corelciim hayırlı uğurlu olsun şekerimmmm bide bunun sütüne aşk bulursan tam süper olur valla opuyorumnanaktan
şişşş corel buranın demirbaşı senle ben olucaz bu gidişle :sinifsinif:
teşekkür ederim.bende çok severim bu şiiri. çok kolay şiir beğenen biri değilimdir[/CO
canım bende öle kolay şiir beğenmme istersen paylaşabilirim bi kaç şiir çok severim. bu arada yaş 26 beenm sende 82 liisin sanırım yaşıt sayılırız :1hug:
hoşgeldiiin...
Sinemcim görünüyor ama yorum yok...
Görüntü var ses yok...
[/B]canım bende öle kolay şiir beğenmme istersen paylaşabilirim bi kaç şiir çok severim. bu arada yaş 26 beenm sende 82 liisin sanırım yaşıt sayılırız :1hug:
bende 21 diyorum daha 2,5 ay var ama olsun 21,22,23,24,25,26,27,28.....derken bi bakmışım 40 ve ben hala yanlızzmafoldumbenmafoldumbenzaman çok çabuk geçiyor
ayy lavantacım sende kendimi gördüm resmen 28 gün sonra bende artık 20 yaşındayım ve gönlüme göre birinin bir an önce karşıma çıkmasını istiyorum geç evlilik yapmak istemiyorum tabii en hayırlısı olsun erken evlenmişim hayırsız olmuş ne fayda hakkımızda en hayırlısı olsun diyelim ve bekleyelim inanıyorumki sabrımızın mükafatı çok güzel olucakolumunekankayizsmilebende 21 diyorum daha 2,5 ay var ama olsun 21,22,23,24,25,26,27,28.....derken bi bakmışım 40 ve ben hala yanlızzmafoldumbenmafoldumbenzaman çok çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?