Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Slm secl üzüldüm arkadaşının gitmesine...
Canım herkes bulunduğu yerden kurtulmaya çalışıyo sen Ankara'dan ben ıstanbul'dan...

:teytey::teytey:
Ne güzel yaw bizde malesef hiç yok öyle şeyler.kötükedihüso

ayyy sen bu topikte de mi varsın....

ben de bir girip merhaba diyeyim demiştim... ara ara görüyorum bu topiği de pek öle takılmamıştım ama ben de sizdenim kızlar... adam gibi adam yok ki evlenelim sırnaşık şey

bu arada benim patron da ikramiye filan bilmez ; hoş çeyizlik durum da yok zaten ...

ankaradanda yaşadığım herşeydende nefret ediorum uzaklaşıp kaçmak istiorum bu şehirden...
herşey içimi acıtıyor ... :gitme:

:roflol::roflol::roflol: Evet Canım bak seninle bi ortak yanımız var :roflol::roflol:
Ama ben evde kaldığım için değil Arkadaşlarım için burdayım yani tabe sizde kalmadınız şekerler ama hani ben sevgülü de istemiyorum şu sıralar vereliniortakvereliniortak

Keşke verse patroncuk ama nerede?:uhm::uhm:

Canım insan böyle anlarda kaçmak istiyor, yakın bir arkadaşım var oda her zaman uzaklaşmak gitmek istediğini söylerdi, şimdi ise evine 20 dk'lık mesafede oturmasına rağmen çok özlüyorum diyor...
Bende en azından bayramda biyerlere kaçsam diyorum ama sanırım gidemicem (

Çekip gidesim var artık yalan dünyadan
Önüme çıkıp duran sahte yüzlerden
Hiç bir söz bir nefes kesmiyor beni
Nedense bikaç gündür gidesim geldi :sinifsinif: :sinifsinif:

bu akşam en yakın arkadaşım gidiyor die yemeğimiz var eğlenicez yemek yicez bende şıkır şıkır giyindim makyajımı yaptım kuaförüme gidip fönümü çektirdim çok ii olmam gerekirken içim buruk bu kaybettiğim hayatımda en çok sevdiğim 3. en yakın arkadaşım olacak kendimi çok yalnız hissediorum offf yaaaaaaaaaaa senağlama

Arkadaşını kaybetmiyorsun Canım
Arkadaşın mutlu olacağı bi hayat yolunda ilerliyor.
Şimdi seninde bi dost olarak tek yapman gereken üzüntünü belli etmeç
Her zaman destek ol derim.

al sana bir ortak yan daha ben de istemiyorum sevgili filan ; hatta erkek sinek bile istemiyorum ben ... gıcığım hepsine ... :dilcikar: KK bana yeter ... kaydirigubbakcemile3

böyle olur zaten hep... görüşmeye devam edemeyecek misiniz?

Evet zor, dostum dediğin insandan ayrılmak, ama bu bir kısırdöngüdür, insan sevdiğinden muhakkak birgün ayrılmak zorundadır, ama hayat hep yenilerini çıkarır karşımıza...
Yeni sevgiler, yeni dostluklar, yeni uğraşlar...
Hayatta bildiğim gerçeklerden biride şu, çok yakınlık tez ayrılık getiriyo, arkadaşımızla uzaklaşmayınca onun değerini anlayamıyoruz malesef...

biliorum canım kaybetmiorum ama benden uazklaşacağı
için üzülüorum onun hep mutlu olmasını isterim zaten onu
çok seviorum ben dayanamıorum çok duygusal bi isanım
ben zaten orada mutlu olacağını bilmesem yeni bi yuva
kurup evleneceğini bilmesem içim rahat etmezdi de yinede içim buruk işte :gitme:

böyle olur zaten hep... görüşmeye devam edemeyecek misiniz?

yooo devam edicz canım ama yinede üzülüuorum
çünkü hem iş arkadaşım hem de komşumdu hergün sürekli görüştümüz için belkide bana daha fazla koyuyor ayrılığımız

yooo devam edicz canım ama yinede üzülüuorum
çünkü hem iş arkadaşım hem de komşumdu hergün sürekli görüştümüz için belkide bana daha fazla koyuyor ayrılığımız [/COLOR][/I][/B]

ne yazık ki şöyle de bir gerçek var ; evlendikten sonra arkadaşlarımızın yaşamları da değişiyor... yarana tuz basmak gibi oldu benim yaptığım ama ne bileyim söylemeden geçemedim :sm_confused:

tabiiki yaşamıda herşeyide evlenince değişebilir ama ben
dostluğumuzun herzaman için vefalı dostluk olması için
elimden gelen herşeyi herzaman yaparım çünkü dost ya da
arkadaş dediğin kişi bu devirde o kadar zor bulunuyor ki onun
kıymetini çok ii biliorum bende opuyorumnanaktan

Aslında evlenince birşey değişmiyor, açıkçası evli olupta benimle görüşmek isteyen arkadaşlarımla yine görüşüyorum.
bence önemli olan unutmamak, her gün değilde haftada bir yada ayda bir bile arıyorsa demek beni unutmuyor, buda beni mutlu etmeye yeter...
Ben eğer şehir dışına gittiğimde onda kalabileceğim bir arkadaşım olduğunu biliyorsam, oda beni gördüğüne mutlu oluyorsa işte dostluk budur...

aynen katılıyorum sana canım 6,7 yıl önce istanbula taşınan
en yakın doslraımdan biri olan arkadaşımla yılar geçmesine
rağmen biz hala görüşüyoruz valla ve ben onu hala çok seviorummmm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…