Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

gel kuzum sürtün ama hepsi görünüp geri kaçar..bendede varmış gibi duruyor ama yok sadece söylüyorlar öylede kalıyor devamı gelmiyor hayatım ..

eeeeeeeeeeee nereye kayboldunuz spedi sinem umudum cimcimeee tembelll heyyy nerdesiniz

cimcimecim sizdende misafir hiç ksik olmuyor tamam iyidir hoştur misafir gelmesi sayılmak sevilmektir ama sürekli süreklide einsaf yahuuu..size gelelere kimse gitmiyor galiba

biraz önce aşktutulmasını izledim hazır kimseler yokken valla çok keyif aldım ne güzel imrendim yaa bende tutulmak istiyorum
dipnot: karşılıklı

Günaydın kızlar, nasılsınız bugün, buz gibi hava var burada ve kar yağıyor.
Uykum vaaarr...
Bu arada aşk tutulması neymiş yaa???

GÜNAYDINNNN
cimcimecim film türk filmi =)
bu sabah zor kalktım işe geliyordum bi mobilyacıda çalışan kız bana seslendi..bakarmısın bu dükkanların sahibi seni çok beğeniyor tanışmak isityor dedi şaşrdım sesim bile tam çıkmadı veremem dedim yoluma devam ettim ..bu arada bune yahu glmez gelmez geldimi üst üste gelir herkes birbirini bekliyor galibaaaa

günaydın kızlar lavanta kız senin kısmetler çoğaldı maşallah ama senin
yerinde olsam hiçbirini kabul etmezdim zaten aşk ya da sevgi böyle
başkalarının tanıştırması ile olacak iş değil gerçi orası belli olmaz ama
ben hayatımda biriyle birini tanıştırmıştım sonra onların arasında ne geçti
bitti bilmiorum ama sonra onların arası kötü olunca ben ikisiylede kötü oldum
aram ikisiylede bozuldu o yüzden sen sen ol canım birilerinin vasıtasıyla
birileriyle tanışma çünkü bir insanı ilişki yönünden tanımak başkadır dost ya
da arkadaş boyutunda tanımak başkadır...
yerimseniben

seçilcim evet haklısın hayatımm bide ben böyle başkalarını gönderiyorlarya çok sinir oluyorum onların beni ikna etmesi için kendileri gelmeleri lazım ve bi kere red edildekten sonnra yılmamaları lazım ben pat diye zaten kabul edemem ki..dediki telfonunu isityor bende dünden meraklılar gibi tel veremmki vermedim de zaten ama msni verebilirdim yaaasilmesi ve msn değiştirmek daha kolaysırnaşık şey

Ben buna pek katılamıcam, tabi bu benim düşüncem zaten bugüne kadar erkek arkadaş edinememin tek ve yegane sebebide bu. Bana göre dışarıdaki insanı çok fazla tanıyamazsın kendisini tanısan ailesini tanıyamazsın ve çevreden ne kadar araştırabilirsinki yani dışarıdaki erkek arkadaşlarıma pek güvenemedim ya. Arkadaşlık başka ama evliliği onlarla asla düşünemedim. Sözlümle başka yerde başka şartlarda tanışsaydık belkide bu kadar ileriye gitmeyecekti ilişkimiz, güvendiğim bir referans olunca işler değişti tabi. He şunuda belirteyim bunun referansı var diye, hakkında iyi konuşuluyor diye, bende 4*4'lük bir insan diyemem, çünkü bir insanı aynı evde yaşamadan tanıyamazsın. Bu nedenle her zaman söylerim evlilik birazda şans işidir diye, o nedenle Allah hepimize iyi eşler nasip etsin...

Lavantacım şuda var eğer aracı insanı tanımıyorsan çok fazla güvenme derim ben, tabi nasip oldumu da değiştiremezsin yani

kuzum subay ile tanıştırcaklar ya güya teyzem büyük teyzem tanıştırıcak referans o..
ama bu sabah ki gelen bayanı tanımıyorum ben dükkalarnın önünden geçiyorum sabah akşam ama hiç konuşmuşluğum yok hatta bakmıyorum bile çünkü bana baktıklarının farkındayım..onun için kendi gelse daha iyi olur bide ısrar etse tanışırım yani sonuçta bizim burası küçük yer kimi kime sorsan çocukluğundan başlar anlatmaya

dünki içinde arkadaşımı tanımıyorum msn verdim eğer istemessem silerim diye ve dün söylenen kişi daha öncede bana aşık olan harunada söylemiş aşık oldum falan filan diye çocuğuda gördüm buarada çekirdekçi değil çocuk ..

referans konusu bence olayların gelişine göre farklılık gösterir..çünkü insanların niyetlerini bilemeyiz .kimse için aracı olmamak gerekli olduğunu düşünüyorum eğer olucaksamda belkirtirim ikitarafada kötü olmamak için. ki banada arada birisi ile tanışmak isteyenlerle eğer aradakini iyi tanıyorsam veya anlatılanlar çekerse tanışıyorum zaten aracı diyo eğer anlaşamassanız ben arada kalmam tanıştırayım siz karar verin deniliyor..

Çok olgunlaştım çok sakinleştim ben :)
yoksa burdakilerin %90 ile papaz olurdum :ecrin_bebek:
aferin bana

sinem iyi misin kuzum hastalık felan yok di mi?
lavanta daha çok küüçüksün bırak kısmeti hayatını yaşa
flört et.

tospamm tamam hayatımm kısmetleri bırakayımdaa bend flörtlük isityorum ama uzun ve ciddi flörtlük..

buarada annem taktı subaya iyiki sölemişler akşam diyorki seni kuaföre göndereceğim saçını başını yaptırıcam güzel olmalıymısım bunuda kaçırırsam yazıklar olsunmuş bana..kıyafetler alıcakmış yeterki be kabul edeyimmiş çirkin olsada değerledir diyoo..dedim bende senin paralarını çatır çatır yerim sonrada çocuğu red ederimm haaa hhaa diyorumm hele bi helebi öle bişey yap diyor..akşam az dalga geçmedelier benimlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…