmet kısmett:))

hımm anladım canım.hayırlsı olsun.inş gönlüne göre birini bulur tez zamanda.aslında biraz da nasip işi bence bir yerde kısmetin kendi geliyo .nerden ve nasıl çıkıcağı hiç belli olmuyo.

benim bir arkşım vardı.tesadüf üzeri netten biriyle tanışmış.arkdaşımda çok aklıı kzdır.seciçidr mantıklıdır.bazen konuşurduk netten evlilklere falan karşı bir insandı ve hiç kimseyle çıkmamış biriydi kimselere güvenemiyodu sonra ne mi oldu netten tanıştığı insanla evlendi çok mutlular 5 aylıkta bir bebekleri var yaa iştee böyle bacımm kısmet kısmett:))

waayyy be hakkaten çok ilginç internetten tanışıpta mutlu olmak

hakikaten kısmet gülüm,, insan mutlu olmayı bilmeli benimde ablam için tek yapabildiğim şey dua etmek,,
istiyorum ki başkalarına özenmesin benim yanım niye boş demesin,,, geçenlerde bi arkadaşı aramış nişanlanıyorum diye aynı yaşıtlar özendi o da içi gidiyo işte ama çıkmıyo bi insan karşısına ,,, yinede allahımın verdiği yaşattığı herşeye sonsuz şükürler olsun

anlıyorumm canımm benimde artık çevredeki arkdaşlarım tek tek evlenmeye sözlenmeye nişanlanmaya başladılarr çeyiz meyiz hazırlıkları falan yapıyolar insan özenmiyo değil hanii ama dediğim gibi doğru yer doğru zaman doğru insan olsunn geç olsun ama temiz olsun mantığındayım bende.Allah büyük canım inş kalbimize göre birini nasip eyler ...

anlıyorumm canımm benimde artık çevredeki arkdaşlarım tek tek evlenmeye sözlenmeye nişanlanmaya başladılarr çeyiz meyiz hazırlıkları falan yapıyolar insan özenmiyo değil hanii ama dediğim gibi doğru yer doğru zaman doğru insan olsunn geç olsun ama temiz olsun mantığındayım bende.Allah büyük canım inş kalbimize göre birini nasip eyler ...

amin canım inşallah:34:

ooo sohbetin sonuna yetişmişim...

semacım sen anlattında bende anlatayım en yakın arkadaşım nette oyun sitesinde oyun arkadaşı ile msn de görüşmeye snr telefonda görümeye başladılar daha sonra sevgili oldular askere gitti geldi bekledi hep ve şimdi evliler nikahları oldu ama düğün olmadı muhafakazar aileler istemediler nikahsız yan yana durmalarını inşallah onlarda çok mutlu olur kısmet ömründe tanışamacağı insanlar tanışıp evlendi hakkatten bu kısmet işi ne şaşar ne kaçar:89:bende yemeğe gidip geliyorum

günaydınnnn

sevgilim geliyorr heyecan tavan yaptı allahım hayırlısı ile sorunsuz atlatmayı nasip etsin

günaydınnnn

sevgilim geliyorr heyecan tavan yaptı allahım hayırlısı ile sorunsuz atlatmayı nasip etsin

günaydın canımmm

merak etme herşey çok güzel olacak

desene bugün ikimizde çok mutluyuz biz de 3 haftadır görüşemedik eskişehire gitti iiş için ordan istanbula bugün görüşücez inşallah:66::66::66::66::66:

oooo çok sevindim canım benimmm sizde kavuşuyorsunuz:69::69::69:bizde:69::69::69:

gelmesi yaklaştı diye mi nedir bilmiyorum ama aşığım sana ,seni seviyorum kelimelerini zaten çok söylüyordu da dahada bi arttı:69::69:

birde isteme nişan işini açıyorum sık sık sanırım benim istediğim tarihlerde olucak diye tahmin ediyorum ben soruyorum konuş ailenle bakalım diye yaz sonu evlencem diyor ama hiç istemeden ses yok nişanlı olduğumuzda daha rahat görüşürz umuyorum offf içim bi garip hayatcım ya strede var heyecanda böyle sanki vücudumu ben yönetmiyorum bi tuhafım:52::52:ama onun yanında durgun değil neşeli hiperaktif olmak istiyorum donbup kalmam inşallah

yok yok merak etme heycan falan olmaz canım çok mutlu olcaksın gör bak:34::34::34:

allahım darısı bizim başımıza bugünleri bize de göster:16::16::16:

amin canım inşallah görürsün en öbnemlisi sevmissin bi insanı ve sevilmissin ondan sonrası allahın izni ile geliyor yeter ki iki taraftan biri yamuk yapmasın ne kadar zamandır sevgilisiniz canım benim bayağı uzundu galiba unuttum:26:

amin canım inşallah görürsün en öbnemlisi sevmissin bi insanı ve sevilmissin ondan sonrası allahın izni ile geliyor yeter ki iki taraftan biri yamuk yapmasın ne kadar zamandır sevgilisiniz canım benim bayağı uzundu galiba unuttum:26:

2,5 yıl oldu canım epeydir birlikteyiz inşallah ömrümün sonuna kadar birlikte oluruz :21::21::21:

inşallah canım bir ömür birlikte mutlu mesut yaşarsınız bu arada ben seni çok merak ediyorum:79:

aslında bu topiğin 250.sayfalarında vardı sanırsam ekledim ben bayağı resim aslında bu siteye sen ekledin mi hiç

canım eski sayfalara baktım senin resmini bulamadım ama eski sayfalardaki birçok kişi varmış şimdi bazılarını evlilik anneler topiklerinde falan görüyorum kimse kalmamış kızzz

bende baktım cnm resim eklemiştim ama kaldırmışım onları buraya ekliyim bitane ama 30 dk içinde silniyormuş istersen gel foruma ekliyim gör snr silerim hemen

Back