Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

İyiyim lavantam çalışmaya çalışıyorum
Sende yakında gidersin ben tek kalırım
Şekerkız şiir gerçekten çok güzelmiş
Bugün bana bişeyler olmuş çok duygusalım niye ise mafoldumben

merhaba kızlar. lavanta sinem merak etmeyin ben sizi yanlız bırakmam. bana evlilik çoook uzak görünüyo hatta evlenmeyecekmişim gibi geliyo :hulya:

valla ben de bu gidişle zor evleneceğim.16 aydır çıkıyoruz daha haziranda uzmanlık alacak sonra askere gidecek doktorlara kısa dönem yok uzun dönem yapacak bekle dur ama ben beklemek istemiyorum yaş 28 oldu

valla ben de bu gidişle zor evleneceğim.16 aydır çıkıyoruz daha haziranda uzmanlık alacak sonra askere gidecek doktorlara kısa dönem yok uzun dönem yapacak bekle dur ama ben beklemek istemiyorum yaş 28 oldu

16 yıldır mı maşallah inşallah hayırlısıyla evlenirsiniz...

YA HANıı SPEDııı hani seçil hadi cimcime gezmekte sinem çok yoğun bendeniz ders çalıyor ee diğerleri nerde corel nerde mesela ..kızlar gelip beni sakinleştirin araba kullanmamıyorumm yaa daha öğrenicemem unutuyorum..paik oldum çok

bu gidişle bende evlenemeyeceğim. 4 yıl okul varda, o askerden gelcekte, durumlar toparlancakta, benim tayin çıkacakta ohoooooooooo. delikafadulden

merhaba kızlar herkes nasıl bakalım yılın ilk penaltı golünü ben yedim mertle ayrıldık :gitme:

mafoldumben hala aynı yerdeyim.güven olmadan ilişki olmuyor.insan bu kadar çabuk değişebilir mi? daha nişanlanalı bir hafta oldu mafoldumben tekrar bekar olma yolundayım mafoldumben

aaa kızlar yaa hayırdır ne oldu yeni yılın ilk haftası böyle haber verilirmiya...

seçilcim canımm ne oldu nlat bakayımm

monia hoşgeldin ve hayırdır inş..herşey yoluna girer inşallah.

kızlar ya ben işten çıkabilrim artık sinir oluyorum yaa tahammül edemiyorum patron ve oğluna

Günaydın canlarım nasılsınız
Lavanta ne oldu da işten çıkmak istiyorsun
Secl gel bakalımm yavrun anlat bize yılbaşını :jeyyar:
aslııcım naberrrrrrrrrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…