• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Saol canım içim ferah olsada olmasada...
Sadece bugün bardak takımı aldı annem, neden alıyorumki diye düşündüm kendi kendime...
Acaba kullanabilecekmiyim...
Bu arada sen neler yaparsın

Saol canım içim ferah olsada olmasada...
Sadece bugün bardak takımı aldı annem, neden alıyorumki diye düşündüm kendi kendime...
Acaba kullanabilecekmiyim...
Bu arada sen neler yaparsın

kullanırsın kullanırsın sevdiğin insanla mutlulukla inşallah...ben çalışarak evlenmeyi beklerim..5 senedir...sabırla aşkla...inşallah allahım nasip eder....

bana kısmet çıktı
arkadaş bugün bi tanıdığının olduğunu
işinin gücünün iyi olduğunu
birazcık zengin olduğunu ve yakışıklı olduğunu söledi.
sevgilime aşığım ama evlilik hem muallakta hem olsa bile 1 yıla yakın bi zaman gerektiriyor ve benim yaşım 30
kararsız kaldım msn mi vercek
arkadaş gibi konuşcam
napcamı bilemedim
benimki duysa vurur beni

bana kısmet çıktı
arkadaş bugün bi tanıdığının olduğunu
işinin gücünün iyi olduğunu
birazcık zengin olduğunu ve yakışıklı olduğunu söledi.
sevgilime aşığım ama evlilik hem muallakta hem olsa bile 1 yıla yakın bi zaman gerektiriyor ve benim yaşım 30
kararsız kaldım msn mi vercek
arkadaş gibi konuşcam
napcamı bilemedim
benimki duysa vurur beni

canım sakın kızma bana ama aynısını sana yapsa hoşuna gider mi??gerçekten seviyosan yapma...aşkınıza hiç kötü bi şey değmemiş olur..ilerde hep mutlulukla anarsın bugünleri..tabi gerçekten seviyosan...sakın kızma ama bana.....

yapmamam lazım biliyorum.
bi an kafam çok karıştı.
hayatta en çok istediğim çocuğumun olması.
ama yaşımda ilerliyor.
korkuyorum.

amin tatlım
şubata kadar beklicem zaten olmadı yollarımıza gidicez bu benim kafamda tasarladığım bişi.
o zaman kadar beklemem lazım.
keşke dememek için arkadaşla konuşayım msn mi felan vermesin
hoş verse bile biliyorum ki merhabadan öteye gidemem
bu adamdan başkasını görmüyor gözüm

amin tatlım
şubata kadar beklicem zaten olmadı yollarımıza gidicez bu benim kafamda tasarladığım bişi.
o zaman kadar beklemem lazım.
keşke dememek için arkadaşla konuşayım msn mi felan vermesin
hoş verse bile biliyorum ki merhabadan öteye gidemem
bu adamdan başkasını görmüyor gözüm

of canım yaaa...biraz biraz anlamaya başladım durumunu...inşallah o adamda senin gibi düşünüyodur...ve çok mutlu olursunuz sonunda...haklısın , keşke dememek için en iyisi içinden geldiği gibi yap..a.s.

of canım yaaa...biraz biraz anlamaya başladım durumunu...inşallah o adamda senin gibi düşünüyodur...ve çok mutlu olursunuz sonunda...haklısın , keşke dememek için en iyisi içinden geldiği gibi yap..a.s.

güzel dileklerin için teşekkürler.
herşeyin hayırlısı
bekleyip göreceğiz:Saruboceq:

mrb arkadaşlar kendimi tanıtayım birazcık merak edenler için 26 yaş urfalı esmer minyon sosyal bilimler mezunu şu an kuran kursunda öğreticiyim bende bi türlü evlenemedim her türlü kısmetsizim galiba işlerim bi türlü rast gitmiyo

burdayım kız temizlik yapıyorum arada bakıyorum sen napıyon yılbaşı çekişi topicinden ayrılamıyon

Back