• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın kızlar herkes nasıl bakalım benim moralim biraz bozuk yaaa
cumartesi günü direksiyon sınavına girdim maalesef kalmışım 15 gün
sonra tekrar giricem allah kısmet ederse bide bunun üstüne sabah
kapının eşiğine takılıp yere kapaklandım haftayı baya güzel başlattım anlayacağnız bilmiyorumkismile :gitme: :sinifsinif: :1no2:

zaten ben de bekliyordum bugün de nasıl bir sakarlık yapacak diye :roflol::roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsun ama bu gidişatla senin sonun ne olacak bilemiyorum :roflol::roflol::roflol:

ahhh seçilcimm yaa nazarmı var ne var anlamadım daha dikkat et kendine..direksionuda 2.cisine geçersin inşallah cnm bozma moralini

spedimm öyle diosun takma etrafı diyosun ama napıyımbilmiyorumkismileelimde değil

robotum bizi engin bilgilerinle aydınlatttt konu benim sabırsızlıklarım ve söylewnen sözleri çok takmam

cimcimem doğru sölüyosun nasip olduğunda herşey olurr..

daha temizliğimi bitirmedim canım hiç istmiyor ama yapıp geleyim...arada bakarım hattayım

Robotcum, biz insanoğlu karşıdaki ne söylerse söylesin yine bildiğimizi yapıyoruz, duygularımızın esiri olmuşuz bi kere, bu arkadaşlar başkalarını dinleseler kendilerini kesinlikle üzmezler zaten, bi umutsuzluk, bir karamsarlık sarmış hepimizi, isteklerimiz bitmiyor sanki onların sevgilileri olunca hayatları mükemmelmi olacak hayır, ama azda olsa mutlu olmaları için sebepleri olacak...
Bence ilk önce kendimizi üzmemeyi karamsar olmamayı öğrenmeliyiz...

ya kızlar allah iyiliğinizi versin yafff :roflol:
haketten sakarımdır felan ama üğstüste bu kadar sakarlık hiçbizaman
yapmazdım valla yaaa anlamadım gitti valla başımda bişiler kara kara bulutlar dolaşıyor valla ya hadi hayırlısı olsun yaaaa göz eden varsa kötü düşünen varsada allah onu bildiği gibi yapsın...

ınsan evlılıĞın Çok zor olduĞunu bıle bıle nıye evlenmek ıster???

Mesela Çevremde mutsuz evlılık yapan Çok ama ben yınede ısterım kı kocam olsun Çocuklarım olsun dıyorum ama Çevreme bakıyorum kımse mutlu deĞıl maddı sıkıntılar kavgalar bırbırını kırmalar sorumluluk ama ınsan bıle bıle nıye ıster hala sebeb nedır anlamda veremıyorum yanı ben bı nevı hem kaŞınıyorum hem gıdıŞıyorum..

kızlar valla gördüğüm yaşadıım kadarıyla söylüyorum birini bulmak ona güvenmek ilişkiyi ciddi bir boyuta sokup daha da sonra evlenmek çok zor işin aslı evlendikten sonra onca sene geçinmek daha da zor bence annem hep der evlenmek neki herkes bir gün mutalak evlenir ama önemli olan o evliliği sürdürebilmek çünkü insan evlililkte kendineden ödün fedakarlık gibi şeyler yaptığı için evlilik bence en zoru ve en güzeli....

cimcimem annem bile artık evlen dio yaa beni bunalıma sokacaklar ama bende sevgilim olsun söz olsun nişan olsun hani 2 sene sonra evlensem fena olmaz hem tam yaşım gelmiş olur 23-24 iyi yani..aman yaa umutlanmıcam nasılsa ben beğensem o beğenmicek o beğenmicek veya tanışamıcaz veya huyumuz suyumuz tutmucak..buarada 21 yaşıma azcık kaldı heralde istanbulsa giricem yeni yaşıma

aileni boşver başkalarının baskıları yüzünden yanlış kararlar alma ,rahat ol ,olayları akışına bırak ,ailelerin de herşeye karışmalarına sinir oluyorum ,mutlaka mürüvvetini görmek istiyorlar ama bu işler öyle zorlamayla olmaz ,böyle baskı yapıp evlendirtiyorlar sonra da karı-koca birbirini sevemiyor anlaşamıyor al başına bela...

evlilik öyle kim vurduya gidecek bir iş değil ,gerçekten istediğin için evlenmelisin ,evlenmiş olmak için değil daha çok küçüksün ,inş. önünde uzun yıllar var evlenirsin daha nedir bu acele ,ben senin yerinde olsam şuanki hayatımın tadını çıkarır gezer dolaşır hayatı yaşamaya çalışırdım ,bir gün nasibin zaten seni bulacak sen ne yaparsan yap alnına yazılan eşi değiştiremezsin o yüzden bu işi oluruna bırakacaksın ..

hem aşık olmadan evlenmek yani görücü usulü filan bana çok zor bir karar gibi geliyor ,düşünsene adamı ilk defa ozaman görüyorsun bir heyecan yok aşk yok o adamla yaşayacaksın artık ,bana ters bu durumlar ,aşk sevgi olmadan evliliğin yürüyeceğine inanmıyorum ben yürür ama bir süre sonra tıkanma noktasına gelir ama arada gerçek bir sevgi varsa hiçbir zaman bitmiyor ,sevdiğin için bir çok şeyle mücadele ediyorsun ama arada sevgi olmasa bunları göze alamazsın diye düşünüyorum ..e ne yapalım aşkı bulamadık diye evlenemeyecekmiyiz diye düşünüyorsan da bilemiyorum orası senin kararın ama ben her zaman aşk taraftarıyım bununkendi evliliğimde de çok faydasını gördüm görüyorum ,sevgi herşeyi tutan bağlayıcı bütünleştirici bir unsur ..

Robotcum, biz insanoğlu karşıdaki ne söylerse söylesin yine bildiğimizi yapıyoruz, duygularımızın esiri olmuşuz bi kere, bu arkadaşlar başkalarını dinleseler kendilerini kesinlikle üzmezler zaten, bi umutsuzluk, bir karamsarlık sarmış hepimizi, isteklerimiz bitmiyor sanki onların sevgilileri olunca hayatları mükemmelmi olacak hayır, ama azda olsa mutlu olmaları için sebepleri olacak...
Bence ilk önce kendimizi üzmemeyi karamsar olmamayı öğrenmeliyiz...

sevgilinin olması hiç bir sorunun çaresi değil tam tersi sorunlarına eklenen yeni bir sorun demektir ....insanın hayatta mutlu olabileceği çok fazla küçük ayrıntılar var aslında herşey sevgili demek değil ,tabiki sevmek ve sevilmek güzel şeyler ,insanın doğası gereği muhtaç olduğu şeyler ama sevgili olmadan da hayat güzeldir hatta belki de daha güzeldir kendinize ayıracağınız vaktiniz var şuanda bunu değerlendirin ,ben derimki kendi ilgi alanlarınıza göre uğraşlar edinin ,ne bileyim kurslara gidin bunlar sizi bir süre sonra herşeyden daha çok mutlu edecektir eminim ,ben 5 sene tek başıma ailemden ayrı yaşadım ,sevgiliye ihtiyaç da hiçbir zaman duymadım kendime yeten biriydim kendi kendime vakit geçirmeyi de çok severdim ,siz de bence bu yolu takip etmelisniz ,zamanı gelince nasıl olsa evleneceksiniz ,iisimi bu anların tadını çıkartın

günaydın kızlar. benim günler hep aynı. keyfimde yok bugün. o sebepten yazmasamda ara ara gelir okurum yazdıklarınızı

İnsan evlİlİĞİn Çok zor olduĞunu bİle bİle nİye evlenmek İster???

Mesela Çevremde mutsuz evlİlİk yapan Çok ama ben yİnede İsterİm kİ kocam olsun Çocuklarım olsun dİyorum ama Çevreme bakıyorum kİmse mutlu deĞİl maddİ sıkıntılar kavgalar bİrbİrİnİ kırmalar sorumluluk ama İnsan bİle bİle nİye İster hala sebeb nedİr anlamda veremİyorum yanİ ben bİ nevİ hem kaŞınıyorum hem gİdİŞİyorum..

Bence doğanın dengesi böyle, derdi olmayan bir insan varmı dünyada??
Hayatımızdaki sıkıntılar olması mutluluğu anlayamayızki, büyüdükçe belki sıkıntılarımız çoğalıyor ama küçük şeylerle mutlu olmayı öğreniyoruz...

kızlar valla gördüğüm yaşadıım kadarıyla söylüyorum birini bulmak ona güvenmek ilişkiyi ciddi bir boyuta sokup daha da sonra evlenmek çok zor işin aslı evlendikten sonra onca sene geçinmek daha da zor bence annem hep der evlenmek neki herkes bir gün mutalak evlenir ama önemli olan o evliliği sürdürebilmek çünkü insan evlililkte kendineden ödün fedakarlık gibi şeyler yaptığı için evlilik bence en zoru ve en güzeli....

Canım bence evlilik kumar işi her zaman hayırlısını istemek lazım, çok umutluyken hayal kırıklığına uğrayabiliyo insan. Geçenlerde ne düşündüm biliyomusun, ben her zaman evleneceğim kişi için hayırlısını istedim, ama ya evliliğimde sorun olursa, o zaman şöyle düşünücem. Demekki benim için hayırlısı buymuşki Allah bunları yaşatıyo bana. Hani bazen derizya ben iyisini istedim ama Allah bana sıkıntı verdi, belkide bizim için hayırlı olan o anki sıkıntıyı çekmektir...

evgilinin olması hiç bir sorunun çaresi değil tam tersi sorunlarına eklenen yeni bir sorun demektir ....insanın hayatta mutlu olabileceği çok fazla küçük ayrıntılar var aslında herşey sevgili demek değil ,tabiki sevmek ve sevilmek güzel şeyler ,insanın doğası gereği muhtaç olduğu şeyler ama sevgili olmadan da hayat güzeldir hatta belki de daha güzeldir kendinize ayıracağınız vaktiniz var şuanda bunu değerlendirin ,ben derimki kendi ilgi alanlarınıza göre uğraşlar edinin ,ne bileyim kurslara gidin bunlar sizi bir süre sonra herşeyden daha çok mutlu edecektir eminim ,ben 5 sene tek başıma ailemden ayrı yaşadım ,sevgiliye ihtiyaç da hiçbir zaman duymadım kendime yeten biriydim kendi kendime vakit geçirmeyi de çok severdim ,siz de bence bu yolu takip etmelisniz ,zamanı gelince nasıl olsa evleneceksiniz ,iisimi bu anların tadını çıkartın [/B][/QUOTE]

Tabikide sevgi herşeyin çözümü değil, ama sevgi bağlılıktır. İnsan birbirine bağlanınca engelleri beraber aşmaya çalışır yani yük tek bir insanın sırtına binmez. Aslında evliliğin asıl amacıda bu değilmidir? Hayatın zorluklarını tek aşmaya çalışmak yerine sana bir elin uzatılması ve uzatılan bu elde sevgide olması...
Seni takdir ettim, sevgiy ihtiyaç duymadım demişsinya, bunun için hayatı biraz daha gerçekçi düşünmek lazım sanırım...

günaydın kızlar. benim günler hep aynı. keyfimde yok bugün. o sebepten yazmasamda ara ara gelir okurum yazdıklarınızı

Bendenizcim hoşgeldin canım arkadaşım...
Yaz canım yaa açılırsın...

cimcimecim hoşbuldum canım. ben konuştukça daha kötü oluyorum. her zaman ki huzursuzluklar işte. bıktım şu halimden çaresizliğimden

BENDENıZıM HOŞGELDıN HAYATIM öyle deme ya hepimiz bunalıyoruz sıkılıyoruz ama yine hayatta mutlu olunucak sebeblerimiz var sağlımız yerinde kimseye muhtaç değiliz..kpss biraz da seni yıpratıyor ama sen azcık kendi iç huzurunu bul hayatım..

ben bugün biraz konuyu damardan açtım ama bakmayın çok çok mutluyum dün temizlik yaptım heryer mis daha sonra erken yattım uykumu aldım sabah kalktım makyajımıda yaptım kendimi güzelde hissediyorum ..işte bana mutluluk havada güzel:delphin:

ayy bengeldim..yemekten..

yemeğe çıktım markete uğramayı düşündüm o yüzden yolumu değiştirdim arkadaşı gördüm..aaa nerdesin sen ben seni gökte ararken yerde buldum..sen işte falanca yerde çalşıyorsun dimi dedi evet dedim..ya biri var seni çok beğeniyor adını bile bilmiyor dedi..hımm kimki dedim oda bende bilmiyorum benim arkadaşım sordu işte surayı biliyormusun oda çalışan bi kız var çok güzel falan demiş herneyse verdim msni 23 yaşındaymış bakalım kim çıkıcak burada benim aklıma çekirdekçi geldi..belki odur o değilsede napalım değerlendirirz yinede

lavanta kızzzz maşallah bu ne kısmet yafffff seni görsem keşkede biraz sürtünsem belki benmde kısmetim açlılır...

Back