Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar bende geldim dikkat et sinem kendine vallahi buradada öyle havalar özledim yazı
eeee Lavantacım sen nasılsın bakalım

sinemcim dikkat et benimde şuan ayaklarım acayip üşüyorr

spediceim valla havadislr sende biz bildiğin gibi boş boş takılıyoruz bu sevgililer günüde yalnızzımmmm..napalım masraftan kurtultuk diyee kendimi avutuyorum

Hoşgeldin speedy
Ben kendime dikkat ediyorum ama bünye zayıf olunca en ufacık bir üşütme bile hemen gribe çeviyor bende mafoldumben

20 yas evlilik icin cok erken bi yas bence... kizlar 25 yasindan once evlenmemeli diye dusunuyorum.. zaten anca universite 25 e kadar bitiyor duzene giriyorsun

canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız bakalım ben süperim kendimi çok iyi hissediyorum arada karnıma ağrılar girmese çok çok daha iyi olucak..

cumartesi günü rahmetli dayımın tespihi vardı ..annem oraya gitti..annemin teyzesi benim sevgilimin olup olmadığı sormuş yok demiş..oda ben bi subay var onunla tanıştırayım demiş..annemde beğenmez o demiş boylu poslu istiyor demiş..teyzemin kızıda beğenir beğenir boylu poslu yakışıklı demiş eeeeee o beni beğenmesse korkusu sardı şimdi...bakalım tanıştırıvaklar güyaaa

kızlar bu arada rüyamda ne gördüm bana biri manikür seti içinde yüzük hediye ediyor ama ben yüzük olduğunu bilmiyorum (!) kabul etmiyorum manikür setiya..sonra birini görüorum yanımda temizlik kovasının içinde beyaz beyaz bezler ve dibinde tektaş ..ben farkına varıorum ama varmamış gibi davranıyorum..rüyada bile ne kadar cinsim hayırdır inşallah kimbilir neysen etkilendimm

Günaydın kızlar nasılsınız...
Lavantam galiba seni bu sene evlendircez, hemide hepimizden önce gitcen :))
Sinemcim, bir askerimiz var usta birliği Malatya sizi korumaya gönderiyoruz, iyi bakın askerimize :))
Bu arada kardeşimde Hakkari'de görev yapacak, Allah hayırlısıyla gidip dönmesini nasip etsin...

cimcimem annem bile artık evlen dio yaa beni bunalıma sokacaklar ama bende sevgilim olsun söz olsun nişan olsun hani 2 sene sonra evlensem fena olmaz hem tam yaşım gelmiş olur 23-24 iyi yani..aman yaa umutlanmıcam nasılsa ben beğensem o beğenmicek o beğenmicek veya tanışamıcaz veya huyumuz suyumuz tutmucak..buarada 21 yaşıma azcık kaldı heralde istanbulsa giricem yeni yaşıma

he bide cimcimecim allah hayırlı ile tezkere almayı nasip etsin askerlerimize..

buarada sen hediye aldınmı sözlüne kuzum

Nasibin olursa tutar canım merak etme, bende hiç umutlu değildim zaten msne kaydetmeyi bile düşünmüyordum tekrar aradıkları için kaydetmiştim ama bak şuan sözlüyüm...
Bende bu ayın 22'sinde 24 olcem nasipse :))
Ya ben sevgililer günü gibi toplu hediye alınan günleri sevmiyorum, almadım canım zaten sözlümde sevmiyo...
Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi bizim için özel olan günlerde almayı tercih ediyorum, şimdilik o doğum günüme alacak bende mart gibi ona hediye gönderip sürpriz yapmak istiyorum :))

robot slm nasılsın

cimcimem bide herşeyi uyar sevgi oluşmassa sevmeden olmaz sen nasıl sevmye başladın cnm..birsürü korkularım var..

Lavantacım ben ilkin mantıklı yaklaştım, zaten ilk görüşmemiz çok ciddi oldu, onun çok otoriter olduğunu düşündüm ama zamanla yumuşadı, inan nasıl geliştiğini anlayamadım, tanışma dönemimizde her arayışında farklı bir heyecan olurdu, şimdi ise daha çok sevgi ve bağlılık var. Aslında bunları anlatmak güç, anlatılmaz yaşanır :))
Kızlar yine yatılı misafirimiz var ne güzel dimi, dün gece 1:30'u gördüm kaçta uyudum bilmiyorum, ben ne zaman dinlencem yaa (

günaydın kızlar herkes nasıl bakalım benim moralim biraz bozuk yaaa
cumartesi günü direksiyon sınavına girdim maalesef kalmışım 15 gün
sonra tekrar giricem allah kısmet ederse bide bunun üstüne sabah
kapının eşiğine takılıp yere kapaklandım haftayı baya güzel başlattım anlayacağnız bilmiyorumkismile :gitme: :sinifsinif: :1no2:

ya haketten anlamıyorum yaaa onca hayatımda dikkat etmem rağmen elim ayağım birbirine dolanıyor yaptıım hiçbişeyde dikiş tutaramıyorum kafayı yicem yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…