• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bilirim bilirim benimde sürekli arkadaşlarım gidiyor inşallah bizede nasip olur..ablan bence biraz görüşssün çok okuyoruz ilk önce beğenmeyip sonra aşık olanları şans versin ben bi çok kişi ile görüştüm hiçte sorun olmadı hoşuma gitmeyenleri istemedim oldu bitti.denesin derim...

hayatcım sevgilime dün yemek kitabı alayım mı diye sordum gerek yok internet var artık gerek olmaz hiçbişeye dedi bende bizim internetimiz olcak mı dedim (tabi birazcık düşünce ölçme amaçlı sordum) olur tabi cnm hem annenlerle görüşürsün dedi bebeğim benim yaa ben aşığım diye mi bana çok düşünceli geliyor abartıyormuyum napıyorum bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor ben demeden düşünmesi :69::69::69::69:

hiçte abartımıyosun canım gerçekten düşünceli konuşmuş,,, ne şanslısın,,,:16::16::16::16::16:

bugün ablam için çookk dua edicem allahım yüzünü güldürsün inşallah

GÜNAYDINNN KIZLARR

hayatcım bende dua edeyim inşallah ablan için allahım hayat arkadaşımın ablasının gönlüne göre ver çok mutlu olsun yarabbim:71:

GÜNAYDINNN KIZLARR

hayatcım bende dua edeyim inşallah ablan için allahım hayat arkadaşımın ablasının gönlüne göre ver çok mutlu olsun yarabbim:71:

canım ya çok teşekkür ederim,,, allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah,,, dualarında unutmadığın için sağol bitanem

seninle gerçekten tanışmayı çok isterdim gerçekten iyi bi arkadaşsın tanışsak belkide çok iyi bi dost olabilirdik

ahh ahhh:40:

kesinlikle çok iyi anlaşırdık hiç şüphem yok olsun sanalda olsa yeter bazen insan tanımadığı insanlara daha çok içini döküp rahatlıyor destek görüyor :21:

kesinlikle çok iyi anlaşırdık hiç şüphem yok olsun sanalda olsa yeter bazen insan tanımadığı insanlara daha çok içini döküp rahatlıyor destek görüyor :21:

dua yüreğin güneşidir,,kimi yürekte hergün doğar,, kimi yürekte ebediyen batar,, duama ortak ettim seni,, sende duanda unutma bizi,,

:38:

merhaba kızlar bende evlenemicem sanırım şimdiye kadar hiç hayatıma doğru düzgün biri girmedi hemde gerçekten çok seviceğim biri olmadı hiç

geldim geldimm ama biraz geç oldu

heyecanlıyım yarın aret gidicem arkadaşım evleniyor baklava yaptık ekmek siparişi verdim dün akşam elbisemi ütüledim yarın kırmızı oje sürücem yanağımda bi tane sivilce çıktı ama bu akşam kil maskesi limon falan müdahale edicem artık bakıcaz saçlarımı nasıl yapsam ki pazar günü kuaföre gidicemde bu akşam kına evde kendim bişeyler yapıcam elbisemde tek omuz düzleştirici ile maşa mı yapsam iri iri saçlarımın omuzlarımı azcık geçik saç topiğinde rüyamsının saçlarına baktım süper yapmış bende akşam bi denemelik yapayım yandan beceririsem onu yaparım beceremessem artık masa ile idare edicem

birde dün benim en iyi arkadaşımı aradığımda öğrendiğim şok karşısında gözyaşlarımı tutamadım evlenmişti düğün olmamıştı imam nikahı nişanda olucak biliyordum ama resmi nikahıda yapmışlar çok sevindim ama antalyaya gidicek içimde bi burukluk oluştu ben istanbula gidicem onun yanına o ise antalyaya onunda düğünü olucak 2 ay veya 4 ay snr düşünmüşler herkes evleniyor yavaş yavaş bizimkide babasına yazsonu evlenmeyi düşünüyorum demiş 2012 için =D ayy bakalım biz daha neler paylaşıcaz buralarda:90:

sen bahset kendinden canım sanırım gün içinde giremiyorsun nete..

bu akşam düğün var dökücez kurtları bakalım :46:

GÜNAYDINNNNN

aşkım geliyorrrr annem, ananem, yengem, teyzemle tanışıcak kısmetsee ayyy heyecan yaptım
hayatcım geçen akşam konuştuk temmuz gibi aileler tanışıcak sonuna doğru olur heralde tanışma ondan bikaç ay sonra ben isteme söz nişan isterim uzun nişanlı kalalım dedim aşkımda sen nasıl istersen dedi bebekim benimm yaa çok seviyorum onu inşallah aileler bi kaynassın ne isterim ki daha çok problem var aslında da iki tarafta şuan için susmuş durumda ama karşı karşıya geldiklerinde hoşgörü olur inşallahta tatlı tatlı geçiştirirz bu günleri:98:

GÜNAYDINNNNN

aşkım geliyorrrr annem, ananem, yengem, teyzemle tanışıcak kısmetsee ayyy heyecan yaptım
hayatcım geçen akşam konuştuk temmuz gibi aileler tanışıcak sonuna doğru olur heralde tanışma ondan bikaç ay sonra ben isteme söz nişan isterim uzun nişanlı kalalım dedim aşkımda sen nasıl istersen dedi bebekim benimm yaa çok seviyorum onu inşallah aileler bi kaynassın ne isterim ki daha çok problem var aslında da iki tarafta şuan için susmuş durumda ama karşı karşıya geldiklerinde hoşgörü olur inşallahta tatlı tatlı geçiştirirz bu günleri:98:

kuzummm benim senin adına çok seviniyorum nerden nereye dimi zaman gelecek nişanda ne giysem,,, gelinliğim nasıl olsun diye kafa yoracaksın

ne güzel ya artık sen bizden önce evleneceksin ayakkabının altına ismimizi yazarsın dimiiiii

lavanta nerdesin ya
hiç benimle ilgilenmiyosun artık görüyorum hep çevrim içisin ama hiç aklına gelmiyorum herhalde

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ayyyyyyy kuzum abak sen canım benim açık ama sürekli olarak bakmıyorum şuan için başka bi topike takıldım canım benim diye biri ile sohbet ediyoruz normalde yazar çıkarım yada okurum bakma sürekli olarak takıldığım topik yok ..

çok açıktım patron oğlunu göndercekti bende yemeğe gidicektim ama saat 2 oldu 10 dk işleri varmış bazyılcam diye lahmacun söyledim bu sıcakta abes olcak ama canım çektiii :52:

hayatcım ya akşam sevgilim ev için dediki şimdi onlar yeni ev aldılar kendilerine güzelde ev tertemiz annesi demişki siz bu eve geçin biz balkonlu bi eve geçelim demiş sevgilimde bana sen ne diyorsun dedi..bende bişey demedim annesi yakın olmak istiyormuş sevgilim pek yakın istemiyorum yada benim ağzımı aramak için diyor bende yakın olsun canım yakın diye sürekli gitmicez sende bana anneme git diye baskı yapmassın umarım dedim oda sen beni tanımamıssın zaten eve geç gelicem onuda seninle geçirmek isterim falan dedi ama hiç bilmiyorum acaba ben tepki versem mi onlaramı bıraksam bilemiyorum acıkcası verilcek tepkide yok yani hayır olmaz diye diretememde ben de ne istiyorum oda aşikar ya bak bi çırpıda anlatıverdim

Back