• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bende 2 hafta sonra felan kızılcahamam kaplıcalarına gidicem işallah kaydirigubbakcemile2 sende buraya gelirsen bende seni haymanaya ayaşa ya da kızılcahamam kaplıcaya götürürüm canım
bide araba alıyim kendime türkiyeyi karış karış gezicem valla gamyoncuiremsu

Ay zaafiyet geçiricem bugün artık midem bulanıyo o kadar çok yedim yani...
Sabah 2 poaça yedim, üstüne bi çikolata, sonra arkadaşımda görünce canım çekti bide Burger'dan menü söyledim, berbat durumdayım. Sindiremedim boğazıma kadar doluyum, gidip çıkarsam duyanlar ne oluyo buna dicek
:1no2:

canım yaaavvvv bu kadar yersen olacağı budur zaten cokacimcoook
neyse sen sıkma canını al bi tane soda hemen iç bak şişkinliğinde
geçer hemenn a.s

bende burdayım çikolatamı yiyorummmm cokacimcoook
yaaa ne oldu speddy kurudun kaldın şekerimmm hasta olmayı
bu kadar istersen ağrısınıda çekersin işte böyle hihohohoyttt sırnaşık şey :jeyyar:

bende burdayım çikolatamı yiyorummmm cokacimcoook
yaaa ne oldu speddy kurudun kaldın şekerimmm hasta olmayı
bu kadar istersen ağrısınıda çekersin işte böyle hihohohoyttt sırnaşık şey :jeyyar:

senağlamasenağlama Hiç sorma yaw offf ilk günü hep böyle oluyorumaklinialirimsmile
İnanılmaz bi ağrı oluyor eve gitsem de yatsam offfff:1shok:

ya bende o ağrıdan nefret ediorum valla benmde ilk gün
çok kötü ağrım oluyor kafayı yiyorum ama
zamanla geçio zaten ben topu topu 2 gün en fazla 3 gün
olduum için pek bi ağrı çekmiorum kaydirigubbakcemile2

çukolata demeyelim litfen
aldığım 7 kg yüzünden rejimdeyim.
yahu hem yediğim serumlar hem antidepresanlar hem de evde oturmak eklenince 1,5 ay=7 kg :)

Speedy geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut çikolata ye sende canım
Seçil afyet olsun sana canım
dışarı çıktım ayaklarım buz gibi gidiyim çorabımı değiştiriiym bvari :çok üzgünüm:
yoksa daha da çok üşüycekk:delphin:

saol sinemciim speddy çikolata versem yermisin??? :jeyyar:

yerim Vallahi :delphin:aklinialirimsmilecokacimcoook

corelciim bende geçen sene 1 ayda toplam 11 kilo almıştım ama benm alma sebebim kullandığım
doğum kontrol hapı sonradan verdim iice kilo ama şişrdi beni bi ara naneeeeeeeeeeetttttttt ilaçççççççç :kızgın:

senağlamasenağlama Hiç sorma yaw offf ilk günü hep böyle oluyorumaklinialirimsmile
İnanılmaz bi ağrı oluyor eve gitsem de yatsam offfff:1shok:

ayy bilirim o ağrıyı, dayanılmaz oluyor hele o ay ayaklarını üşüttüysen daha beter, benimde bu ay eminim çok kötü ağıracak ayaklarım hiç ısınmadı bu ay eyvahedigeldismile

evet canım maalesef pko hastasyım ve adet olamadıım
içinde menopoaz kadar ilaç kullanmak zorundayım :sinifsinif:

seçilcim şimdi bugün ne giydfin bölümünden geliyorum seni gördüm vee çok beğendim..yüzün okadar pürüzsüz o kadar tatlı ki makas alasım yeldiolumunekankayizsmileüstelik en son eklediğin resimdeki kıyafetin çantan ayakkabılar ayy püssüllü çizmelerin harikaa bittim yaa

Back
X