Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ayy ız bende nisan doğumluyum 19 nisan :1hug: yükselenin ne

kızlar ebnim yükselenim balık.koç ve balık tezata bakın delikafadulden

kızlar koölar topiği açalım sırnaşık şey

kızlar ben mart doğumluyum balıkım sanırım yükselede terazi 3 mart 1989 saat 20.00 givi miş.

buarada dün akşam ne oldu işten çıkıyorum eve gidiyorum sokak boş ben ve arkamda biri kim olduğuna bakmıyorum ama erkek belli anahtarlığımı çıkarıyorum oynuyorum yolda yürürken arkamdaki ses napıyorsun ??? ben tlfla konuşuyor diye hiç bakmıyorum snr beni durduruyor yüzüme bakıyor ama ben tanımıyorum şaşkın şaşkın bişey sorabilirmiyin diyor evet dercesie bakıyorum..sen mobilşyacıda çalışıyorsun dimi diyor evet diyorum seninle ilgili değil yanlış anlmassan yandaki arkadaşınızın sevgilisi varmı diye soruyor var diyorum ben şaşkın oda yaa bu konuşma olmadı sayın diyip gidiyor..ben şaşkın hala sanıyorum bana diyecek..sabah oldu anlatıyorum arkadaşıma gülüşüyoruz ben havalara giricektim uleynn diyorum seni sorunca şaşırdım diyorum ama nasıl gülüşmek niye bu erkekler böyle bana teklif edecekler arkadaşıma gidiyor beni soruyor arkadaşıma edicekler gelip bana soruyor hadi tanısa neyse de tanımadığı insana sorana kadar bana sorsa belki bir şans doğar allah allah ya

günaydınnnnnnnnnnnnn

kızlar nasılsınız bakalım

biricikim inş.hepimiz güleriz..bu akşam biri ile görüşücem daha öncede teyzesi aracı olmuştu 2 dk muhabbet etmiştik.ondan snr araya birsürü aksilik mi desem talihsizlik mi allah işi girdi araya görüşememiştik.buakşam için görüşelim dedim ama kuzeniminde doğumgünü varmış..bakalım 1 saat kabul ederse görüşücem..ama meraklanmayın sevgili olmucam onunla onada söyledim sevgili olmayı düşünmediğimi daha askeregitmemiş bana çok çocuksu geldiaklinialirimsmileben adam gibi adam isityorumm

Lavanta yine niye birisi ile görüşüyorsun kuzum.
Bırak kısmetin senin ayağına gelsin kafanı çok karıştırsın devamlı birisi ile görüşürsen.
tabi bu yine benim fikrimboshayallersmile

günaydıın millet beimde bi görüşmem var delikafadulden arkadaşça görüştüğüm biri vardı habire ısrar etmişti yok demiştim arkadaşlığımızda bozulmuştu bu konu açıldı neden soğuk davranıyosun umursamazssın dedim sanan kaç defa görüşelim dedim kabul etmedin demişti bugün görüşüp tatsızlıkları kapatma kararı aldık bilmiyorum.artık.ben arkadaşça görüşme konusunda ısrarlıym öss dönemi ders fallan kafa karıştırmak için erken amma kenarda bekletmek de iyi gibimew gelio :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…