• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

benmde bi abim var oda yokla var arasında valla hiç sevmiyorum zaten
hayatta ölse üzülmeyeceğim kişiler arasında kendisi :olmaz:
cimcimeciim ii akşamlar canım bu arada canım tüylenme de kiloda adet düzensizliğide
bu hastalığın habercisi olabilir ben hem ilaç kullandım hemde sürekli sir ağda yaptırıyorum
eskiden tüy dökücü jilet elime ne gelse onunla hallediyordum ama yaklaşık 3,4 senedir sir ağda yaptırdıım ve ilaç kullandıım için baya azaldı valla yerimseniben

Canım sana ne kadar uzak olsaa bile hatta sana zulm etse bile
Allah kardeş acısı ve evlat acısı vermesin.ç
Et tırnaktan hiç bir zaman ayrılmaz...olumunekankayizsmile:olmaz:

haklısında ya varya hiç bişe yaramıyor yaaa 24 yaşında hala babmın benm paramıız yiyor hiç bi bişe yaramıyor okumuyor çalışmıyor çok sorumsuz su içer bardağı bile yerinden kaldırmaz bizimde kavga etmediimiz zaman yok yaaa varsa yoksa tv izlemek nefret ettim ondan bazen keşke ablam ölmeseydi de o yaşasaydı keşke bu ölseydi dediim çok oluyor valla ben biliorum benm başıma kalıcak annem bbam bi gün allah gecinden versin öldüünde ona benden başka bakacak kimsede yok olsa bile o sorumsuza kimse bakmaz vallahi ben ona bakmak bile istemem sorumsuz insanlardan nefret ediorum asalak gibi biz çalışıyoruz o yiyor zıkkım yesin emiiiii bu adam nasıl benm abim bazen şaşıyorum valla speddy yaaaa benm hiçbi huyum benzemio ona tam zıttız onunla o yüzden sinir oluyorum ona :kızgın: :kızgın: :kızgın:

bişi diyim mi ?
kan bağı hiç farketmez önemli olan sevgi bağı
ananmış babanmış kardeşinmiş
sevmiyorsan öldüğünde de üzülmüyorsun
örnek babam
üzülmedim kardeşim babamsa babam.
abim varla yok arasında ama bişi olursa canım yanar herşeye rağmen severim keratayı.

haklısında ya varya hiç bişe yaramıyor yaaa 24 yaşında hala babmın benm paramıız yiyor hiç bi bişe yaramıyor okumuyor çalışmıyor çok sorumsuz su içer bardağı bile yerinden kaldırmaz bizimde kavga etmediimiz zaman yok yaaa varsa yoksa tv izlemek nefret ettim ondan bazen keşke ablam ölmeseydi de o yaşasaydı keşke bu ölseydi dediim çok oluyor valla ben biliorum benm başıma kalıcak annem bbam bi gün allah gecinden versin öldüünde ona benden başka bakacak kimsede yok olsa bile o sorumsuza kimse bakmaz vallahi ben ona bakmak bile istemem sorumsuz insanlardan nefret ediorum asalak gibi biz çalışıyoruz o yiyor zıkkım yesin emiiiii bu adam nasıl benm abim bazen şaşıyorum valla speddy yaaaa benm hiçbi huyum benzemio ona tam zıttız onunla o yüzden sinir oluyorum ona :kızgın: :kızgın: :kızgın:

İnsan kızıyor elbette aynı sorunları bizde yaşadık belki bu kadar büyük değil.
ama detaylı düşündüğünde belki aman aman üzülmezsin ona bişey olsa.
yine de diğerlerinden en çok senin ciğerin yanar annem üzüldüğü için yanar ama yinede
kötü yanar. işte.Şimdi bıkıyorsun falan filan haklısın hakkızsın diyemem.
Ama kim olursa olsun ölsün deme.kuzucumm. :1hug:
Allah öyle büyüktür ki. onu öldürmez en sevdiğini öldürür bırak herkezi Allaha havale et o versin Cezasını belasını :1closedeyes:buyrunnnnnnnnnŞeniz

haklısın valla corelciim yaaa adama o kadar gıcığımki anlatamam yaaaa
abim diil bi başkası olsa valla eşşek sudan gelinceye kadar döverdimde neyse...
en gıcık olduum şeyde annemle babam onu hep kayırıyorlar bişi dediim zaman
hemen kayırıyorlar erkek ya biz evlat diiliz zaten bu doğuluların erkek sevgisine tükiriim emi
valla askere gittiğinde öyle rahat ettimki keşke dönmeseydi orada kalsaydı dedim geldiinde
yaaaa adam sorumsuz çıkarcı asalk gıcık sanki benm abim diil komşunun oğlu ondan o kadar soğuğm valla o yüzden bu kavgalardan sıkıldım kayırmalarından ona benden fazla değer verilmdeisnden bıktım usandım o yüzden haziranda ayrı ev çıkıcam artık ben yokken poh pohlar durular yaaa
ben 19 yaşında işe girdim hem okuyorum hem çalışıyorum hem ailemem yardım ediorum
herşeyi kendi başıma yapıyorum adam çalışmıyo okumuyor babam kazanıyo o yiyo
bide benden para istiyor utanmadan bunlara rağmen annemler benden fazla seviyolar ayrımcılık yapıyolar aramızda bende bıktım bundan artık dayanamıyorum...gözüme batıyor içime ata ata mide hastası ettiler beni yeter artık valla yaaaaaaa :olmaz:

günaydın güzeller. keyifler nasıl? ben iyiyim şükür
dün net bağlantısında sürekli sorun çıktı deli oldum. sohbetinizide kaçırdım. umarım bugün sorun olmaz :hulya:

günaydın diyen kaçmış kaydirigubbakcemile3
nerdesiniz ben geldim kaydirigubbakcemile
kar yağıyo bugün burdaa hihoyyyt dün buzz gibiydi hava belliydi yağacağı

Son düzenleme:
yaaa burada hala kar yağmadı offfffff offffffff kar offfffffff :gitme:

maalesef canım bende bi kaç arabanın üstünü gördüm kar tutmuştu ama ben lapa lapa kar yağsın deli gibi tutsun istiyorum ama maalesef öyle yağmıyorrr :sinifsinif:

valla gelen doğalgaz zammından sonra soğuk olmasın diyorum
fatura öyle şişkinki elim kombiye gidip dereceyi yükseltemiyorum

kızlar burda hava dÜne gÖre ılık sayılır yalacı gÜneŞ Çıktı vee veee vee akŞam motor hocası aradı bugÜn araba kullanıcam haber vermek ıÇın keŞke sevgılısı olmasaydı

Back
X