Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

gunaydın kızlar uzun bı aradan sora hepınıne merhaba ve sızlerı cok ozledımmm yogunluktdan dolayı gıremedım..bır de baktımkı 2. sayfalara suruklenmıssınızzzzzzz:( ee analtın bakım ne var ne yok.........benm hersey aynı bıldıgınız gıbı :)

Selam kızlar
Hayırdır bizim topic sahipsiz kalmış
Lavantam,bendenizim, cimcimem nerelerdesiniz hiç bu topiğe uğramıyorsunuz :oklava:
Mermaid bende de bir değişiklik yok aynı senin gibi işlerim çok yoğun

kızlar günaydınn ben geldim....işlerim çok yoğun bir haftadır tatildeydim ev taşıdık şimdi ise çizimler notlar temzilik yeni proğramlar uğraşıp duruyorum..siz napıyosunuz bakalım mermaidcim gelmiş hoşgelmiş özlettin kendini..,

sinemcim ve bendenizcim sizler nasılsınız..
sanırım cimcime işten ayrılmış ..cnm ya hakkında hayırlısı olsun..

Hoşgeldin lavantammm
Ben bir haftadır gribim ve hala geçmedi mafoldumben
Çok soğuk malatya özellikle bizim işyeri ayrı bir soğuk donuyorum valla senağlama

Valla ben ii değilim saolsun sinemcim ve bendeniz desteğini esirgemedi, ama nedense hep eski dostlarla burada buluşayım istiyorum...
Mermaidciim şuan Düzcedeyim, Boludan geçerken Emreye slmını iletem istermisin :))

Kızlaar ben eski topiğimizi çok özledim, sizleri çok arıyorum, sinemcim cannıım desteğin için saol...

Cimcimemmm aşkolsun biz arkadaş değilmiyiz sanalda olsa canım benim
Sonunda düzce'ye gittin demek canım inşallah kafanı toplar ve dinamik bir şeklide istanbula gidersin yada cimcimemmm buldum malatya ya yanıma gelsene valla burda seni daha iyi yaparım :1hug:
Mermaid nerelerdesin sen :uhm:

Cimcimem hayırdır ne oldu sana?..:teselli:

Malum biraz uzak kaldım kk.dan..:kızgın:

Kızlar hepinize selam..kaydirigubbakcemile5

Özledim cümlenizi..

Garip bir hırsız geçti de evimizden..:oklava:

Bir kaç hafta giremedim internete..kötükedihüso

Neyse artık buralardayım..zemuszemus

Öpüyorum hepiniziŞeniz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Cimcimem hayırdır ne oldu sana?..:teselli:

Malum biraz uzak kaldım kk.dan..:kızgın:

Kızlar hepinize selam..kaydirigubbakcemile5

Özledim cümlenizi..

Garip bir hırsız geçti de evimizden..:oklava:

Bir kaç hafta giremedim internete..kötükedihüso

Neyse artık buralardayım..zemuszemus

Öpüyorum hepiniziŞeniz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam canım nerelerdesin sen yav valla topicdaşlarımı görmeyince özlüyorum :çok üzgünüm:

Selam canım nerelerdesin sen yav valla topicdaşlarımı görmeyince özlüyorum :çok üzgünüm:

sinemcim eve hırsız girdi.. bütün pc.yi topladı gitti. bayağı bir müddet giremedim internete.. neyse sonunda bende kavuştum size.. bu internet feci bir hastalık/bağımlılık olmuş bende yahu..

yahu bide mutlu haberler duyursak şu topiçte ..
ben evleniyorum ya da güzel bi iş buldum dese birileri
içim şişti vallahi ..
zaten kendimden ümidi kestim :sinifsinif:

hanımlar merhaba
bende bu gidişle evlenemeyecek olanlardanım galiba:S
yaş 28 yakında 29 olucam ama tık yok:(

günaydın canlarımm ..nasılsınız bakalımm

beyzacım gelmiş uzun bir aradan snr hoş gelmiş

cimcimecim düzce inş.çok iyi gelir biraz dinlenir huzur bulursun..

sinemcim geçmiş olsun ..tam hastalıkların başgösterme zamanı mevsim geçişlerinde ayrı bir dikkat etmelisi kalın giyin cnm..

corelcim allahtan ümit kesilmez ...yiyecek ekmeğimiz varsa görecek günlerimizde vardır şu dünyada yarın ne olcak kimse bilemez..

ben vereyim havadisleri...emre diye biri ile çıkıyorum 1 hafta oldu.otomativ öğretmenliği mezunu bu sene kısa dönem askerlik yapıcak kısmetse aralıkta gidicek..hislerime gelince bişey hissetmiyorum ama şimdilik iyi anlaşıyoruz..gelecek için onunla bişeyler düşünürmüsün diye sorsalar hayır derim..aşk istiyorum ben emre bana aşkı tattıramaz ama severim belki oda sever diye başladık ..zaman ne göstericek bilinmez..

Back