Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

candy de yok ki göremiyorum onuda bu yakınlarda..

sen kendine dikkat et cnm ...inş.kısa sürede iyileşirsinŞeniz

Canım benim canndy salı günü işten ayrılıyor ne yapacam bilmiyorum yeni elemanla anlaşabilecekmiyim ooofffff ooffffff
Grip sonuçta dinlenmeden geçmiyorki nasıl dinleyim izin isteyecektim şimdi yeni elemana işi öğret ona alışmaya çalış zor bir süreç beni bekliyor mafoldumben

merhaba konuyu açan arkadaç lavanta konuyu açarken yalnızdı şimdi biri var sanırsam kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun ben yalnızım bugün doğum günüm 21 oldum artık yine yalnızımm zemuszemus herşeyin vakti vardır bakalım ne zaman benim vaktim

cnm yeni yaşın yeni mutluluklar getirsin.inş.sende yüreğine yatan birini bulursunn..evet konuyu açtığımda yalnızdım hatta üzerime çok geliyorlardı..evlen evlen diye ..ama artık cevabımıda veriyorum kısmet sonuçta haa deyince olmuyor ..şimdi biri var ama ciddi bişey yok..olacağınıda sanmıyorumakannehir

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
sonuda evime döndüm. uzun zamandır nete giremiyodum. özledim hepinizi Şeniz

Günaydın canlaar nasılsınız...
Bendenizcim merak etmeye başlamıştım msnde falanda göremeyince, neler yaptın?
Lavantacım sen neler yaptın bakalım...

bendenizcim hoşgeldin cnm..nasılsın bizde seni özledik toıpikimizin eski hareketli bol sohbetli günlerini özledikk..inş.sende geldin o günlere döneceğiz..

cimcimecim ben çok iyiyim .içimde eniştenize karşı hisler oluşmaya başladı sanırım ..inş.yanlış bir hareket yapıp bu hevesimi söndürmez..düğündeydik dün akşam arkamda tarık ve emre vardı..tarık çok bakmış ..emre de bir karşıma geçiyor bir arkamda duruyor ..busefer başka cimcimemem bitmesini istemiyorum..inş. tanıdıkça değişmez

Kızlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorum... :)

Corel yaa dün bir acaipti be.. saat 12.00 uyandım.. öyle olunca buluşma güme gitti.. speedy gece bana mesaj atmıştı özelden.. zamanında aldım mesajı ve yeniden gelmeye karar verdim ama uyku beni mahvetti.. aslında ayrılık sonrası benimde müthiş değişikliğe ihtiyacım vardı. gelsem iyi olurdu yani..

evet kısmet bu işler hayırlısı olsun teşekkür ederim kutlaman içinde..

neden olacağını sanmıyosun ? bende bundan sonra çok aşık olmadığım sürece bişey yaşıyacğımı sanmıyorum bazen birileri oluyor ama hiç içimden gelmiyo gözüme batıyo herşeyleri sevmediğim için böyle oluyo diyorum bende kaydirigubbakcemile2

cnmcım aynı düşünceleri paylaşıyoruz sevemiyorum bende dediği en ufak söz batıyor ve tamamen soğuyor..bişey olmaz çünkü evliliği düşündüğünü sanmıyorum onun dün içimde his vardı bugün yok akşam tlfda konuştuk gitti his.anlamıyorum kendimi kimi sevip kimi isticem bilmiyorum..gelenleri kaçırıyorum sevemiyorum ilerde kimse gelmez böyle kalırım halbuki başımda da evlen diye laf sokan başımı ütüleyen okadar insan var ki..senağlamaallahtan hayırlısını diliyorum kendim ve tüm bekarlar için

Günaydın kızlaar nasılsınız...
Canım sıkılıyor yaa kafa rahat olmayınca evde de diken üstünde oturuyorum...
Kredi borcum var, annemden para istemek çok ağır oluyo yaa...
Bulucam şöyle zengin bir koca....

inş.cimcimecim hem zengin olur hem gönlü zengin olur hemde hayırlı olur senin için..

cimcimem yaa bende bu emre ile daha fazla çıkamıcam ne olcak işi gücü:jeyyar::jeyyar:başka bişey yok ben bişeyler paylaşmak istiyorum o yatakta keyif yapıyorum sende gel yanlız yaramazlık yaparım falan fıstık en sonunda yazdım sen niyeti bozmuşun artık gelmem..bune yaa sanırım bu çocuk askere gitmeden gönül eylendirecek vaktini değerlendirecek birini arıyor..off yaa gelde çıldırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…