Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın kızlar nasılsınız lavanta kuzum hadi bakalım hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

spedim kısmetim ayağıma gelmezmiş gibi grliyor o yüzden ben çabalıyorum ama bakalım bu kişiye söyledim sevgili olamayız diye baştan sadece sözüm vardı görüşücez..beni çok beğeniyor:kedi:muş.

cimcimemem benimle bir 89 lu tecil ettirmiş

günaydın kızlar. nasılsınız?
ben dün çok sinirliydim bugün iyiyim şükür
lavanta hadi hayırlısı :)

sinirinin geçmesi iyi olmuş cnm insan sinirliyken çok kötü oluyor şahsen be hayata küsüyorum..ama bugünlerde iyiyim şu iş meselesini konuşamasamda iyiyim..

ve akşamki bluşma için hayırlısı yok yaa küççük o şimdi arkadaşıma çekinerek söyledim çocuklarla görüşmeme çok kızıyor adam akıllı bul kendine boşuna vakit kayme diyorda..yine kızdı bayağı yedim fırçayı:ecrin_bebek:

lavanta bi bakmışsın yıldırım aşkı olmuş ohaoldumsmile hiç belli olmaz bu işler kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar
Bendenizciğim neden sinirliydin anlat canım dinlerim herzaman seni biliyorsun olumunekankayizsmile
Lavanta canım hayırlısı

seçilcim bendeniz sinem lavanta mrb a.s. :1hug:

Selam kızlar
Bendenizciğim neden sinirliydin anlat canım dinlerim herzaman seni biliyorsun olumunekankayizsmile
Lavanta canım hayırlısı

seçilcim bendeniz sinem lavanta mrb a.s. :1hug:

merhaba canlarım a.s.
sinecim arkadaşımın birinin tutarsız davranışlarına artık tahammülüm kalmadı. ne hali varsa görsün artık umrumda değil :umursamaz:
bugün iyiyim çok şükür :lepi:

aaaa aşk olsun canım yaa sen bu topiğin demir başısın valla
öyle şey olurmu hiç evlensenizde barklansanızda sizi bırakmaya niyetimiz yok olumunekankayizsmile
merhaba kızlar hepinize tekrardan kaydirigubbakcemile

merhaba canlarım a.s.
sinecim arkadaşımın birinin tutarsız davranışlarına artık tahammülüm kalmadı. ne hali varsa görsün artık umrumda değil :umursamaz:

bendeniz canım yaaa kimse senin canını sıkmasın seni üzmesin
buna asla izin verme bence benim en yakın arkadaşım vardı
18 yıllık dostumdu beni kırar beni üzerdi bende sırf dostluğumuza zarar gelmesin diye
hep içime atardım hep gizlice ağlardım ona belli etmezdim hep katlanırdım bazı şeylere artık bi gün canıma tak etti geçen sene bu aylarda onca yıllık dostluğumu bitirdim
şimdi halimden gayet memnunum iiki bitirmişim valla ayrıca olanda bana oldu hep içime attığım için mide hastası oldum :1no2:

canım ben içime atmam tepkimi belli ederimde yinede dostluğun hatrına dayanamam affederim. ama bu sefer öyle olmayacak barışmak istiyosa çok yalvarması gerekecek alsanaalsanasmile

merhaba canlarım a.s.

Merhaba şekerkız
Bendeniz canım bende önceden içime atardım ama artık atmıyorum ve hatta şunu söylüyorum ben değil benim arkadaşlığımı ve dostluğumu kaybeden üzülsün. Bende dört yıllık arkadaşığımı bitirdim hemde ufak bir olaydan dolayı aslında o olay herşeyin birikmesi sonucu oluşan patlamaydı.Kimse için o tatlı canını üzme olumunekankayizsmile

eee kızlar hani nerdesiniz..dışarıda kar soğugu var yaa insanın burnu murnu donuyor..buakşam kuzenimin doğumgünün yapmıcaklarmı iptal oldu bende rahat rahat emrah ile görüşürüm konuşurum gerçi ne knşcsm

lavanta kız her işte bi hayır vardır bence siz daha uzun görüşüşürseniz kesin
aranızda bişeyler olacaktır...

Lavantacım valla ne kadar prova yapsanda konuşacaklarını, ortama göre muhakkak değişiyo.
O nedenle ilk önce havadan sudan sonra zaten muhabbet muhabbeti açar, aklındakileri sıralarsın...
hoşgeldin strawberry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…