sinemcim hayatım ha evde oturmuşum ha burda pek bi fark yok daha çok evde iş bitmiyor iyiyim şimdilik ..
cimcimecim ne güzel işte kaynanan iyi çıktı kız yine belli olmaz aynı tastan yemedikten snr..inş.böyle devam eder kuzum
seçil gel bakalım deneyimli insan fikrinize ihtiyacım var..
ben kendimde değişiklik isityorum nasıl mı saçlarımın kırıklarını aldırıp şekil verdirmek ve boyamak istiyorum tenim ve yüzümde acayipp ki kimse sorsam hiç bir renk gitmez diyor.siyah diyorlar siyah istemiyorum zaten uçlarında kaldı siyah..ben biraz açık rank olsun ama yüzümede gitsin istiyorum off off bana hiç bişey yakışmıyor yaa depresyona girdim farklılaıklar isityorum herkes anlasın saç rengimi değiştirdiğimi kızıl siyah mavi falan istemiyorum böyle tatlı bi renk ama beni görenler fikir verebilir mi???
günaydın kızlar. bugün evdeyim ama bir saat yürüsem mi aca diyorum zemuszemus
cimcime kayınvalidenin özür dilemesi iyi olmuş. ama ben bu kayınvalide milletine pek güvenmem herşey köprüyü geçene kadar. inşallah ömür boyu anlaşırlar ve huzurlu olursunuz canım
Bendenizim yürü açılırsın, bugün burası o kadar soğukki hala ısınamadım yaa...
bendenizicm bencede yürü şöyle derin derin nefes alarak aklından ve kalbinden tüm negatip düşünceleri at ban nasıl rahatlıcaksın o 1 saat yetmicek 2 saat snr geliceksin hem hava soğuk ya dinç olursunn hissedersin kendiniguclubacismile
Hoşbulduk lavanta.
Gitmedin mi köye bende bugün malesef çalışıyorum.
Bu arada sinem+cimcime kızlar size bişey falan mı yaptım merak ediyorum
yaptıysam eğer bilmek isterim.cimciime ile genelde konuşuyoruz ama sinem seninle hiç bi topicte konuşamıyoruz.(merak ettiğim için soruyorum.)
bende beyaz'ı görünce uykuyu görmez gözüm :asigim:
Bende çalışmadan önce izlerdim ama sabah erken kalkma gibi sorunum olduğundan izleyemiyorum artık :1no2:
çalışınca zor tabi canım. önceden ne güzel erken saate almışlardı. tekrradan geceye aldılar sinir oldum
benim yine tembelliğim üstümde dışarı çıksam iyi olacak ama çıkasım kaçtı. enerjim yok bi garibim yaff mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?