Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

allah ıylk versn canımm.... nısan tarıhım bellı oldu 08.05.2010 celıktepe soylu dugun salonu 19:00 - 23:00 beklerım canım kaydirigubbakcemile5

Tamam canım kağıthane de mi hayatım kaydirigubbakcemile3
Çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun Allah nazarlardan korusun
Gelicem İnşallah Allahın izniyle 30 ocakte benim sözüm:roflol:

slm kızlaar nasılsınız...
ışte geldim burdayım, dolu ve güzel bir tatilden sonra geldim aranıza :))
Herşey çok güzeldi...

günaydın kızlar beyefendinin sorunları varmış yılbaşıımı zehir etti allahın belası
yaa insan böyle bi şerefsizliği ancak yılbaşında yapar pöfff beeeeeee
ya umrumda bile diil zaten ne hali varsa onu görsün zaten 3 haftalkı bir
ilişkiydi boşuna bu kadar ciddiyeti olmayan bir ilişkiye üzülemem ağlayamam
canımı sıkamam hayırlısı buymuş böyle oldu....

akşam işten çıktım eve gidip duşumu yaptım sonrada kuaföre gidip süslenip püslensim
güya çok güzel bir gece geçirecektik beraber eğlenecektik neyse ben kuafördeyken aradı benim fazla vaktim olamayacak hemen gelirmisin dedi bende apar topar yanına gittim
ee napıcağız felan die konuşuyorduk ben tüm gece güç bela ayda yılda bir izin almışım
beyefendi bana bak seçil benim kendimce sorunlarım var dedi ne söyle o zaman dedim
ben öyle herşeyimi herkesle paylşana biri diilm dedi yaniiş gözünde herkes olduk bir anda
her neyse sonrada ben daha fazla kalamicam eve bırakiim seni dedi ben daha çıtımı çıkarmadan kalk gidiyoruz dedi sonrada beni eve bıraktı bende sonrasında ne aradım ne sordum oda o günden beri beni ne aradı sordu gözünde bu ilişkinin değeri bu kadarmış meğerse...:kızgın
:

Aman secl yaw bırak gitsin koy tekmeyi yollla
bune be böyle dalga geçer gibi gel yanıma git yanım
aman kuzum ararsa falan açma da mafoldumben

öle valla canım yaa üzülmüorum aslında sadece kırıldım bu davranışlarına ve çok sinirliyim
sinirliyim çünkü yılbaşımı zehir etti ben çok güzel hayaller kurmuştum hepsini hiç etti
ama dilerim onunda bundan sonra hiçbir yılbaşında yüzü gülmesin öyle sinirim bozulduki
sabah kadar akşam ne yediysem çıkardım sinirden hatta içimden dedim ara şunu bi güzel
küfürünü et içini boşalt o kim oluyoki beni üzüyo sinirlendirio ama ben öyle terbiyesiz
bir insan olmadıım için tabiiki bunu yapamdım...

Hiç yokmuş gibi devam et eeee kısa süreydi de hç olmadı farzet.
beddua etme Allaha havale et

seçilcim takma kafana hayatım biri gelir biri gider..bu erkekleri anlamakta oldukça zor ne istediğini bilmeyen çocuk gibiler..

oo cimcimem hoşgeldin anlat bakalım gün gün ne yaptın ne ettin neler yaşadın..merak ediyoruz seni herşey güzel yazmıssın ama olmaz bu kadarla herşeyi anlat tüm mutluluğunu sevincini paylaş bizimleekaydirigubbakcemile5

aslıcım hadi hayırlısı tarihler kesinleşmiş darısı bize inşallah.

spediiiikuzumm hadi hayırlısı cnm 26 günn göz açıp kapayıncaya kadar geçer..ayy içim bi tuhaf oldu sanki ben sözleniyormusm gibi

kızlar buarada geçen gün rüya gördüm anlatayım size belki bilinçaltımda kaldığı için görmüşümdür..hani dedim ya motor öğretmeni işte onu gördüm rüyamda ben bir ağaç tepesindeyimkaydirigubbakcemile3arkadan oda geliyor ikimiz ağaçtaakaydirigubbakcemile3aşağı inmeye ,atlamaya çalışıyoruz..snr bu ağaçtan üzüm kopartıyor ve yiyiyoruz:kedi:

öle canım valla haklısın zaten kısa süren bişeydi kendimi üzmem yıpratmam zaten
beddua etmiorum zaten sadece öyle geçmesini diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…