- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm anladım canım.hayırlsı olsun.inş gönlüne göre birini bulur tez zamanda.aslında biraz da nasip işi bence bir yerde kısmetin kendi geliyo .nerden ve nasıl çıkıcağı hiç belli olmuyo.
benim bir arkşım vardı.tesadüf üzeri netten biriyle tanışmış.arkdaşımda çok aklıı kzdır.seciçidr mantıklıdır.bazen konuşurduk netten evlilklere falan karşı bir insandı ve hiç kimseyle çıkmamış biriydi kimselere güvenemiyodu sonra ne mi oldu netten tanıştığı insanla evlendi çok mutlular 5 aylıkta bir bebekleri var yaa iştee böyle bacımm kısmet kısmett:))
anlıyorumm canımm benimde artık çevredeki arkdaşlarım tek tek evlenmeye sözlenmeye nişanlanmaya başladılarr çeyiz meyiz hazırlıkları falan yapıyolar insan özenmiyo değil hanii ama dediğim gibi doğru yer doğru zaman doğru insan olsunn geç olsun ama temiz olsun mantığındayım bende.Allah büyük canım inş kalbimize göre birini nasip eyler ...
canım ben şimdi çıkıyorumm .görüşüz yine tatlım hçkl...
günaydınnnn
sevgilim geliyorr heyecan tavan yaptı allahım hayırlısı ile sorunsuz atlatmayı nasip etsin
amin canım inşallah görürsün en öbnemlisi sevmissin bi insanı ve sevilmissin ondan sonrası allahın izni ile geliyor yeter ki iki taraftan biri yamuk yapmasın ne kadar zamandır sevgilisiniz canım benim bayağı uzundu galiba unuttum:26:
inşallah canım bir ömür birlikte mutlu mesut yaşarsınız bu arada ben seni çok merak ediyorum:79:
aslında bu topiğin 250.sayfalarında vardı sanırsam ekledim ben bayağı resim aslında bu siteye sen ekledin mi hiç