Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

eski patronum bi yere yönlendirmişti tatlım gazete ilanlarından bişi çıkmadı 3 ayda 3 görüşme yaptım sadece. yazında işsiz kalmıştım ya 1.5 ay
1.5 aydır işsizdim işte.
şükürler olsun mevlam bi kapıyı kapadı diğerini açtı.
ama uzun zamandır para alamıyorum eski şirketten tam dibe vurcağım anda oldu bu iş.

evet denizcim çok şükür
bi kez daha anladım Allah katında kalpten edilen duanın karşılığı varmış
şükürler olsun

corelciim hayırlı uğurlu olsun şekerimmmm bide bunun sütüne aşk bulursan tam süper olur valla opuyorumnanaktan

benim topiğim burası kaydirigubbakcemile3selam kızlara.s.
sevgilimden ayrıldım ablam evlenmiyo ki sıra bana gelsin de yenilere bakayım ben hiç evlenemiycem galibaaaaaohaoldumsmile

şişşş corel buranın demirbaşı senle ben olucaz bu gidişle :sinifsinif:

kız bende demirbaşlar arasındayım unuttunuz yaş 26 dahha össye hazırlanıom :roflol: nerdeeee dahha en az6 yıl var nine oluncaevleniiirim artık :roflol:

hoşgeldiiin...
Sinemcim görünüyor ama yorum yok...
Görüntü var ses yok...

Günaydın kızlar nasılsınız
Cimcimemmmmm hayırlı olsun canım benimmŞenizŞeniz
Sabah sabah çok güldüm yazdığına kaydirigubbakcemile3
Yazdıklarınızın bir kısmını okudum tam yorum yazacam işim çıkıyor yazamıyorum zaten bu aralar işler o kadar yoğun ki bide bu haftaya ödeme haftası bizde zaten yenilenecek poliçelerde var yoğun bir temponun içindeyim bazen yemek bile yiyemiyorum :1no2:
Umarım en kısa zamanda bu yoğunluk azalırda ben sizinle sohbete devam ederim

günaydın kızlar, sinemcim varlığını hissettir yeter bana özletme kendini...
Lavantam seni merak ediyorum yaa naptın konuştunmu?
Corel dicha nerelerde, hiç göremiyorum onu

günaydınnn

cimcimem konuşamadım konuşamıyorum nasıl başlıcam söze bilmiyorum birde tükürdüümü yalamak gibi olucak halbuki bilge sırf reglli beni bu hale getirdi..hey allahım daha eler görcez bakalım

sizler nasılsınız bakalım

bende iyiyim canım, Allah bugünlerimizi aratmasın...
Biran önce konuşsan iyi olur, eleman araştırması yapmasın adam...
Gerçi araştırma yapsa sende görüşmeye gelenlerden bilirsin, belkide oda senden gelecek talebi bekliyordur...

günaydın kızlarrr zemuszemus
yavv bakıyorumda burada herkes umutsuz yaaaa kızlar biraz umud edin yaaa
tamam bende bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama buna eminim bi gün aradığımız
mutluluk elbet bizi bulacaktır...
Şeniz

günaydın kızlar. keyifler nasıl? ben sizinrliyim ama umursamamaya çalışıyorum
[/B]canım bende öle kolay şiir beğenmme istersen paylaşabilirim bi kaç şiir çok severim. bu arada yaş 26 beenm sende 82 liisin sanırım yaşıt sayılırız :1hug:

canım şiirde okumam ben bazen böyle denk gelirse okurum :)
şiir okumayı fazla sevmem ama yazarım. geçi aylardır yazdığım yok duygularımı kaybettim galiba.ben 83 lüyüm canım. nisanda doğum günüm ama şimdiden 27 ye alıştırıyorum kendimi

bende 21 diyorum daha 2,5 ay var ama olsun 21,22,23,24,25,26,27,28.....derken bi bakmışım 40 ve ben hala yanlızzmafoldumbenmafoldumbenzaman çok çabuk geçiyor

bende 21 diyorum daha 2,5 ay var ama olsun 21,22,23,24,25,26,27,28.....derken bi bakmışım 40 ve ben hala yanlızzmafoldumbenmafoldumbenzaman çok çabuk geçiyor

lavantacım bizim yaşımıza olduğunda ya da geldiğinde ne yaparsın merak ediyorum. daha bu yaşta bu kadar umutsuzluk :tomato:

ayy lavantacım sende kendimi gördüm resmen 28 gün sonra bende artık 20 yaşındayım ve gönlüme göre birinin bir an önce karşıma çıkmasını istiyorum geç evlilik yapmak istemiyorum tabii en hayırlısı olsun erken evlenmişim hayırsız olmuş ne fayda hakkımızda en hayırlısı olsun diyelim ve bekleyelim inanıyorumki sabrımızın mükafatı çok güzel olucakolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…