Cimcime ve cadı hoşgeldiniz:)
Canım cimcimem çok sağol biz bohçayı sadece aile içine yaptık. Onlar benim anneme babama bana, bende ersine iki kardeşine ve anne babasına yaptım...
Seçil niye Ankaradasın arkadaş? Düğüneme gelebilemezsin ki:gitme:
hoşgeldin mutfak robotu ve süpürgeli cadı...
kızlar belki ben biri ile tanışabilirm istemem yan cebime koy ayakları yapıyorum şuan..
işeriin önünden hersabah biri geçiyordu.fazla baktığını söyleyemem ama hoş biri..geçen akşam arkadaşım ve sevgilisi beni eve bıraktıktan snr onunla karşılaşmış meğersem eiştenin akrabasıymış arkadaşımde demiş bunu yapsakya lavantaya diye..
bende olmaz diyorum ben teklif etmiş gibi benim gururm var istemiyorum diyorum ama bakalım aslında isterim tanışmak tabiki ama hali ile pat diye söylenmiyor =)
Cimcime ve cadı hoşgeldiniz:)
Canım cimcimem çok sağol biz bohçayı sadece aile içine yaptık. Onlar benim anneme babama bana, bende ersine iki kardeşine ve anne babasına yaptım...
Seçil niye Ankaradasın arkadaş? Düğüneme gelebilemezsin ki:gitme:
Canım benim ya bu kadar takma kafana, emin ol senide kısmetin bi yerlerde bekliyor er yada geç bulacak. Kendini bu kadar üzme hasta olursun, bak sonra seni hastasın diye almazlar benden söylemesi :1ninca:
cimcimem yok canımmmerak etme çok fazla takmıyorum hatta siz evleniyorsunuz die de çok seviniorum valla allah tamımna erdirir işallah hepinizinkini ttlım benm delikafadulden delikafadulden herşey kısmet zaten kısmetimizde varsa olur benm kısmetimde mutalak beni bigün bulacaktır buna eminim corelciim üzme sen kendini ttlım hayırlısı olsun sende bi gün mutlu olacaksın ama zamanı var ttlım senin yalnızlığa kafanı dinlemeye ihtiyacın varsa dinle ama insan bi zamandan sonra yalnızlıktanda sıkılo inan bana geçen haftasonu alışverişe gidecektim yanıma adam bile bulamadım bende sıkıntıdan geldim eve ağladım beni hiç seven yok bak alışverişe bile yalnızlıktan çıkamıorum die kafayı yedim :gitme: :çok üzgünüm:
yaa bende gelrim yaff zaten en yakın arkadaşımın bu yaz ist.da düğünü var ona gidicem bi diğer
arkadaşımıda ziyarete gidicem ebn en iisi ist.a taşıniim zemuszemus
İşte buolumunekankayizsmileKatılıyorum sana ben geçen seneyi hatırlamak bile istemiyorum, geçen sene ağladığım tarihlerde bu sene gülüyordum. Neden ağladımki diyemiyorum, ama şuna inanıyorum her cefanın sonunda muhakkak bir sefa var...
Benim düğün tarihi belli. Salonda tutuldu. 06/06/2010 ohaoldumsmile
benim yazın deel malesef, sanırım ilk evlenen duygusal olacak.
Bizimkine aralık diyolar ama çok soğuk olur diye ben pek istemiyorum hayırlısı bakalım
aynı lavantakaydirigubbakcemile3 tanış bakalım canım. Belki hayırlısı olur senin için. Ama hemen görüşme biraz çaba sarfetsinler...hoşgeldin mutfak robotu ve süpürgeli cadı...
kızlar belki ben biri ile tanışabilirm istemem yan cebime koy ayakları yapıyorum şuan..
işeriin önünden hersabah biri geçiyordu.fazla baktığını söyleyemem ama hoş biri..geçen akşam arkadaşım ve sevgilisi beni eve bıraktıktan snr onunla karşılaşmış meğersem eiştenin akrabasıymış arkadaşımde demiş bunu yapsakya lavantaya diye..
bende olmaz diyorum ben teklif etmiş gibi benim gururm var istemiyorum diyorum ama bakalım aslında isterim tanışmak tabiki ama hali ile pat diye söylenmiyor =)
Ay seçil ne güzel olur. Benim düğün haziranın ilk haftası denk geliyor mu bari?yaa bende gelrim yaff zaten en yakın arkadaşımın bu yaz ist.da düğünü var ona gidicem bi diğer
arkadaşımıda ziyarete gidicem ebn en iisi ist.a taşıniim zemuszemus
ayy sen gelince bi buluşma düzenlesek kıs ne güzel olar olumunekankayizsmile
ayy sen gelince bi buluşma düzenlesek kıs ne güzel olar olumunekankayizsmile
ışte buolumunekankayizsmile
Benim düğün tarihi belli. Salonda tutuldu. 06/06/2010 ohaoldumsmile
aynı lavantakaydirigubbakcemile3 tanış bakalım canım. Belki hayırlısı olur senin için. Ama hemen görüşme biraz çaba sarfetsinler...
Ay seçil ne güzel olur. Benim düğün haziranın ilk haftası denk geliyor mu bari?
Kesinlikle süper olur:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?