- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
benmde bi abim var oda yokla var arasında valla hiç sevmiyorum zaten
hayatta ölse üzülmeyeceğim kişiler arasında kendisilmaz:
cimcimeciim ii akşamlar canım bu arada canım tüylenme de kiloda adet düzensizliğide
bu hastalığın habercisi olabilir ben hem ilaç kullandım hemde sürekli sir ağda yaptırıyorum
eskiden tüy dökücü jilet elime ne gelse onunla hallediyordum ama yaklaşık 3,4 senedir sir ağda yaptırdıım ve ilaç kullandıım için baya azaldı valla yerimseniben
haklısında ya varya hiç bişe yaramıyor yaaa 24 yaşında hala babmın benm paramıız yiyor hiç bi bişe yaramıyor okumuyor çalışmıyor çok sorumsuz su içer bardağı bile yerinden kaldırmaz bizimde kavga etmediimiz zaman yok yaaa varsa yoksa tv izlemek nefret ettim ondan bazen keşke ablam ölmeseydi de o yaşasaydı keşke bu ölseydi dediim çok oluyor valla ben biliorum benm başıma kalıcak annem bbam bi gün allah gecinden versin öldüünde ona benden başka bakacak kimsede yok olsa bile o sorumsuza kimse bakmaz vallahi ben ona bakmak bile istemem sorumsuz insanlardan nefret ediorum asalak gibi biz çalışıyoruz o yiyor zıkkım yesin emiiiii bu adam nasıl benm abim bazen şaşıyorum valla speddy yaaaa benm hiçbi huyum benzemio ona tam zıttız onunla o yüzden sinir oluyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?