Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcimecim beyzanın dediği gibi sıcak tut kendini

sinemcim ayaklarınıda sıcak tut ince çorapla durma ve izin alsana cnm zaten belli çok narin bir yapıya sahipsin...patronlarında yatağa düşmeni beklemesin versin bi gün barim izin

kızlar bu arada dayımın oğlu askerde benim görüştüğüm kişiyi tanıyor..sordum ona nasıl diye..aa dedi çok iyidir kötü alışkanlığı yok dedi içim biraz daha rahatladı

kız kimmiş neyin nesimiş bu söle bakam ablalarına yoksam bizden onay almadan evlenmeyi falanmı düşünüyon...
Hiç seni öle körükörüne verirmiyiz kız göstersin bakam marifetlerini :))

cimcimecim kuzen yaptı tanıştırdı bizi..

24 yaşında otomativ öğretmenliği mezunu bizim köylü daha askerliği var. sigara ve alkol yok sadece kahve alışkanlığı var oda yapıcak bişey olmadığından..1 haftadır sevgiliyiz işini çok iyi biliyor konuşmaları falan hoş ..işte bir sevgi oluşursa ikimizdede gider sonuna kadar oluşmassa ben yapamam zaten

cimcimecim kuzen yaptı tanıştırdı bizi..

24 yaşında otomativ öğretmenliği mezunu bizim köylü daha askerliği var. sigara ve alkol yok sadece kahve alışkanlığı var oda yapıcak bişey olmadığından..1 haftadır sevgiliyiz işini çok iyi biliyor konuşmaları falan hoş ..işte bir sevgi oluşursa ikimizdede gider sonuna kadar oluşmassa ben yapamam zaten

inan kendimden çok senden umutluyum lavantamm.. şimdilik iyi görünüyor.. hadi bakalım hayırlısı..zemuszemusopuyorumnanaktan

inan kendimden çok senden umutluyum lavantamm.. şimdilik iyi görünüyor.. hadi bakalım hayırlısı..zemuszemusopuyorumnanaktan

hayırlısı inşallah cnm inan sevgi problemim olmasa şimdiye kadar kalmazdım ben ama sevemiyorum..hep allahıma evlediğim insana aşık olayım yarabbim başka aşk acısı çektirme diye dua etmiştim acaba diyorum kabul oldu da onun için mi sevemiyorumCADIARZU

Mesleği iimiş, öğretmen olmasa bile otomotiv firmalarında iş bulabilir :))
Şaka maka ama canım sana abla tavsiyesi sırılsıklam aşık olmaya kalkma sakın, sonra kötü yönlerini göremezsin evlendikten sonra ise çok geç olur...
Benim için her zaman önce mantık sonra aşk vardır (zaten bu yüzden evde kaldımya :S )
Elektrik alamıyorsanda salla gitsin, biri gider diğeri gelir, sen kısmetlisin hayatta yalnız kalmazsın :))

cimcimecim şimdilik anlaşıyoruz bende tanıyıp aşık olmayı isterim tabikide ama fırsat veremiyorum en ufak bir şeyde soğuyu veriyorum görmek istemiyorum..snr da olmuyor malum..bunu zamana bıraktım zaten askerliğide var

Ay bidenem benim sende Balıkesirdeydin dimee, ah keşke gelebilsem gerçi eski tadı olmaz ama en azından arkadaşlarımı görmüş olurum..
Yazın arkadaşımın düğünü var belkide gelirim bellimi olur kızz, oradanda ver elini Altınoluk, Altınova ah ah ne güzel hayaller...
Bu akşam kına var şöyle bi kurtlarımı dökem, stresi atam...
Kızlaar Bilecikte bi tanıdığımız beni istemiş oğluna teyzemde demişki onun kardeşi askere gidip gelecek sonra evlenecek şuan istemiyor demiş :)) Ağzımdan hiç öyle bir laf çıktığını hatırlamıyorum ama nerden uydurdular bilmem...Bu akrabalarım yüzünden evde kalcam geliba...

cimcimecimm insanları anlamak zor..belkide tanıyodu iii biri deilse öyle söylemiştir bazen bizimkinlerde sevgilim varmış gibi gösteriyorlar..ii yer değilmiş diye ayıp olmasın geri çevirmek diyee

Günaydın kızlar nasılsınız
Ah ahhh cimcimemmm birde ben tatil yapabilsem mafoldumben
Lavantam canım hayırlı olsun yeni sevgilin yerimseniben

Ben hala aynıyım canım ya
Bana kolay kolay izin vermezler ki yerime bakacak kimse yok
Dün çünkü işlerim çoktu hiç topiciğe giremedim
ışim bitti kk'ya biraz bakayım dedim patron hadi çıkalım dedi saat 18:45 çıktık
Canndye eve giderken söyledim ben bugün msn ve kk'ya bakamadım ama :umursamaz:

candy de yok ki göremiyorum onuda bu yakınlarda..

sen kendine dikkat et cnm ...inş.kısa sürede iyileşirsinŞeniz

Back