• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

seçilcim takma kafana hayatım biri gelir biri gider..bu erkekleri anlamakta oldukça zor ne istediğini bilmeyen çocuk gibiler..

oo cimcimem hoşgeldin anlat bakalım gün gün ne yaptın ne ettin neler yaşadın..merak ediyoruz seni herşey güzel yazmıssın ama olmaz bu kadarla herşeyi anlat tüm mutluluğunu sevincini paylaş bizimleekaydirigubbakcemile5

aslıcım hadi hayırlısı tarihler kesinleşmiş darısı bize inşallah.

spediiiikaydirigubbakcemile4kuzumm hadi hayırlısı cnm 26 günn göz açıp kapayıncaya kadar geçer..ayy içim bi tuhaf oldu sanki ben sözleniyormusm gibi

kızlar buarada geçen gün rüya gördüm anlatayım size belki bilinçaltımda kaldığı için görmüşümdür..hani dedim ya motor öğretmeni işte onu gördüm rüyamda ben bir ağaç tepesindeyimkaydirigubbakcemile3arkadan oda geliyor ikimiz ağaçtaakaydirigubbakcemile3aşağı inmeye ,atlamaya çalışıyoruz..snr bu ağaçtan üzüm kopartıyor ve yiyiyoruz:kedi:

valla ben bu erkekleri anlamıyorum işlerine gelince herşey mükemmel gisiyor hayatlarında
bir sorun çıkınca da sanki herşey senden kaynaklanıyormuş gibi yüz üstü bırakıyorlar insanı...:kızgın: :kızgın: :kızgın:

spedii nasıl heyecanlanmıyorsun yaa herşey öyle ani oldu ki bana göre yani uzakta olduğum içindir ama daha yeni konuşuyorduk bak kısmet işte çar çabuk oldu önemli olan mutlu olabilmek umarım mutlusundur ve bu mutluluk ömür boyu sürer....

seçilcim boşver cnm değmeyen biri için sinirlerini boşa yıpratma ..olan herzamki gibi masum tarafa oluyorr

spedii nasıl heyecanlanmıyorsun yaa herşey öyle ani oldu ki bana göre yani uzakta olduğum içindir ama daha yeni konuşuyorduk bak kısmet işte çar çabuk oldu önemli olan mutlu olabilmek umarım mutlusundur ve bu mutluluk ömür boyu sürer....

Şuan için yani bi heycan yok eee işteyim söz ile ilgili kafamda bişey yokkişutarafagitti
Bİ çıkıyım kıyafet falan bakıyım ozaman işte olur istemediğin kadar mirmirmirmir

merhaba kızlar keyifler nasıl? sabah kar yağdığını görünce benim keyfim yerine geldi :dance:

kızlar kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin kimse bizden kıymetli değil :olmaz:

merhaba kızlar keyifler nasıl? sabah kar yağdığını görünce benim keyfim yerine geldi :dance:

kızlar kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin kimse bizden kıymetli değil :olmaz:

ben iyi sayılırım cnm sen nasılsın...buradada azcık gösterdi kendini snr kesildi yağması...:kızgın:

hoşgeldin bendenizcim evet haklısın değmeyene yolunu gösterecksin o kadar....
yaaaaaaaaaaaa ankarada neden kar yağmıyor ühühühühü :sinifsinif:

hoşbuldum seçilcim. herkes değeri kadar zamanınızı alsın. boşverinn a.s
ankarada yağmıyo mu ilginç. halbu ki yakınız size :sm_confused:

valla ank.nın dış kesimlerine yağmışda içine yağmadı maalesef
ama bugün dondurucu bir soğuk var ank.da geliyor sanırım kar
gelsin gelsin yafffff kar yağsın tipi tipi şeklinde artık
kardan adam yapmak kar topu oynamak istiorum lütfen allhım yağdır kar...:Saruboceq: :Saruboceq:

evet mevsimi kış gibi yaşamak istiyoruz artık :) tabi yağmurunda karında herşeyin hayırlısı olsun

Lavantacım saol canım sende olmasan kimsenin bizi hatırlayacağı yok...
Çok güzel bir turdu her dakikam dolu dolu geçti.
Kayınvalidemle tanıştım, ilk önce o gelip gördü, ertesi günde biz gittik, eltilerim ve görümcemle tanıştım. İlk izlenim çok güzeldi hepimiz kaynaştık hiç yabancılamadık birbirimizi resmiyet yoktu. Görümcemi çok sevdim hem çok ağır hemde çok misafirperver (hepsi çok iyi ama görümcemi ayrı sevdim nedense)...İzmirdeki aile büyükleriyle beraber gittik onlarda çok beğendiler, aile yapılarımız aynı çünkü.
Çarşamba kayınvalidem gelecek, cuma isteme pazar söz olacak nasipse...

Ani olan nedir canım çözemedim evleniyonmu yoksa...

Cimcime güzel geçmiş eee bu haftasonu sözleniyorsun yani hadi mutluluklar
yok be sözden konuşuyoruzopuyorumnanaktan

Selam kızlar ben geldim
Cimcimemmmm hayırlı olsun artık söz resimlerini eklersin bizde yorum yaparız Şeniz
Seçil boşver takma kafana şu uyuz çocuğu sinirlenmene bile değmez inan ki :teselli:
Speedy ve aslhsnkyk kızlar şimdiden hayırlı olsun :Saruboceq:
Lavantam sakın başka bir iş bulmadan çıkma :olmaz:
Bendenizz tatlım sen nasılsın yerimseniben

Back