Dün kayınvalidem geldi gece bizde kaldı, beraber yattık aynı odada..
Tanıdıkça sevmeye başladım umarım hep böyle gider, annemle de aradaki buzları erittiler çok şükür...
Güzel bir akşam geçirdik, muhabbet çok güzeldi, arada bir kahkalar koptu :))
En çok annemin tavırları kızdırdı beni, sürekli gözü üzerimde şunu yap bunu yap gözlerle işaretler, kadında sancakki ben bişey bilmiyorum sürekli annem peşimde...
Bu arada küpe almış kayınvalidecim, tektaşıma uydurmuş, sabah vedalaşıp çıktım...
Annem diyo bana çok hoşuma gitti, Allah bozmasın :Saruboceq:
Ben geldim :kedi:
slm kızlar ..
kızlar yaaa herkesbirer birer evlenio aramızdan ne güzel yafff maşallah:asigim: olumunekankayizsmile
darısı bizlerin başına :Saruboceq: kaydirigubbakcemile
nasılsınız kızlar....
asmeracım nasıl gidiyo bakalım iş ne durumda herşy yolundamı? fisfisfis
duygusalcımm naber tatlımmm nişanlılık nasıl bi duyguuu sırnaşık şey
Seçilimm canım seni çok özledim vallahi. Geçen moda topiğine bir göz attım çok harika bir resmine denk geldim. Saçlarına özellikle bittim:asigim:
Bilmem vallahi aslıcım daha pek farkına varamadım ama inan daha güçlü bir bağ var aramızda... Allah herkese nasip etsin..
h.b lavantacım.. noldun buralardayım bende ne var ne yok ..
aslım kuşum bi deişiklik yok yaa cnm çok sıkkın inan ne yaptıgımı ne dedigimi bilmiorum hiç kafam çok dolu ..
Albümümü hazırlayacağım 1 yada 2 saate hazır olur inşallah. Canım gerçekten çok yoğun bir dönemdeyim. Kaldı 5 ay düğüne. Telaş içerisindeyim. Herşey birbirine girmiş durumda. Allahtan onun bana sonsuz desteği ve yardımları var. Sayesinde el birliğiyle çıkacağız bu işin içinden:) Umarım hepimiz çok mutlu oluruz :Saruboceq:bu telaşı atlatamadan yazın telaşına gircen sen şimdi canım...
üstelik daha zor bi telaş...
allah yardımcın olsun...
çok yorulacaksın ama yorgunluğuna fazlasıyla değecek
rabbim utandırmasın hayırlısıyla tamamına erdırsın ınsallah
nısanlıgınla cok guzel olmustun gelınlıgınlede mukemmel bı gelın olcaksın hıc suphesız...
o bağ paha bıcılemez zaten ya ahh ahh...
Ah seçilim ah... Kursa gidiyorum ingilizce. Hafta içi 3 akşam. İş yanında evlilik telaşı zaman kalmıyor. Editörlük yapıyorum. Çok fazla sohbete vakit ayıramıyorum. Çünkü sürekli takipteyim. Ama zaman buldukça geleceğim sohbete. Hepinizi çok özlemişim bende gerçekten...saol canım benim vallahi bende seni çok özlemişim yavv sen nerelerdeydin böyle bi nişanladın koptun bi ara bizden sankiii ohaoldumsmile ama neyse ki yine burdasın yine bizimlesin olumunekankayizsmile
valla saç rengimede biten bitene ne güzel ank.da otursan kuaförümün adresini seve seve verirdim yerimseniben
canım benim çok sevindim valla yaa...
allah bozmasın
bak ne güzel geçen haftadakiler geçen haftada kalmış oldu buzlarda eridi oohh....
maşallahhhh sizeee :Saruboceq:
Albümümü hazırlayacağım 1 yada 2 saate hazır olur inşallah. Canım gerçekten çok yoğun bir dönemdeyim. Kaldı 5 ay düğüne. Telaş içerisindeyim. Herşey birbirine girmiş durumda. Allahtan onun bana sonsuz desteği ve yardımları var. Sayesinde el birliğiyle çıkacağız bu işin içinden:) Umarım hepimiz çok mutlu oluruz :Saruboceq:
Ah seçilim ah... Kursa gidiyorum ingilizce. Hafta içi 3 akşam. İş yanında evlilik telaşı zaman kalmıyor. Editörlük yapıyorum. Çok fazla sohbete vakit ayıramıyorum. Çünkü sürekli takipteyim. Ama zaman buldukça geleceğim sohbete. Hepinizi çok özlemişim bende gerçekten...
Albümümü hazırlayacağım 1 yada 2 saate hazır olur inşallah. Canım gerçekten çok yoğun bir dönemdeyim. Kaldı 5 ay düğüne. Telaş içerisindeyim. Herşey birbirine girmiş durumda. Allahtan onun bana sonsuz desteği ve yardımları var. Sayesinde el birliğiyle çıkacağız bu işin içinden:) Umarım hepimiz çok mutlu oluruz :Saruboceq:
Ah seçilim ah... Kursa gidiyorum ingilizce. Hafta içi 3 akşam. İş yanında evlilik telaşı zaman kalmıyor. Editörlük yapıyorum. Çok fazla sohbete vakit ayıramıyorum. Çünkü sürekli takipteyim. Ama zaman buldukça geleceğim sohbete. Hepinizi çok özlemişim bende gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?