Kızlaar patroncum bayram harçlığı verdi...
Çeyizime bişiler almak istiyorum ne alsam acaba...
:teytey::teytey:
Ne güzel yaw bizde malesef hiç yok öyle şeyler.kötükedihüso
ayyy sen bu topikte de mi varsın....
ben de bir girip merhaba diyeyim demiştim... ara ara görüyorum bu topiği de pek öle takılmamıştım ama ben de sizdenim kızlar... adam gibi adam yok ki evlenelim sırnaşık şey
bu arada benim patron da ikramiye filan bilmez ; hoş çeyizlik durum da yok zaten ...
Patroncum bu konularda iidir saolsun :))
Haca gidiyor pazar günü heralde gitmeden bi kıyak yapim diye düşündü...
:roflol::roflol::roflol: Evet Canım bak seninle bi ortak yanımız var :roflol::roflol:
Ama ben evde kaldığım için değil Arkadaşlarım için burdayım yani tabe sizde kalmadınız şekerler ama hani ben sevgülü de istemiyorum şu sıralar vereliniortakvereliniortak
Keşke verse patroncuk ama nerede?:uhm::uhm:
Çekip gidesim var artık yalan dünyadan
Önüme çıkıp duran sahte yüzlerden
Hiç bir söz bir nefes kesmiyor beni
Nedense bikaç gündür gidesim geldi :sinifsinif: :sinifsinif:
bu akşam en yakın arkadaşım gidiyor die yemeğimiz var eğlenicez yemek yicez bende şıkır şıkır giyindim makyajımı yaptım kuaförüme gidip fönümü çektirdim çok ii olmam gerekirken içim buruk bu kaybettiğim hayatımda en çok sevdiğim 3. en yakın arkadaşım olacak kendimi çok yalnız hissediorum offf yaaaaaaaaaaa senağlama
al sana bir ortak yan daha ben de istemiyorum sevgili filan ; hatta erkek sinek bile istemiyorum ben ... gıcığım hepsine ... :dilcikar: KK bana yeter ... kaydirigubbakcemile3
yooo devam edicz canım ama yinede üzülüuorum
çünkü hem iş arkadaşım hem de komşumdu hergün sürekli görüştümüz için belkide bana daha fazla koyuyor ayrılığımız [/COLOR][/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?