Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcimem azcık dinle kendini..iş bulursun acele etme cnm..

aslıcım valla bende bütüngün pek iş yapmıyorum ama evde olmayı tercih ederdimmm

Haydi Eller havaya kalçaya
Önce öne doğru sonra arkaya Ayak sağa sola Kollar yana
Ver ELini Sallaya Sallaya
Boşverin eklenmeyinnnninnn

ya işin garip tarafı çalışırken 11'lere kadar kalkmak istemezdim haftasonları..
Ama şimdi uyku tutmuyor, gece 1'lere kadar uyumuyorum, geç saatte uyanırsam uyuyamıyorum, sabahta annem yatarken ben kalkıp pc başına geçiyorum...

ya işin garip tarafı çalışırken 11'lere kadar kalkmak istemezdim haftasonları..
Ama şimdi uyku tutmuyor, gece 1'lere kadar uyumuyorum, geç saatte uyanırsam uyuyamıyorum, sabahta annem yatarken ben kalkıp pc başına geçiyorum...

uykusuz kalp bütn gün benm gibi esnemekten iyidir canım kaydirigubbakcemile3

iş bulsam artık evde oturmaktan sıkıldım güzel olcak
he kızlar bu arada
ben daha iyiyim haber verem dedim kaydirigubbakcemile3

kızlar bende iyiyim yaa..
hatta bugün çağlar konuştum..
neden iyiyim lan ben..
senden ayrıldım üzgün olmam lazım değilim dedim..
sevmemişsin demek dedi...
kıl oldum...
hosssstt dedim hemen..
ardından bir mail attım ona..
ağlarken göslerimi çekmiştim.. böyle şiş sulu filan
bak bakalım bu gözler sevmeyen bir hatunun gözlerimi dedim..
kendine gelsin valla..
adet üzeri agrasifüm zati...
döverim..
neyse artık..
ayrıldık işte
sızlansam ne olacak
giden gitmiş
biten bitmiş...
mucukss hepinize..

Unutma tekrarı yok hayatın! Anı yaşa! Dünü bırak , bugünü yaşa, yarını hayal et :) Erteleme .. Sev dünyayı,insanları ,yaşamayı.. Sevdikçe güzelleşir yaşam .. Tut hayatın ucundan .. Iskalama .. Ne mutlu ki dünü dünde bırakabildim .. Tok ve içten kahkahalar atabiliyorum .. Tekrar aşık olabileceğimin farkındayım! Yeni bir hayat şu andan başlıyor! Bu sefer daha az hatayla! Geçmişten ders alarak :) Hoşgeldin Hayat ..

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım

biz emreyle hep kavga hep kavga hep benim ukala davranışlarımdan umursamazlarımdan kaynaklanıyor ama bilerek yapıyorum emre beni istediğim karaktere sahip değil aslında olsun diye kafamda ne planlar kurmuştum aslında bunu demek bunu yapmak istemiştir diye ama o ne bana ne ben ona uymadık birbirimize...kısmet değilmiş tam olarak bitti demedik daha ama demeyi düşünüyorum bugün yarın.....

akşam ne oldu kardeşim metal bölümüne gidiyor..dünde kaynak yapmışlar..gece yattık ben erken yattım 23 gibi belkide olmamıştır..uykumun en derin yerinde kardeşim abla abla gözlerim gözlerim çok yanıyor ablaa uyuyamıyorum bulanık görüyorum..uyku sersemi hem saatin farknda değilim sabah sanıyorum hem de kardeşim okula gitmemek için numara yapıyo sanıyorum..bol su ile yıkamasını ve ovuşturmamasın söyledim gözleri çan kanağı ..saate bi baktım 00 .45 bu saatte okula gitmemek için yapamaz dedim kendime geldim anneme haber verdimm ama çok korktum daha snr normalmiş kaynak yaparken bakmaması gerekirmiş ben ilk bilmediğimden o kadar çok korktum ki allah kimseye ne kardeş acısı ne ana ne baba acısı göstermesin çok kötü bi duygu ..allah herkesin sevdiklerini korusunn..

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım

biz emreyle hep kavga hep kavga hep benim ukala davranışlarımdan umursamazlarımdan kaynaklanıyor ama bilerek yapıyorum emre beni istediğim karaktere sahip değil aslında olsun diye kafamda ne planlar kurmuştum aslında bunu demek bunu yapmak istemiştir diye ama o ne bana ne ben ona uymadık birbirimize...kısmet değilmiş tam olarak bitti demedik daha ama demeyi düşünüyorum bugün yarın.....

akşam ne oldu kardeşim metal bölümüne gidiyor..dünde kaynak yapmışlar..gece yattık ben erken yattım 23 gibi belkide olmamıştır..uykumun en derin yerinde kardeşim abla abla gözlerim gözlerim çok yanıyor ablaa uyuyamıyorum bulanık görüyorum..uyku sersemi hem saatin farknda değilim sabah sanıyorum hem de kardeşim okula gitmemek için numara yapıyo sanıyorum..bol su ile yıkamasını ve ovuşturmamasın söyledim gözleri çan kanağı ..saate bi baktım 00 .45 bu saatte okula gitmemek için yapamaz dedim kendime geldim anneme haber verdimm ama çok korktum daha snr normalmiş kaynak yaparken bakmaması gerekirmiş ben ilk bilmediğimden o kadar çok korktum ki allah kimseye ne kardeş acısı ne ana ne baba acısı göstermesin çok kötü bi duygu ..allah herkesin sevdiklerini korusunn..

canım kardeşine çok geçmiş olsun dikkat etsin... sana gelince... ne emreler geldi geçti hayatımızdan.hayırlısı neyse o olsun senin için.anlaşamıyorsanız devam ettirmenin hiç bir anlamı yok.ama yinede iyi düşün canım

aslıcım saol..düşün düşün nereye kadar yatmadımı aklşına salla gitsinn..kızıyorum ona oda bana kızıyordur ondaki harketler benim hoşuma gitmiyor bendeki hareketler onun hoşuna gitmiyor sırf okumuş işte yakışıklı diyede zorlamak istemiyorum kendimi ama dikkat ettimde 1 aydan fazla süren ilişkim yok...

kızlar bu arada ben takılarla kafayı bozdum heralde rüyamda hep takı görüyorum 2 akşam bilezik gördüm geçen akşam kendi kolyemi boynumda gördüm biri çok beğeniyordu..dünakşamda kuzenim evli ama yine onun düğünüymüş işte ben eski sevgilimi gördüm oynarken hemen yukarı çıktım aynaya baktım saçlarımı düzeltmeye çalıştım ama bir yağlı bir yağlı şekil veremeiyorum snr yıkıyorum saçlarımı o sıra işte takı setim varmış altın değil ama taşlı normalde bende sadece kolyesi var onu set olarak gördüm.snr yıkıyorum saçlarımı düğün yerine gei gidiyorum yağmur yağıyormuş oynayanlar durmuş falan..allah allah hayırdır inş..kafayı yedim ben galibaaa:bbo:delikafaduldenşüphe ediyorum kendimden

Günaydın canlarım...
Bende artık iş aramaya başladım, ex patronum saolsun yardımcı olacak bana...
Dicha sabah kalkarken bende sorayım diyordum, sizde ışık var gibime geliyo ama bilemem yane...
Corel iş aramaya beşlasan hemen bulursun bence...
Lavantam çok geçmiş olsun yaa üzüldüm kardeşine, geçen buna benzer bir endişe yaşamıştım...
Emreye gelince anlaşamıyorsan evlenince çok daha kötü olacak, salla gitsin..
Biri gider biri gelir...

aslıcım saol..düşün düşün nereye kadar yatmadımı aklşına salla gitsinn..kızıyorum ona oda bana kızıyordur ondaki harketler benim hoşuma gitmiyor bendeki hareketler onun hoşuna gitmiyor sırf okumuş işte yakışıklı diyede zorlamak istemiyorum kendimi ama dikkat ettimde 1 aydan fazla süren ilişkim yok...

benimde hiç 1 aydan fazla sürmezdi..

ama Allahım bozmasın şu an o kadar güzel bir beraberliğim var ki

kendi toprağımdan aileminde tanıdığı bi insan

ve anladım ki

gerçekten aşk ansızın çıkıyo..

o kısa serüvenleri kendine ders olarak gör canım

bende çok fazla kısa serüvenler geçirdim

ama şu an allahım nasip ederse sonsuzluğa birlikte uzanabileceğim bir sevgilim var

onu çok seviyorumm..!!

bir erkeğin yakışıklı olması,işi gücü olması değildir onu erkek yapan...!

yüreğidir...

dilerim yüreği senin gibi birini bulursun canım

çok sevdim ben seni,

hep iyi şeylerle karşılaşmanı dilerim

Günaydın canlarım...
Bende artık iş aramaya başladım, ex patronum saolsun yardımcı olacak bana...
Dicha sabah kalkarken bende sorayım diyordum, sizde ışık var gibime geliyo ama bilemem yane...
Corel iş aramaya beşlasan hemen bulursun bence...
Lavantam çok geçmiş olsun yaa üzüldüm kardeşine, geçen buna benzer bir endişe yaşamıştım...
Emreye gelince anlaşamıyorsan evlenince çok daha kötü olacak, salla gitsin..
Biri gider biri gelir...

günaydın güzelim hoşgeldin...

inşallah ex patronun iyi bir iş bulmanda yardımcı olur sana...

dualarım seninle :Saruboceq:

opuyorumnanaktanaslıcım ne kadar güzel yazmıssın sağolasın bizim pozitifimiz sinem var birde sen oldun artıkopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanaslıcım ne kadar güzel yazmıssın sağolasın bizim pozitifimiz sinem var birde sen oldun artıkopuyorumnanaktan

ama öyle bitanem gerçekler bunlar..

evet gözlemliyorum sinem arkadaşımızda çok güzel şeyler yazıyor..

içini karartma sende hep pozitif ol..

negatif iyon olma emi bebişim kaydirigubbakcemile3​

mrb kıslar bende bu gidişle evlenemiycem diyenlerdenim 5 senedir süren oturmuş bir ilşkim olmasına rağmen bizim henüz hiç bişey belli değil sanırım hiçde olamıycak sorunlar var bende zaten çok şansız biriyim ben evlenemiycemmmmm diyenlerdenim yani ...:(((((

Back