Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcimecim şu hizmetlenme işi bitmez evde böyle evlencen yeni gelinsin hizmetlen gençsin hizmetlenn başka bişey yokkkimse kızım sen çalışıyorusn otur demez

Günaydın lavantam ay hava accayip kapalı yağmur yağacak ama bir türlü yağamıyor, yarım saattir böle içim sıkıldı valla...

cimcimem burası varya geceden beri şakır şakır hiç aralıksız ...orayada gelicek çok fenaa hazırlıklı olun

günaydın kızlar..
burasıda bulutlandı aman yağmasın. kuruması gereken sebzeler var. o kadar emek boşa gitmesin yahu

cnm önlemini alamazmısıız yurt geneli yağmurlu..burdada ekinler kurutmaya yayanların ki mafolmuştr allah yardımcıları olsun çok zor

kızlar günaydı nasılsınız..havalar nasıl bakalımoralarda burda aralıksız yağmur yağıyordu şimdi dindi ama başlar yine akşam ne haberler aldım burası dağlık yerde değil ova olmasına rağmen sel oldu bir görseniz asfalt yollar ama sulama kanalları var dün köyden gelenler araba ile geçememiş geçmeye çalışanlar boğulma tehlikesi atlatrmışlar araba sürüklenmiş bir ölü var şimdilik ..valla kızlar nasıl oldu bilmem kimse tahmin etmez böyle biryerde sel olsun..allah işte istedimi herşey mümkün

geliyorum bakıyorum kimse yok kimse bişey yazmıyor

sinem yoksun e zmandr candy de yok işleriniz mi yoğunn hayırdır ses verin azcık yaa bak bendenizde yok ...

geliyorum bakıyorum kimse yok kimse bişey yazmıyor

sinem yoksun e zmandr candy de yok işleriniz mi yoğunn hayırdır ses verin azcık yaa bak bendenizde yok ...

Selam kızlar
Nasılsınız bakalım
Lavantam işlerim çok yoğun bu aralar sizlere bakamadım fazla
Sadece geçen gün bir ara baktım corele üzüldüm onun linkine yorum yazdım
Neyse canım iş olsunda önemli değil benim için yoğunluk ve yorgunluk

mrb kızlar bende evlilikten umudu kesmiş durumdayım .ilk sayfayı okudumda çoğunuzun sevdiği beklediği biri varda evlenemiyosunuz.bende o da yok:) olsa takılmıycam zaten bu kadar.yaş 25 oldu herkesin gözüne batıyorum artık

mrb hoşgeldin..25 o kadar geç değil aslında gerçi ben 20 yaşındayım ama ben sevemiyorum aşk olamıyorum diye ehvamlanıyorum.hakkında hayırlısı ..bende bir yere gittimi çok rahatsız oluyorum burda lisedekinler kaçınca kocaya 20 yaş büyük oluyor daha evlilik yok mu diye soruyorlar sanki evlenilecek erkek varda biz evlenmiyoruz..öle işte hayırlısı cnm inş.karşına çıkar hayırlı biri

merhaba kızlar. herkeste olduğu gibi bende de bi durgunluk var bu aralar. içimden hiç bişe yapmak gelmiyo mirmirmirmir mevsim geçişinden midir nedir fisfisfis

merhaba kızlar. herkeste olduğu gibi bende de bi durgunluk var bu aralar. içimden hiç bişe yapmak gelmiyo mirmirmirmir mevsim geçişinden midir nedir fisfisfis

Selam kızlar
Bendenizz hem oruçtan hemde söylediğin gibi mevsim değişimindedir
Dikkat et kendine canım :teselli:

Bende artık umutsuzlar kervanındanım mafoldumben sanki bizim sevdiğimiz varda noluyo bir sürü sorun dert var..Askerlik var iş güç var çok var daha çookk

canım bende 20 yaşındayımm bu sene 21 e giriyorum bak benimde düşündüğüm yok.ailemde 2-3 yılın var daha diyor rahatım yani.kaydirigubbakcemile2 ama çok özenmiyomuyum özeniyorum çeyiz hazırlıkları dekorasyon gelinlik vs..fisfisfis ama sonra ki durumlar korkutuyor :uhm:..bu devirde kime güvenirim bilemiyorum sabır et takma kimseyi onlar snei yanlış evliliğe sürükler dikkat et.kısmet nerde nezaman çıkar bilemezsin :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…