Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Günaydın lavantacım, herkese günaydın.
Bu haftasonu dinlenicem dedim ama yine işe çağırdılar, oysaki ben dünden halletmiştim işlerimi.
Neyse eve gidip yatarım umarım...
Kayınvalidem çok memnun kalmış kızlaar, geçen haftaki olumsuzluklardan dolayı annemden özür dilemiş :)) Çok korkmuşlar annem sinirlenip vermeyecek diye
:jeyyar:

Günaydın kızlar
Lavanta yarım gün izin isteseydin keşke
Cimcimemm korksunlar tabiki kız istemek ve karşı tarafı ikna etmek zordur yerimseniben Allahtan kayınvalden olgun birisiymiş canım yeri geldiğinde özür dilemesini biliyor maşallah

sinemcim hayatım ha evde oturmuşum ha burda pek bi fark yok daha çok evde iş bitmiyor iyiyim şimdilik ..

cimcimecim ne güzel işte kaynanan iyi çıktı kız yine belli olmaz aynı tastan yemedikten snr..inş.böyle devam eder kuzum

seçil gel bakalım deneyimli insan fikrinize ihtiyacım var..
ben kendimde değişiklik isityorum nasıl mı saçlarımın kırıklarını aldırıp şekil verdirmek ve boyamak istiyorum tenim ve yüzümde acayipp ki kimse sorsam hiç bir renk gitmez diyor.siyah diyorlar siyah istemiyorum zaten uçlarında kaldı siyah..ben biraz açık rank olsun ama yüzümede gitsin istiyorum off off bana hiç bişey yakışmıyor yaa depresyona girdim farklılaıklar isityorum herkes anlasın saç rengimi değiştirdiğimi kızıl siyah mavi falan istemiyorum böyle tatlı bi renk ama beni görenler fikir verebilir mi???

günaydın kızlar. bugün evdeyim ama bir saat yürüsem mi aca diyorum zemuszemus
cimcime kayınvalidenin özür dilemesi iyi olmuş. ama ben bu kayınvalide milletine pek güvenmem herşey köprüyü geçene kadar. inşallah ömür boyu anlaşırlar ve huzurlu olursunuz canım

Lavantacım sana koyu renk gider gibime geliyo, ama siyah falanda istemiyosun, yakışmadığından değil canım tenin açık renk o nedenle açok renk bir boya kullanırsan yakışmaz diye düşünüyorum...

İnşallah pazara kadar değil mezara kadar iyi olur tabi eşimde...

cimcimem tenim açık değil ki herkes bana esmersin diyor ee haklılarda yanii sarı zaten gitmez siyah kendi saçımın rengi off off bi resim ükleyim pc ye saç bölümüne gidicem bugünde kimsecikler yok

bendenizicm bencede yürü şöyle derin derin nefes alarak aklından ve kalbinden tüm negatip düşünceleri at ban nasıl rahatlıcaksın o 1 saat yetmicek 2 saat snr geliceksin hem hava soğuk ya dinç olursunn hissedersin kendiniguclubacismile

Bendenizim yürü açılırsın, bugün burası o kadar soğukki hala ısınamadım yaa...

canlarım öyle yapmayı planlıyorum. bizimkilerin gitmesini bekliyorum
dün beyaz showu izledim o da 3 tan sonra bitti erkenden de uyandım galiba o sebebpten başım ağrıyor mirmirmirmir

sinemcim hayatım malesef izin alama malum zaten ara bozuk.. 6 dan snr ve yarın kalmam yeterli çok kalabalık yaa köy insan konuşurken yoruluyor pazar günü yeterde artar bile ama keşke verseeeeyvahedigeldismileizin

cimcimem herkes bana esmer diyor aslında buğday tenliyim bana göre yüzüm yuvarlaktı ve lekeler var o yüzden kendimi beğemiyorum ve hiç bişey yakıştıramıyorum..sen bak bakalım fotolara sende nasıl fotolar var kii netten bana gönderirmisin bendede var ama çıkarttırdım ben onları evde bakıyorum aradaboshayallersmileahh çekiyorum ne güzel günler di diye

spedim hoşgeldin

yaa beyaz ı çok seviyorum ama çok geç yaa insan cumartesi akşamına yapar dicem ama farketmiyor benim için uykum geldimi dünyayı görmez gözüm

Hoşbulduk lavanta.
Gitmedin mi köye bende bugün malesef çalışıyorum.

Bu arada sinem+cimcime kızlar size bişey falan mı yaptım merak ediyorum
yaptıysam eğer bilmek isterim.cimciime ile genelde konuşuyoruz ama sinem seninle hiç bi topicte konuşamıyoruz.(merak ettiğim için soruyorum.)

Yok canım ben hatta speedy yardım topiğinde bile yorum yazdım sana alyanslarına ve giyeceğin kıyafetine tatlım bazen seni msnde görüyorum yazayım diyorum sen çıkmış olursun benim bu aralar işlerim çok yoğundu birkaç gündür sık sık yazmaya başladım
Asıl ben seni bilmeden kırdaysam özür dilerim olumunekankayizsmile

Bende çalışmadan önce izlerdim ama sabah erken kalkma gibi sorunum olduğundan izleyemiyorum artık :1no2:

çalışınca zor tabi canım. önceden ne güzel erken saate almışlardı. tekrradan geceye aldılar sinir oldum
benim yine tembelliğim üstümde dışarı çıksam iyi olacak ama çıkasım kaçtı. enerjim yok bi garibim yaff mirmirmirmir

Canım hadi kalk dışarı çıkmak için hazırlan ve çık lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…