• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar valla biraz önce benden önce burda duran evlenince yerine ben geldiğim arkadaşım geldi evledi başka ilin ilçesine gelin gitti hiç salasım gelmedi ama özlemişim muhabbet ettik içim açıldı daha çok...

nyse biraz fal baktı t harfi dedi ama daha zaman varmış bakalım bilebilcekmi ?

günaydın kızlar size güzel haberlerim var galiba.sanırım aşk yolundayım :bbo: :asigim:
ama bu dönmede olmammalıydı bu ya kafamçokkarıştı .öss ye hazırlanıyorum damdan düşer gibi nasıl oldu anlammadım ya ne yapcam ben şimdi :sinifsinif:

işte geldim burdayımsositososito

kızlar geçen gün fotoraf çekildik showroomda yerel gazete için ..fana çıkmamısım yani yağlı saçlarımla =) patron dediki melekler gibi çıkmıssınlaelaelaelaelae

dün akşam anlatayım önce bi mağazaya gittik arkadaş var bende fiyatları görünce aa dedim bari kardeşimin doğumgününe bunlardan alayım düttürü düttürü ..ve bende dankk sesi evet çok büyük terbiyesizlik ettim sahibide oaradaydı ne kadar kendi üretmdese sadece satışınıda yapsa çokk utandım yaa

sonra geldi bizimki benden bayağı uzun yürüdük parkta nere gidelim diye konuşurken kardeşimle karşılaştık...neyse gittik oturduk ben çok rahattım o ise rahat değildi çekindi bende ayaklarını oynttı hep masa oynadı yaa..ama varya benim tipim kesinlikle değil yani ne bilim hiç hoşuma gitmedi neyse ben minibüse bindim teyzeme gittim.msj attı böyle güzel bi akşam yaşattığın için teşekkür ederim güzel kız diye:olmaz:..öyleydi yani bişey olmaz bizim aramızda ben ona söylemiştim daha öncede sevgili olamayacığımızı.

eve geldim kardeşime sordum tanıyormusun diye yok tanımıyorum dedi nasıl dedim top gibi dediohaoldumsmilekırıtarak yürüyormuş..öyle yanii arkadaşımda dedi benimle yaşıtya sübyancı diye dalga geçiyor benimle off off kimseyi beğenmiyor bunlar ya bide bana derler kimseyi beğenmiyorsun diye

ee hadi sizden alalım havadisleri şekerim hadi senin hakkında hayırlısı..naptınız bakalım

Hepinize hayırlı cumalar nasılsınız bakalım haftasonu ne gibi planlarınız var

spedim tebrik ederim öncelikle nerdeydi bu yarışma bende katılırdım bilseydim..yani oy olarak:lepi:sanada hayırlı cumalar gözüm haftasonu köye gitmeyi planlıyorum babannemlr gelmiş hemde bursadan dayımın kızı onlarla görüşmeye orda kalırım cumartesi akşamından pazarda dönerim kısmetse:enbuyukkk:

işte geldim burdayımsositososito

kızlar geçen gün fotoraf çekildik showroomda yerel gazete için ..fana çıkmamısım yani yağlı saçlarımla =) patron dediki melekler gibi çıkmıssınlaelaelaelaelae

dün akşam anlatayım önce bi mağazaya gittik arkadaş var bende fiyatları görünce aa dedim bari kardeşimin doğumgününe bunlardan alayım düttürü düttürü ..ve bende dankk sesi evet çok büyük terbiyesizlik ettim sahibide oaradaydı ne kadar kendi üretmdese sadece satışınıda yapsa çokk utandım yaa

sonra geldi bizimki benden bayağı uzun yürüdük parkta nere gidelim diye konuşurken kardeşimle karşılaştık...neyse gittik oturduk ben çok rahattım o ise rahat değildi çekindi bende ayaklarını oynttı hep masa oynadı yaa..ama varya benim tipim kesinlikle değil yani ne bilim hiç hoşuma gitmedi neyse ben minibüse bindim teyzeme gittim.msj attı böyle güzel bi akşam yaşattığın için teşekkür ederim güzel kız diye:olmaz:..öyleydi yani bişey olmaz bizim aramızda ben ona söylemiştim daha öncede sevgili olamayacığımızı.

eve geldim kardeşime sordum tanıyormusun diye yok tanımıyorum dedi nasıl dedim top gibi dediohaoldumsmilekırıtarak yürüyormuş..öyle yanii arkadaşımda dedi benimle yaşıtya sübyancı diye dalga geçiyor benimle off off kimseyi beğenmiyor bunlar ya bide bana derler kimseyi beğenmiyorsun diye

ee hadi sizden alalım havadisleri şekerim hadi senin hakkında hayırlısı..naptınız bakalım

lavantacım saol cnm da benceertelelmek lazım sınav sonrasına o da bend eçalışıoruz ikisi bi arada olmaz

aaa nie olmazmış siz adını koyun yeter adı olsun öyle pek takılmazzınız sınav var diye yaşamıcaz mı canım gereklidir bu güzel duygular insanın bence yaşama direncini arttırıyor ve neşe katıyor hırs veriyor..tabi bakış açısı sen ilkokula giden biri değğilsin şekerim küçükler için gerekli yok yok ben seni taktım kafaya zorla sevgili yaptırcam..

corelcim hayatım işe başladın sanırım uğramadın en son msjdan sonra innş. beğenmişssindir çalışıcan yeri senin adına çok sevindim gelince bilgi ver emi öptüm

günaydın kuşlarımmm herkes nasıl bakalım lavantacıım hayırlısı olsun canım yaaa zaten kısmetinde yoksa olmaz telefonum bozulmuştu mertle çıkarken bende telefoncuya vermiştim dün akşam aldım telefoncudan bi açtım telfonumu ne var ne yok die bakarken mertin bana atığı mesajları gördüm ve içimden bi ses dediki of ulannn ahhh buda kof çıktı ham kavunlar gibi delikafadulden delikafadulden
ama telefonumuçok özlemişim telefonuma kavuştuğum için mutluyum :lepi: :lepi:

Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar
Lavanta canım hayırlısı olsun
Secl boşver mert efendiye bundan sonraki hayatında başarılar dileriz sen önüne bak

hayırlı cumalar bende kendimden ummadığım haberlerle şok agiriorm cnm h.g :bbo:

oh oh iyi bakalım 4 numero sen olcen galiba :))

Hepinize hayırlı cumalar nasılsınız bakalım haftasonu ne gibi planlarınız var

Saol canım,benim bu haftasonu tek hayalim dinlenmek, haftaya sözlüm geliyo zaten bu haftasonu yatmak, kitap okumak, gönlümce televizyon izlemek istiyorum umarım başarırım...

güzele çuval giysede yakışır o nedenle yağlı saçın belli bile olmamıştır...
Zaten senin fiziğine hastayım...

Boşveer hele yaşı küçükse tamamen boşver, çocuğa dadılık yapmak zorunda kalırsın sonra...

aaa nie olmazmış siz adını koyun yeter adı olsun öyle pek takılmazzınız sınav var diye yaşamıcaz mı canım gereklidir bu güzel duygular insanın bence yaşama direncini arttırıyor ve neşe katıyor hırs veriyor..tabi bakış açısı sen ilkokula giden biri değğilsin şekerim küçükler için gerekli yok yok ben seni taktım kafaya zorla sevgili yaptırcam..

Katılıyorum aynen lavantama...
Bence sana daha çok enerji olacaktır.

günaydın kuşlarımmm herkes nasıl bakalım lavantacıım hayırlısı olsun canım yaaa zaten kısmetinde yoksa olmaz telefonum bozulmuştu mertle çıkarken bende telefoncuya vermiştim dün akşam aldım telefoncudan bi açtım telfonumu ne var ne yok die bakarken mertin bana atığı mesajları gördüm ve içimden bi ses dediki of ulannn ahhh buda kof çıktı ham kavunlar gibi delikafadulden delikafadulden
ama telefonumuçok özlemişim telefonuma kavuştuğum için mutluyum :lepi: :lepi:

Boşveer biri gider biri gelir, önemli olan adam gibi adamın seni bulması...

spedim tebrik ederim öncelikle nerdeydi bu yarışma bende katılırdım bilseydim..yani oy olarak:lepi:sanada hayırlı cumalar gözüm haftasonu köye gitmeyi planlıyorum babannemlr gelmiş hemde bursadan dayımın kızı onlarla görüşmeye orda kalırım cumartesi akşamından pazarda dönerim kısmetse:enbuyukkk:

2009 enleri mi bende katılmadım ama beni öneren arkadaşlar olmuş sonrada gördüm yaq.

iyi haftasonun dolu dolu geçecek şimdiden ne güzel vallahi :1rolleyes:

Dün kayınvalidem geldi gece bizde kaldı, beraber yattık aynı odada..
Tanıdıkça sevmeye başladım umarım hep böyle gider, annemle de aradaki buzları erittiler çok şükür...
Güzel bir akşam geçirdik, muhabbet çok güzeldi, arada bir kahkalar koptu :))
En çok annemin tavırları kızdırdı beni, sürekli gözü üzerimde şunu yap bunu yap gözlerle işaretler, kadında sancakki ben bişey bilmiyorum sürekli annem peşimde...
Bu arada küpe almış kayınvalidecim, tektaşıma uydurmuş, sabah vedalaşıp çıktım...
Annem diyo bana çok hoşuma gitti, Allah bozmasın
:Saruboceq:

Tanıdıkça sevmeye başladım umarım hep böyle gider, annemle de aradaki buzları erittiler çok şükür...
En çok annemin tavırları kızdırdı beni, sürekli gözü üzerimde şunu yap bunu yap gözlerle işaretler, kadında sancakki ben bişey bilmiyorum sürekli annem peşimde...
Bu arada küpe almış kayınvalidecim, tektaşıma uydurmuş, sabah vedalaşıp çıktım...

Aman canım allah hiç bozmasın aranızdaki iletişimi :Saruboceq::Saruboceq:
Önemli çünkü bi ömür onlarla da geçecekkaydirigubbakcemile3

amannn salladım zaten yavvv o ham kavun çıktı zaten bende ham kavun sevmem yasakkelime sırnaşık şey

Maşallah canım ALLAH bozmasın :nazar::nazar: umarım hep aranız iyi olur

Back
X