- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
aynen bende uykum var gece 4'te hala uyumamıştım sabah zor uyandım...
o saate kadar naptım spedy anca insanın sıkıntısı olursa o saate kadar uyanık kalabiliyor
cok canım sıkılıyor aynı hıs bende de var bugunlerde dogru ınsanı hayatımın askını bulamıycam ve sırf evlenmıs olmak adına bı yuvam olsun dıye evlencem dıye cok korkuyorum
Allah korusun canım Sırf evlenmek için evlenilmez
Umarım adam gibi birisi çıkar karşına opuyorumnanaktan[/Q
tsk ederım canım sanırım bırazda beklentım fazla ve de hayal kırıklıgı yasadıgım bı ılıskım oldu bu yuzden cok karamsarım bu arada sende bekarsın gelecege umutlla bakabılıyormusun??
hayırlı olsun ne güzel umarım olur ben inanıyorum olacağınaKızlar canlar cananlar... ilk iş günümdü bugün... İki hafta deneme sürem var. Dua edin arkadaşınıza da başarılı olsun... iki hafta sonunda denedik gördük senden bişeycik olmaz hoşçakal demesinler:):):) çok dua edin n'olur:):) öpüyorum hepinizi...
GÜNAYDIN KIZLAR..
dün işe gelemedim çok hastayım cumartesinden beri bugün bile halim vaktim yok zor geldim..
corelcimm kısmet çıktı demissin ya ben görüşmeni dilerdim...inş.arkadaşına dememişssindir görüşmekten bişey olucanı sanmıyorum sadece tanışıcaksın sonuçta ..bazı arkadaşlar kızıcak bana ama sonuçta ciddi bir ilişki içinde olmak kim istemeski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?