Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Evet benimde okuldan arkadaşlarım var hala görüştüğüm, Tekirdağ, Balıkesir, Samsun buralarda hiç akrabam yok ama biliyorumki bana akrabamdan daha çok yakınlık gösterecek arkadaşlarım var...
Belki her gün görüşemiyoruz, hatta yıllardır birbirimizi görmedik ama 1 kere o yada ben aradımmı eski günlerdeki gibi muhabbetimiz hala devam ediyor :))
Bence bunları düşünüp kendini rahatlatmaya çalış....

ayyy kızlarr nasıll şaşkınım nasıl şaşkın bilemessiniz..ramazan diyordum bilirsiniz oo başka ilçede aradı beni biraz önce tlf konuşuyoruz aa bi baktımm kapıdan içeri giriyor süprizzz yaptı bu akşam çıkıcaz dışarıda oturucaz benim arakadşım onun kuzenide gelicek..ama ben sevinemedim geldiğine yaa

hoşbulduk lavanta esmerim ama inanırmısın makyajlı halimle bi başşka bakıyo insanlar çok güzelsin diyolar ama makyajsız esmer halime bakan bille yok

2002 den beri sewgiliyiz bi ewlenemedik gitti gençliğim çürüdü walla bu ne yaaaaamafoldumben

gülendam esmer olabilirsin ama bu çirkin olduğun anlamına gelmiyor makyajsızda güzelsindir bence sadece makyaj dikkat çektiriyor..herzman da yapılacak bişey değil seni doğal halin ile keşfetsinler hiçç takma kafana...

iceblue hoşgeldinn

ayazz sende hoşgeldinn

kızlar ben hastayımm üşüyorum çok patron geldi nasılsın kardeşim diye sormadı bileemafoldumbenboğazşarım yanıyor moralim bozuk..bugün dünya kura çekti ben çıktım benim üsütme üsütme geliyorrrrrr

Günaydın kızlar nasılsınız
Lavantam çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Aramıza yeni katılan ardaşlarda sizlerde hoşgeldiniz

Günaydın kızlaar malesef bana bugünde tatil yok, patron gidiyo ya toplantı varmış, cuma yapılamıyodu sanki...
Lavantam niye sevinemedin be çocuk sürpriz yapmış işte, çiçekte varmıydı???
Nasılsın Sinemciim??
Valla kızlar kesinleşmeden söylemicektim ama valla söylicem :))
Bizim bi tanıdık var binbaşı onun askeri varmış şuan astsubay ama mesleği veteriner hekim, dün ablamı aramışlar Esra bi görüşsün diye...
Ailesi ızmirde oturuyomuş, evlendikten sonra askerliği bırakıp mesleğini yapacakmış...
Hayırlısı diyin bakim, yarında kuzenimi istemeye geliyolar onun adına çok sevindim ama ben ((

aşk evliliği istedim hep
birden bire tutulmalıydım asla vazgeçmemeliydim.
aşk var, birden bire tutuldum
evlilik kısmı muallakta hayırlısı olsun diyorum:)

aşkmı???
Off aşktan canım fena halde yandı, sonuçta kazandımmı hayır kaybettim, sorunlu bir insan oldum çıktım...
2. kez aşık olup kaybedersem sonum olur heralde...

aşk çok illet bişi
sipidimin dediği gibi
eroin gibi bişe işte.
kaybetmem inşallah.
belkim evlenirim , düğünüme çağırırım sizleri :ecrin_bebek:

hoşbulduk canım..geçmiş olsun sağlığına kavuşursun en kısa zamanda inşallaha.s.

canım hakkında hayırlısı olsun...inşallah hayırlı insansa tabi:Saruboceq: ilk gördüğünde içinde kelebekler uçuşur..hadi hayırlısı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…