Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Canım iş işin bugün aramalarını bekliyorum... Aramazlarsa anlayacağım ki kabul edilmedim

yaş 26 esmerim urfada esmerler çirkin görülür o yüzden evde kaldım kesin

yaş 26 esmerim urfada esmerler çirkin görülür o yüzden evde kaldım kesin

gülendam63 hoşgeldin öncelikle çıkmadık candan ümit kesilmezmiş..ve bende esmerim benide beğemezler hemen kızsınlar kara kuru bişi derler üzülürüm ama herkesin kısmeti ayrı ne zman nerde geleceği belli değilmiş..inş.çkar karşına gönlüne göre biri ..a.s.a.s.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım..

ben çok iyiyim çok şükür dün akşam gün yaptık kızlarla parka gittik 2 saat oturduk ama şu günlerin en güzel en keyifli 2 saatiydi 5 kızdık ortam harikaydı

canım paralı güne girdik cafede oturduk çok eğlenceliydi jeotermalliydi cafe çok sıcaktı sadece eve dönüşte yağmura çamura denk geldik

slm kızlaar pc geldi :))
Şimdi kurmaya çalışıyorlar, ne pc'miş be 3 günde bi windows kuramadılar...
Lavanta ne güzel yaa benim içinde pazar günü çok güzel geçti, gitmeyecektim ama şimdi iikide gitmişim diyorum, değişiklik ii geliyor insana...
Hava bozdu yine yağacak galiba, ya kızlar ben bazen evdeyken içimi inanılmaz bir sıkıntı basıyor sanki kalbimin üzerinde bir ağırlık var gibi oluyor neden olabilir acaba...

cimcimecim aynen katılıyorum değişiklik çok iyi oluyor..

evdeki içinin daralmasına bişey diyemiyorum..annenle aranız en son kötüydü eğer hala düzelmediyse o yüzden olabilir..gerçi hava artık günlük güneşlik olmasada eğer eviniz ışık almıyorsa onun içinde olabilir..kendini yanlız hissediyorsan o yüzden olabilir,evde yapacak iş bulamassan o yüzdende olabilir böyle böyle dahada arttırılabilir ama bişey diyemiyorum dedim ya cümle başında çok uzatmıyımm =)

Cimcimemm annenle konuşmayı denesen olmaz mı? Ne bileyim aranızdaki sorunları sizden daha iyi bilen olmaz ama şunu bilki sana ailenden başka dost yok tatlım yerimseniben

Canım şuan annemle bir sorunum yok aslında ona karşı kalbim çok kırık ama yinede sorun yokmuş gibi davranıyorum.
Konuşmayı çok gez denedim ama ikimizde çok uç noktalardayız ortak noktayı bulmamız mümkün değil, anneme göre tecrübeli olduğu için hep o haklı...
Dün akşam çok kötü oldum karabasan dedikleri bumu acaba uyanıkkende gelirmi nefes alamadım, sanki kalbimin üzerine ağır bişey koydular...
Anlam veremedim neden olduğuna...

günaydın kızlarr

nasılsınız bakalımm

cimcimecim annenle aranda neler oldu bilmiyorum ama takma cnm kafaya düzelir anneler bazen hep haklı çıkmak isterler ve öyle sanarlar...bence çok üzülme dünyaya 1 kere geliyoruz kıymetini bilelim geç olmadann

iyid,r cimcimem sen nasılsın

gonzelescimm huu huu:hulya:ne örüyosun bakayımm

sinemcimm sen nasılsın kuzummm

günaydın kızlar nabersiniz bakalım iimisiniz ?
ben biraz üzgünüm en yakın arkadaşım işten istifa etti
bu pazar günü istanbula gidior nişanlısı orda die herkes
evlenip birer birer ankaradan uzaklaşırken ben buraya çakılıp kaldım
bütün en yakın arkadaşlarımı zamanla birer birer kaybediorum yaaaa benneyaptımki :a015:

ıyiyim Lavanta işteyim her zamanki Gibiç
Çalışıyorum biraz yoğunuz arada sizlere bakıyorum falan senden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…