• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ahh tospacım çok zor yaa resmen insanın özgüveni gidiyor..buarada bende az takıntılı değilim haa şimdi iş ciddiye bindiya elim ayağım karışıyor bide patronla konuştumu tamam dır azcık mart gelsin mart sonu gibi düşünüyorumda hadi hayırlısı bide kar falan yağar yollarda kalmıyım..bende muayenyi sordum ücretsiz dedi..aklıma yattı orası ya bide ben bu diş için avrupadan asyaya gi,dicem ne kadar yol çekmem gerekicek kızlar bilen varmı isitkamet bağcılar---caddebostan..

canım sen gelene kadar muhtemelen otobüs ücretleride artar günlük 10tl'yi gözden çıkar bence. Bağcılardan yenibosnaya gelip metrobüse binip söğütlüçeşmede insen, oradan caddebostana yürüyerek çok uzak olurmuki acaba?? Yada bağcılar eminönü oradan deniz yoluyla bostancıya geçersin.

kaydirigubbakcemile3selam kızlar nabersinizzz
bananee ben evlenceem zemuszemus alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile4

kızım zaten sen nişanlı değilmisin bee evliliğe 1 kalmış zati...

TÜnaydın kızlar hayırlı cumalar

Hoşgeldin umudum sanada hayırlı cumalar...

hee eet nişanlıyım evlencem az kaldı
ama bu başlığı her okuduğumda girip banane ben evlenicem die yazmak gelio içimden kaydirigubbakcemile3

ayy düğüne az kaldı dimek ne kadar kaldı??
Bizimkide düğünü erkene alalım diyip duruyo, ben nişandan bahsediyorum o hemen düğüne atlıyo :))

ohh hilalcim ne güzel sen bulmusun gönlüne yatas aslanı tabi evlencem dersin biz napalımm kuruyup gitmesek bari..

cimcimemdee gittii gidiyoooo
spedimmdee aslıda hilal sende ee darısı bizeee

Selam kızlar
Lavanta çok geçmiş olsun
hilal_im demek yakında düğün var
Seçil hayırlısı ile geçersin sınavı
Umudum hoşgeldin nasılsın
Cimcimemmmm sizde düğünü fazla geçiktirmeyin o zaman kaydirigubbakcemile3

canım oda bekar hayatı yaşamaktan sıkılmış artık, iyice bunaldım diyo...
Annemde anlamış duramayacağını :))
Aslında bende geciktirme niyetinde değilim, çünkü eninde sonunda evleneceksek neden geç olsunki, uzadıkça sıkıntılar çoğalıyo

evet cimcimem uzamasına çokta gerek yok eninde sonunda olacak hayırlısı ile..

buarada izin aldım mart ayında 2 hafta inşallah işe yarar..ya bide güzel olmassa bu dişlerimden farklı olmassa kahrıma ölürüm o zaman off off

valla ben 4 dişimi yaptırdım yaklaşık 8 yıldır hiç sorun çıkmadı ama güzel yapamadı, resimlerde gördüğümde sakız yapışık gibi duruyor dur bi tane göstereyim sende gör canım, ona çok dikkat et görünüm çok önemli, ön dişleri genelde büyük yapıyorlar ona özen göstermelerini sağla...

doktoruna söyle bu şekilde olmamasına dikkat etsin canım ben baştan anlayamadım, şimdi baktıkça sinir oluyorum ileride tekrar yaptırmayı düşünüyorum...

Son düzenleme:
CıMCıMECıM BENıM ÖN 3 DıŞıM dişim farketmissindir bende büyük olmasını istemiyorum şuankinler büyük kendi dişlerim küçücük.ve dişetim onada müdahale isityorum..2 bin liraz azda değil beğenmessem yazık olur..biraz heyecanlıyım okadar izin aldım hem de yorulucam bişeye benzer inşallah..

senin cnm maşallahın var aslında hiç dişsizliktense bunların olmasına bile şükretmliyiz..çok pahalıya ama herşeyden önemli benim için hani buluşmuştuk ya işte o zman ben sormuştum ağız sağlığı merkezine ne zamandır aklımdada anca toparlayabildik maddi olarak çok diller döktüm anneme şimdi izinde aldım korku sardı beni o kadar biriktirmeye çalıştığım para hiç değmecek dişlerede vermek istemem..allah büyük girdik niyetine bakalım yaşayıp görücez ..allah herkese sğlık sıhhat versinn..

ya diş çok önemli hem görsel bakımdan hemde sağlık açısından, çürük dişin böbreklere bile zararı oluyo, dikkat etmeliyiz aslında ama ben açıkçası fırçalamak dışında bişey yapmıyorum.
Geçen diş çektirmek için doktora gittim diyoki diş stresten bile etkilenir, o nedenle bakımının iyi yapılması lazım benim 2 diş gitti malesef 30uma gelmeden dişsiz kalıcam...

şimdi tlf msj geldi slm lavanta senden çok hoşlanıyorum tanışabilirmiyiz ?? diye ama hiç heyecan ve merak yok bende

aklımda iki isim var ikiside daha önce hayır dediğim insanlar...oyüzden no panik no umutt

günaydın kızlarrrr

cimcimecim bilmiyorum ama muhtemelen 2 isim arasında kalıyorum ismimide biliyor özkan yada bizim köftecinin oğlu ayy varya özkan yeni askerde n geldi e diğeri gitmemiştir bile küçücük çocuklar teklif gönderiyo yaa ben tüyü terlemiş erkek isityorum:kedi:boshayallersmile

Back