Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cnm bugün ne giydin çekte görelimde son sayfalarda..link atmayı bilmiyorum ki ben

ayy kızlar ne oldu ben iki dk dükkandan dışarı çıktım yanda arkadaşın yanına gittim bütüngün geçmedi geçmedi o 5 dk zman diliminde geçti yaa snr tlf aradı dükkanda yoktun nerdeydin dedi bend çay söylemeye gittim yandakilere sordm dedim atlattım ama kızgınlıktan köpürmiştür

saol lavantacıım corelciim pko hastalığı açılımı polikistik over hastalığı bir bayan hastalığı
kendisini hızlı kilo alıp vermeyle adet olamamkla fazla tüylü olmakla ve rahimde veya yumurtalıklarda küçük kistlerin oluşmasına bağlı olarak anlaşılıyor ve tamamen tedavisi mümkün değilmiş bu hastalığın ben çok çektim bu hastalıktan aylarca adet olmadığımı bilirim neyseki doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum şu anda ve çok şükür her ay düzenli olarak adet oluyorum hatta bi keresinde hiç unutmam tamı tamına 7 ay boyunca adet olamamştım :sinifsinif:

anam seçilim geçmiş olsun.
her ay oluyoz diye isyan ediyorum olduğuma şükredem bari
ve üşütmediğim sürece sancı felanda olmaz bende şükürler olsun.

evet maalesef hatta yumurtlama olmadıı için hamile kalma oranıda düşüyormuş oktorum bana öyle dedi ama tabii bu hastalıkta çok çocuk sahibi olanda varmış o yüzden canını sıkma felan dedi bana :sinifsinif:

sıkma tabi güzelim
olur seninde bi tane junior seçilin
bende bi tane küçük tülay istiyom ya
evlilik değilde şu bebek isteği mahvediyo beni
çok istiyorum çok

saol corelciim yaaa corel hanımmmm valla kızlar yatın kalkın allahınıza her ay düzenli olduunuz için dua edin yaaa
ben deliriyordum pöffff kafayı yiyodum adet olamayınca her yarnım ağrıyordu hiç halim olmuyordu ve çok şişyordum neyseki çok şükür kurtuldum bu hallerimden bide bende acaip fazla bi tüylenme vardı oda baya bi azaldı çok şükür şimdi iim valla opuyorumnanaktan

işallah boy boy juniorlarımız olur corelciim dün annemle çoluktan çocuktan bahsediyolardı bende
ben evlenince 5 çocuk doğurmayı düşünüyorum çocukları çok seviorum kalbalık bi ailemiz olsa ne güzel olur dedim annemde tabi tabiii sen çocukla uğraşmak kolaymı sanıyosun felan dedi bi tane doğurdu 5 tane doğurumusun o zaman karar verirsin dedi fisfisfis benneyaptımki

ayy benim adet düzensizliğim yok Allah'a şükür ama tüylenme var yaa, nasıl başa çıkıcam bilmiyorum...Bu sorun canımı çok sıkıyor.
Ya en bu hastalığın en büyük belirtisi adet düzensizliğimi yoksa aşırı tüylenmede varmı içinde??

ben gider kızlar herkeslere iyi akşamlar...
Speedyy ikimizde şafak sayıyos aynı gün muradımıza ercez
:lepi:
Sende bende aşkımıza kavuşcaz bigün daha bitti sayılır...

ben gider kızlar herkeslere iyi akşamlar...
Speedyy ikimizde şafak sayıyos aynı gün muradımıza ercez
:lepi:
Sende bende aşkımıza kavuşcaz bigün daha bitti sayılır...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım hadi bakalım sağlıkla gelsin sözlün Şeniz

valla 32 ye kadar evlenirsem 3 tane istiyorum
ama en az 2 istiyorum.
okan 4 istiyordu ben hemen işi bırakcaktım o yüzden.
biz 4 kardeşiz ve ablalarım iyi ki var ,abim varla yok arasında o konuda yorumsuzum:)

benmde bi abim var oda yokla var arasında valla hiç sevmiyorum zaten
hayatta ölse üzülmeyeceğim kişiler arasında kendisi lmaz:
cimcimeciim ii akşamlar canım bu arada canım tüylenme de kiloda adet düzensizliğide
bu hastalığın habercisi olabilir ben hem ilaç kullandım hemde sürekli sir ağda yaptırıyorum
eskiden tüy dökücü jilet elime ne gelse onunla hallediyordum ama yaklaşık 3,4 senedir sir ağda yaptırdıım ve ilaç kullandıım için baya azaldı valla yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…