seçilcim takma kafana hayatım biri gelir biri gider..bu erkekleri anlamakta oldukça zor ne istediğini bilmeyen çocuk gibiler..
oo cimcimem hoşgeldin anlat bakalım gün gün ne yaptın ne ettin neler yaşadın..merak ediyoruz seni herşey güzel yazmıssın ama olmaz bu kadarla herşeyi anlat tüm mutluluğunu sevincini paylaş bizimleekaydirigubbakcemile5
aslıcım hadi hayırlısı tarihler kesinleşmiş darısı bize inşallah.
spediiiikuzumm hadi hayırlısı cnm 26 günn göz açıp kapayıncaya kadar geçer..ayy içim bi tuhaf oldu sanki ben sözleniyormusm gibi
kızlar buarada geçen gün rüya gördüm anlatayım size belki bilinçaltımda kaldığı için görmüşümdür..hani dedim ya motor öğretmeni işte onu gördüm rüyamda ben bir ağaç tepesindeyimkaydirigubbakcemile3arkadan oda geliyor ikimiz ağaçtaakaydirigubbakcemile3aşağı inmeye ,atlamaya çalışıyoruz..snr bu ağaçtan üzüm kopartıyor ve yiyiyoruz:kedi:
spedii nasıl heyecanlanmıyorsun yaa herşey öyle ani oldu ki bana göre yani uzakta olduğum içindir ama daha yeni konuşuyorduk bak kısmet işte çar çabuk oldu önemli olan mutlu olabilmek umarım mutlusundur ve bu mutluluk ömür boyu sürer....
merhaba kızlar keyifler nasıl? sabah kar yağdığını görünce benim keyfim yerine geldi :dance:
kızlar kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin kimse bizden kıymetli değillmaz:
ben iyi sayılırım cnm sen nasılsın...buradada azcık gösterdi kendini snr kesildi yağması...
Ne sıkıntılı bi dönemmiş bu evlenmne dönemi yaabenneyaptımki Artık çok sıkıldım :çok üzgünüm:
Sen bekleme evlenemeszin :jeyyar::jeyyar:
Lam sipidiii aasabıımııııı bozmaaa:mymeka: Vazcayıcam evlenmekten az kaldı zatenmafoldumben
Aman napıcaksın evlenipte boşver yerimsenibenyerimseniben
kaydirigubbakcemile3 delü garu fisfisfis
CADIARZU
vereliniortak
sengözlerimebaksanab
:lepi:
naniknanik
:dilcikar:
spedii nasıl heyecanlanmıyorsun yaa herşey öyle ani oldu ki bana göre yani uzakta olduğum içindir ama daha yeni konuşuyorduk bak kısmet işte çar çabuk oldu önemli olan mutlu olabilmek umarım mutlusundur ve bu mutluluk ömür boyu sürer....
Ani olan nedir canım çözemedim evleniyonmu yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?