Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Slm kızlar gelip gidiyorum, haberlerinizi duymak güzel...
Beyzam canım benim sendende gelişmeleri bekliyorum...
Lavantam senin gibi ksımetlisinide görmedim valla biri gitmeden biri geliyo :) ınşallah senin için hayırlısı doğrusu budur...
Corelim derlerya gün doğmadan neler doğar belkide bizim için bişeyler zamanı gelince olacak, şahsen ben o zamanı sabırsızlıkla bekliyorum...
Sinemcim canımcım çok geçmiş olsun....

kızlar bugün nerelerdesiniz bakayım..
cimcimecim kısmet var ama olmuyor işte çok istememe rağmen bi şekilde olmuyor..inş.cümlemiz için hayırlısı olur..ama ne yalan söyleyeyim ben çekirdekçiyi istiyorum..belki bana bakmadığı için hani zor ya onun içinde olabilir.bilemiyorum tek bildiğim bana bakmıyor artık

beyzacım gelmiş uzun bir aradan snr hoş gelmiş

hoşbulduk canım.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Beyzam canım benim sendende gelişmeleri bekliyorum...
cıks bebeğim bekleme.. tek gelişme ayrılık..:gitme: ayrıldık yani yeniden birleşebileceğimizi de sanmam.:1no2: bitti işte bu kadarmış mafoldumben

sinem yavyumm geçmiş olsunn..zemuszemus
bendenizz ne alemde bakiim..:1hug:
corel len pazar görüşüyoruz dimihihoyyythihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
ya inanmıyorum beyza senin adına çok sevinmiştim...
Gerçekten bu habere çok üzüldüm, ii gdiyordu bildiğim kadarıyla neden yaa...

ya inanmıyorum beyza senin adına çok sevinmiştim...
Gerçekten bu habere çok üzüldüm, ii gdiyordu bildiğim kadarıyla neden yaa...

güvenmeyi bilmiyormuşum..
öğrenmem lazımmış..
bir gece izin ver bana dediklerini düşüneyim dedim..
sende bana bir ay zaman tanı dedi.
ama bu ayrılık demektir dedim
hayırlısı dedi..

evet geçtiğimiz cumartesi.. hani siz ikeada toplanacaktınız ya o gün.. aslında çok güzel bir gündü.. aman ne bileyim yaa. 2 gün çok kötüydüm..üzüldüm ağladım.. dün toparladım biraz..düşün düşün bir sonuca varılmıyor..

beyzacım sana bu konuda yardımcı olmak isterdim, ama kelin ilacı olsa...
Aslında aranızda büyük bir sorun yok gibi...
Aklıma üniv. yıllarım geldi 1 haftalık bir beraberliğim olmuştu, bana dediki çok tepkiler aldım biraz ayrı kalalım, bende o zaman bitsin dedim. O zamanlar çok üzülmüştüm, çünkü haketmemiştim ama şuan düşünüyorumda onunla bişeyler yaşamak beni hep çıkmaza sokacaktı, ayrıldığımda 2 ay üzüldüysem beraber olsaydık yıllarca üzülecektim... (çünkü okulun kabadayılarından biriydi bende ağırbaşlılığından etkilenmiştim) Şimdi düşünüyorumda herşeyin hayırlısı bee, yıllarca ağlayacağımıza 2 gün ağlayalım öyle değilmi...

beyzacım hayırlısı cnm cimcimenin dediği gibi 2 gün ağlarız ama anlarız ki hayırlısı değilmiş..bi ömür boyu üzülceğimize.

kızlar bende bu akşam buluşucam 2,buluşma olucak ..heyecanda yok bende =(bende bıraktım zamana nasıl davranıyorsa öyle karşılık veriyorum..anlaşma olarak anlaşıyoruz bakalım seversek zamanla olur belki

öyle tabi.. onun için kolay tpoarladım kendimi.. kısmetse dağ dursa önümüzde engel olamaz öyle değil mi?.. :)

Canım benim sağol.. Ay 2. buluşmamız geldi aklıma.. ben çok heyecanlanmıştım buluşmadan önce.. buluştuğumuzda da o devamlı terliyordu heyecandan :)

beyzaaa yazdın kaçtın mı??*gel kız burayaklava:
kimsecikler yok bide bu topiği özlediklerini söylerler...ahh napcam ben onlarıııklava:

buradayım canım kaçmadım bir yere:) eline spoa alma hemencik

günaydınn kızlarr..nasılsınız bakalım..

dün akşam buluştuk...şimdilik herşey çok güzel akşamda çok güzeldi...hayırlısı

Lavanta canım valla ince giymedim
Boğazlı badi üstüne kazak ve şalım var
Ama hala üşüyorum mafoldumben

günaydınn kızlarr..nasılsınız bakalım..

dün akşam buluştuk...şimdilik herşey çok güzel akşamda çok güzeldi...hayırlısı

ooooo lavantam çok sevindim senin adına :):)

Lavanta canım valla ince giymedim
Boğazlı badi üstüne kazak ve şalım var
Ama hala üşüyorum mafoldumben

canım yaa fena üşütmüşsün sen..
Allah şifa versin..:teselli:

slm kızçelerim nasılsınız geldiğimde kimsecikleri bulamıyorum ama yokken yazdıklarınızı görünce topiğimizin arkasının kuvvetli olduğunu anlıyorum :))
Benimde karnım acayip ağırıyo, regl durumları malum, çok üşüyorum midem bulanıyo berbat durumdayım yaa...
Yatsam yatılmıyo, kalksam duramıyorum...

Cimcimem sıcak tut kendini.. iyi gelir kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…