günaydın kızlar herkes nasıl bakalım benim moralim biraz bozuk yaaa
cumartesi günü direksiyon sınavına girdim maalesef kalmışım 15 gün
sonra tekrar giricem allah kısmet ederse bide bunun üstüne sabah
kapının eşiğine takılıp yere kapaklandım haftayı baya güzel başlattım anlayacağnız bilmiyorumkismile :gitme: :sinifsinif: :1no2:
robotum bizi engin bilgilerinle aydınlatttt konu benim sabırsızlıklarım ve söylewnen sözleri çok takmam
cimcimem annem bile artık evlen dio yaa beni bunalıma sokacaklar ama bende sevgilim olsun söz olsun nişan olsun hani 2 sene sonra evlensem fena olmaz hem tam yaşım gelmiş olur 23-24 iyi yani..aman yaa umutlanmıcam nasılsa ben beğensem o beğenmicek o beğenmicek veya tanışamıcaz veya huyumuz suyumuz tutmucak..buarada 21 yaşıma azcık kaldı heralde istanbulsa giricem yeni yaşıma
Robotcum, biz insanoğlu karşıdaki ne söylerse söylesin yine bildiğimizi yapıyoruz, duygularımızın esiri olmuşuz bi kere, bu arkadaşlar başkalarını dinleseler kendilerini kesinlikle üzmezler zaten, bi umutsuzluk, bir karamsarlık sarmış hepimizi, isteklerimiz bitmiyor sanki onların sevgilileri olunca hayatları mükemmelmi olacak hayır, ama azda olsa mutlu olmaları için sebepleri olacak...
Bence ilk önce kendimizi üzmemeyi karamsar olmamayı öğrenmeliyiz...
İnsan evlİlİĞİn Çok zor olduĞunu bİle bİle nİye evlenmek İster???
Mesela Çevremde mutsuz evlİlİk yapan Çok ama ben yİnede İsterİm kİ kocam olsun Çocuklarım olsun dİyorum ama Çevreme bakıyorum kİmse mutlu deĞİl maddİ sıkıntılar kavgalar bİrbİrİnİ kırmalar sorumluluk ama İnsan bİle bİle nİye İster hala sebeb nedİr anlamda veremİyorum yanİ ben bİ nevİ hem kaŞınıyorum hem gİdİŞİyorum..
kızlar valla gördüğüm yaşadıım kadarıyla söylüyorum birini bulmak ona güvenmek ilişkiyi ciddi bir boyuta sokup daha da sonra evlenmek çok zor işin aslı evlendikten sonra onca sene geçinmek daha da zor bence annem hep der evlenmek neki herkes bir gün mutalak evlenir ama önemli olan o evliliği sürdürebilmek çünkü insan evlililkte kendineden ödün fedakarlık gibi şeyler yaptığı için evlilik bence en zoru ve en güzeli....
günaydın kızlar. benim günler hep aynı. keyfimde yok bugün. o sebepten yazmasamda ara ara gelir okurum yazdıklarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?