Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cimcimem azcık dinle kendini..iş bulursun acele etme cnm..
aslıcım valla bende bütüngün pek iş yapmıyorum ama evde olmayı tercih ederdimmm
ya işin garip tarafı çalışırken 11'lere kadar kalkmak istemezdim haftasonları..
Ama şimdi uyku tutmuyor, gece 1'lere kadar uyumuyorum, geç saatte uyanırsam uyuyamıyorum, sabahta annem yatarken ben kalkıp pc başına geçiyorum...
günaydın kızlar..nasılsınız bakalım
biz emreyle hep kavga hep kavga hep benim ukala davranışlarımdan umursamazlarımdan kaynaklanıyor ama bilerek yapıyorum emre beni istediğim karaktere sahip değil aslında olsun diye kafamda ne planlar kurmuştum aslında bunu demek bunu yapmak istemiştir diye ama o ne bana ne ben ona uymadık birbirimize...kısmet değilmiş tam olarak bitti demedik daha ama demeyi düşünüyorum bugün yarın.....
akşam ne oldu kardeşim metal bölümüne gidiyor..dünde kaynak yapmışlar..gece yattık ben erken yattım 23 gibi belkide olmamıştır..uykumun en derin yerinde kardeşim abla abla gözlerim gözlerim çok yanıyor ablaa uyuyamıyorum bulanık görüyorum..uyku sersemi hem saatin farknda değilim sabah sanıyorum hem de kardeşim okula gitmemek için numara yapıyo sanıyorum..bol su ile yıkamasını ve ovuşturmamasın söyledim gözleri çan kanağı ..saate bi baktım 00 .45 bu saatte okula gitmemek için yapamaz dedim kendime geldim anneme haber verdimm ama çok korktum daha snr normalmiş kaynak yaparken bakmaması gerekirmiş ben ilk bilmediğimden o kadar çok korktum ki allah kimseye ne kardeş acısı ne ana ne baba acısı göstermesin çok kötü bi duygu ..allah herkesin sevdiklerini korusunn..
aslıcım saol..düşün düşün nereye kadar yatmadımı aklşına salla gitsinn..kızıyorum ona oda bana kızıyordur ondaki harketler benim hoşuma gitmiyor bendeki hareketler onun hoşuna gitmiyor sırf okumuş işte yakışıklı diyede zorlamak istemiyorum kendimi ama dikkat ettimde 1 aydan fazla süren ilişkim yok...
Günaydın canlarım...
Bende artık iş aramaya başladım, ex patronum saolsun yardımcı olacak bana...
Dicha sabah kalkarken bende sorayım diyordum, sizde ışık var gibime geliyo ama bilemem yane...
Corel iş aramaya beşlasan hemen bulursun bence...
Lavantam çok geçmiş olsun yaa üzüldüm kardeşine, geçen buna benzer bir endişe yaşamıştım...
Emreye gelince anlaşamıyorsan evlenince çok daha kötü olacak, salla gitsin..
Biri gider biri gelir...
opuyorumnanaktanaslıcım ne kadar güzel yazmıssın sağolasın bizim pozitifimiz sinem var birde sen oldun artıkopuyorumnanaktan