• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

amannnn saladım zaten iki günlük adam için hiç canımı sıkamam
cumartesi akşamı çok moralim bozuktu akşam oturup hem ağlayıp hem içip
hemde not seni seviyorum die bir film vardı onu izledim içimi döktüm
bugün gayet iim valla hatta az öncecuma günü yılbaşı
ikramiyesi yatmış bize benm haberim yoktu işten erken çıktıım için akşam
bi kaç yere borcum vardı onları ödeyip haftasonuda alışverişe çıkmak istiorum... opuyorumnanaktan

cimcime cim sipidicim aslıcm lavanta kokulum secl cim sinemcim ayyyy kaydirigubbakcemile3 daha kaldımı unuttuklarım hatırlatsın :))

cimcime hayırlı olsun cnmm

secl koyver gitsin anacım :))

lavanta nasıl gidio direksiyon derslerin şu dedigin çocukla ilgili gelişmeler yokmu kız :))

sipidim sen naptın saç baş kıyafet karar verdin mi kuşum..

aslhn bebişimm napıosun

kızlar bu ara kendimi çok ii hissediorum bu yıl iyimi başladı ne :))

sinemcim iyiyim şekerim sen nasılsın Şeniz
cimcimecim hatırlamayanlar arasına beni koymuyorsun inşallah :umursamaz:

iyiyim bende cnm saol kimse yok galiba topicte :))

kızlar nerdesiniz ya gelinde iki lafın belini kıralım..

ya benimde dersim var ofisede getirdim ama nette gezmekten kitapları açamıorum yaa kaydirigubbakcemile3 sen ne çalışıosun cnm

secl sen arşiv mi yaptın cnm kıyafet falan moda üzerine .. nerden buluosun bunları kıss

herkese iyi dilekler için teşekkürleeer, inşallah hepimiz için hayırlısı olur...
Benim için garip olansa henüz hiç heyecan olmaması CADIARZU
Seçilcim hayırlısını istemiştin ya demekki değilmiş baştan kendini eleverdi, salla gitsin senin için çok daha iyileri gelecektir bundan emin olabilirsin canım...

geldimmmmm..asmeracım direksiyon derslerim iyi gidiyor trafikteyim artık..çok başarılı olamasamda geçerim heralde çünkü geri geri gitmeyi başarabiliyorum...bugün elim kaymadı direksiyonda sadece biraz daha pratik bakalım yarın neler yapıcaz....sen nasılsın yok mu gelişme enişte vs.vs

bendeniz şekerimm sen nasılsın bakayım inş. bu sene kpss de ataman olur..

ayy şu sıralar banada fazladan para gelse acayiip rahatlarm seçildim

dün anneme 5 tane gecelik aldığımı söyledim kızdı bana hani evlenmicen yaa niye aldın dedi:ecrin_bebek:herkes yüzüme vuruyor yaaa

heeee bide cimcimecimm hani demissin ya çok ani oldu diyee ben onu spedi için söyledim çünkü onun sözleniyorum yazısını okuyunca çok şaşırmıstım onun içindi..

ne güzel cnm bak o kadar sıkıntılı günlerin ardından böyle güzel olayların olması cimcimem ben senin yüreğinin güzelliğine öyle inanıyorum ki gerçekten çok duygusal hassas ve çok düşüncelisin karşına hep kendin gibi insanlar çıksın ki kimse senin kalbini kırmasınŞeniz

Sanırım bizim öyle olucak cimcime bende de büyük heycan yok
sanki başkasının sözü bende hazırlanıyorum gibi.

heeee bide cimcimecimm hani demissin ya çok ani oldu diyee ben onu spedi için söyledim çünkü onun sözleniyorum yazısını okuyunca çok şaşırmıstım onun içindi..

ne güzel cnm bak o kadar sıkıntılı günlerin ardından böyle güzel olayların olması cimcimem ben senin yüreğinin güzelliğine öyle inanıyorum ki gerçekten çok duygusal hassas ve çok düşüncelisin karşına hep kendin gibi insanlar çıksın ki kimse senin kalbini kırmasınŞeniz

Oyy canım arkadaşım böyle güzel dileklerle ayakta duruyorum zaten ben...
İnşallah hep öyle olur...
İnşallah senin karşınada seni çook seven aynı zamanda sevgisinin karşılığı olan biri çıkar sen hakediyosun bunları...

ayy yaa ben ne zman sevgili bulupt sözlenicem yaaa çok uzak görünüyor hatta görünmüyor ben o duyguyu yaşayamıcakmısım gibi geliyor..

asmera gızz gittin mi

spedicimmkaydirigubbakcemile3

Back