Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

HALA BI ICRAAT YOK ISYERINDE DIMI KUZUM....
SANA ADAM GIBI BI IS BULMAK LAZIM AMA
KAHRETSIN ISSIZLIK DIZ BOYU ISTEEE
BEN BILE CIKMAK ISTIORUM BAZEN SU ISYERNDEN:1no2:

malesef yok cnm hala bekliorum.. kafam allak bullak .. çıksam bi türlü çıkmasam bi türlü napıcagımı bilmiorum :S senağlama

aaa duygusalcım 5 ay mı kadı düğüne ..ne kadar az kalmış.ne güzel sevdiceğine kavuşacaksın rsimleri bende bekliyorum nerden bakıcaz senin nişan resimlerine falan profilden mi kuzum..

asmeram hiçç üüzlme kuzum boşver sıkma canını herşey geçici bu dünyada bizbile..

Cimcimem sağol darısı tüm bekarların başına kaydirigubbakcemile5

Aslı kuzum hazırlamaya başlayayım. Hadi ben kaçtım şu albümümü yapayım da merak edenler baksın. Kaç zamandır bir türlü yapamadım....

KESKE SENIN ICIN BISEY YAPABILSEM :çok üzgünüm:

kuşum benim senin böle düşünmen bile yeter bana inan .. kader kısmet herşey yaşanıcak varsa başımıza gelicek varsa geliyor kaçamıyoruz ki .. boşver bunları sen napıosun ne var ne yok nasıl gidio bi sorun yok dimi

haklısın lavantacım herşey gelip geçici ama insanoğlu işte üzülmekte sevinmekte var yapımızda istem dışı bi durum bu yine moral olarak çökertiyo bazı şeyler..

aslı , cimcime , speddy şimdi de duygusal kızlarrrr allh hepinizinkini tamamına erdirsin işallah :Saruboceq: maşallah kuzularım yaaaa sizin adınıza çok çokkkk seviniorum yaff

aslı , cimcime , speddy şimdi de duygusal kızlarrrr allh hepinizinkini tamamına erdirsin işallah :Saruboceq: maşallah kuzularım yaaaa sizin adınıza çok çokkkk seviniorum yaff

seçilcm teşekkürler canım benim aminnn bitanemmm seni çok seviyorm sende en güzelini yaşıcaksn bu mutluluklarn butun kalbımle ınanıyorm bn buna ....

asmeram canım allah yardımcın olsun dua et hep allaha.... rabbım ısını bılır ve sana ıns tez zamanda huzura ermek nasıp etcek btanem ınsallahhh

duygucumm beklıyorum tatlımmm buyuk bır heyecan ve merakla

yoo ben buradayım koskoca beni görmüyorsun lavanta hıhhhhh :umursamaz:

kızlar netten küççük patron motor dersine çalışıyor bende aldım oyayı elime oya yapıyorum fırsat buldum oturdum ama kimsecikler yok..görüşemessek hepinize hayırlı haftasonları dilerim..,

seçilcim hayatım kusura bakma hayatım görmedim senii boştu konuyu toplam okuyan kişi sayısı onun için..

slm kızlae opuyorumnanaktan ben erteleyecem öyle görünüo galiba sınavdan sonrra görüşmemiz ikimiz içinde hayırlı olacak yada çok sık görüşmemmek çünü ben duygularımı kontrol edmeyyen bi insanım yani sandığın gibi değil lavantam

günaydın kızlar

hepinize çok çok güzel geçireceğiniz bir haftasonu olur inşallah..

ben bugün 6 ya kadar çalışıyorum iş çıkışı köye gidicem pazarım orda geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…