• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Yok canım ben hatta speedy yardım topiğinde bile yorum yazdım sana alyanslarına ve giyeceğin kıyafetine tatlım bazen seni msnde görüyorum yazayım diyorum sen çıkmış olursun benim bu aralar işlerim çok yoğundu birkaç gündür sık sık yazmaya başladım
Asıl ben seni bilmeden kırdaysam özür dilerim olumunekankayizsmile

Oralarda bayağı konuştuk biliyorum canım ama ondan sonra 1-2 topicte daha özellikle burada ikimiz tekken denk geldik neyse ben öyle anlamışım olumunekankayizsmile

yok spedim akşam 6dan snr gidicem inşallah...
Hımm enladım canım tamam kaydirigubbakcemile5

Speedy bugün erken çıkacaktım ama seni bekledim
Baktım msnde de yoktun
Şimdi patronumun gelmesini bekleyecemki çıkayım
Bilmiyorum beni ne kadar tanıdın ama şunu bilki hayatta en çok üzüldüğüm şeylerden biride birisini kırmaktır Şeniz
Bu arada 12 nisan doğumlu olduğunu ve koç burcu olduğunu bile biliyorum yerimseniben

Speedy bugün erken çıkacaktım ama seni bekledim
Baktım msnde de yoktun
Şimdi patronumun gelmesini bekleyecemki çıkayım
Bilmiyorum beni ne kadar tanıdın ama şunu bilki hayatta en çok üzüldüğüm şeylerden biride birisini kırmaktır Şeniz
Bu arada 12 nisan doğumlu olduğunu ve koç burcu olduğunu bile biliyorum yerimseniben

Bende ondan korktuğum için sordum bazen hızlı yazıyorum acaba yazdığı bişeye mi ters bişey yazdım diye düşünüyrum 3 gündür ama yok tüm geçmişime de baktyım.
Normalde takmam aslında sonuçta kırıldıysa söylesin diye düşünürümç ama benim kk daki ilk arkadaşım sizlersiniz bekarlar kulubunden bu yüzden size daha çok özen gösteriyorum. yerimseniben
Biraz yoğunum fazla kalamıyorıum kk da :gitme:

kızlar yaa harikasınız samimiyet harikaa..insan en yakınından göremiyor bazen bu kadar samimiyet kırmamak için çaba..sizleri tanıdığım için çok çok mutluyum..allah herkesin yolunu açık tutsun..

Hoşbulduk lavanta.
Gitmedin mi köye bende bugün malesef çalışıyorum.

Bu arada sinem+cimcime kızlar size bişey falan mı yaptım merak ediyorum
yaptıysam eğer bilmek isterim.cimciime ile genelde konuşuyoruz ama sinem seninle hiç bi topicte konuşamıyoruz.(merak ettiğim için soruyorum.)

canım nerden çıkardın bunu seninle her zaman muhabbetimiz varya...
Aslında ben bazı yazılarımı hepinize ithafen yazıyorum o yüzden olabilirmi acaba??
Bana bişey yaptığın falan yok hatta takipteyim seni, söz için yaptığın hazırlıkları gıpta ile izliyorum meğer ben bir oduncukmuşum :)) senin gibi hazırlıklar yapmadım hiç..

,
kızlar yaa harikasınız samimiyet harikaa..insan en
yakınından göremiyor bazen bu kadar samimiyet kırmamak için çaba..sizleri tanıdığım için çok çok mutluyum..allah herkesin yolunu açık tutsun..

Evet yazının altına imzamı basarım olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar nasılsınız
Speedy sizlerde benim için değerlisiniz bende sanal ortamda kurulan arkadaşlıklara inanmazdım kk ve siz fikrimi değiştirdiniz olumunekankayizsmile

işte geldim burdayımm

uhh yoruldum beee

evet calarım yeni bir hafta ocak ayının18. günü ne kadar çabuk geçiyor zaman..köye gittim keşke gitmeseydim ne ablam kalmış ne de başka biri ben onun için gitmiştim ama olsun..konuyu yine evlilik meselesine getirdiler bu sefer sinirlenmedim ama izah ettim..sinirlenmeden pes etmeden bana destek çıkanda olunca bunalıma girmedim çok şükür.

bu sabah işe geldim canım arkadaşım mutlu haberi verdi istmeye geliceklermiş onu..çok sevindim inş..birgün benide isterler diyede geçirmedim içimden..=) benden bukadar siz dökülün bakalım

ben çok yorgunum ya hiç dinlenemiyorum, cumartesi yine misafir vardı, dünde temizlik, nişan, yemek muhabbetleri derken akşam oldu.
Gecenin 1'inde banyodan çıktım, 1,5 gün hiçbir şeye yetmiyor.
Hala sessiz bir tatilin hayalin kurmaktayım ama bu sefer tek başıma değil :))

Kızlar geç geldim bende kusura bakmayın çok yorgunum bugün.
Hepinizi seviyorum ayrı ayrı yerleriniz var bende zemuszemus

güzeller günaydın. keyifler nasıl? benim ki her zaman ki gibi eh işte...
bu ara derslere yoğunlaştım fazla durmuyorum pc başında. uykusuzluk problemide çekiyorum mirmirmirmir

ayy bendenizicm evet benimde uyku düzenim şaştı cumartesi akşamı 1 de yattım bide yatakta debeledim durdum kaçta uykuya daldığım belli değil ee pazar sabahı 10 da kalktım benim düzen şaşırdı..dün akşamda 11 de yattım ama uyudum mu hayır ee sabahta 7.30 da zor kalktım..bakalm bu akşam uyuyabilcekmiyim..aslında yapmam gerekn birsürü iş var ama soğuktan atılıcak (bulabilirsem vericem) kıyafetlerim var..onları ayırmam lazım ama soğuktaa hiç cnm istemöiyor

cimcimecimecim sizin de ne misafiriniz varmış canm ya azcık annei yolla gitsin sende bi pazar kapıyı kimseye açmassın şöyle rahat rahat dinlerinirsin dene bak bu yöntemi..sen tek başına rahat olmayı isityorsun ama rahat olmazsın hayatımaklinialirimsmileanladın sen onu

spedicim nasıldı haftasonu anlat bakalım

seçil sen nerdesin ben senden yardım istmişitm saçlarım konusunda ama bana cvp bile vermedinalsanaalsanasmile

cimcimecimecim sizin de ne misafiriniz varmış canm ya azcık annei yolla gitsin sende bi pazar kapıyı kimseye açmassın şöyle rahat rahat dinlerinirsin dene bak bu yöntemi..sen tek başına rahat olmayı isityorsun ama rahat olmazsın hayatımaklinialirimsmileanladın sen onu[/B][/QUOTE]

Annemi nereye yollıcam ya, anneannem gelmiş köyden şimdi teyzemlerde annem bu hafta içi almaya gitcek onu.
Anneannemi özledim ama şimdi onu görmeye gelecek misafirleri düşündükçe of offf...
Canımı sıktılar yaa vazgeçtim kimseyi istemiyorum tatilime, kafa dağıtmaya ihtiyacım var.

Bedenizz sıkma kendini canım ya eminimki sen elinden geleni yapıyorsundur. :teselli:
Cimcimemm Allah yardımcın olsun

cimcimecim ablan evli değilmiydi ona gönder veya sen kaç izinli olduğun günlerde ablana dinlen azıcık tamam gelin olucaksın herkes merak eder görmek ister ama seninde dinlenmeye ihtiyacın var işe git iş eve gel iş aa bak ben yoruluyorum senin yerine

Back
X