Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar ınanın her gordugune pas veren bu bıttıyse bıttı baskası olur dıyen bırı olsaydım coktan olurdu bugun bı kez daha anladım sınava gıttım uzaktı baya otobuste bı kız bana sordu bende bılmıyorum bındım ama su durakta ınıcem dedım cocugun bırı benım sızınle aynı okul dedı otobusten ındık okul burda sanırım ben sorayım dedı sordu adamın bırıne sonra malum yol aynı cocuk sorular sormaya basladı yuksek lısans yapıyorum bı yandan bu boluum dedı yakısıklı bırıydı ama konusmasını kestım hızla ılerledım okulun bahcesıne bayan toplulugu arasına gırdım oyle cunkı ben hala olmayacagını bıle bıle bırını sevıyorum yapamıyorum o yok ama sankı onu aldatırmısım gıbı gelıyo ne tuhaf bı duygu sonra cıkısta cocuk yıne durakta gordu benı baktı oyle bı sonra bındı otobusune ben bınmedım bıle bıle halbukı bınecegım numara oydu oyle ıste sızlerle duygularımı paylasayım dedım ben nıye sıp sevdı degılım neden unutamıyorum dedım ha unutamadıgım kısı yakısıklımı degıl sırdan bırı ama benım gozumle farklıydı ıste hepınıze selamlar

sonunda cimcimecim..hiç muhabbete giremiyordun ne zmandır..kavuşuk sonunda..cimcimecim..ya mermaid yok erelerde ki bu soruy 3 kez soruşum ama cvp ları alamadım belkide aldım geçmiş sayfalarda kaldı bilmiyorum ama öğrenemedim bi türlü var mı bilgin

geldim işte, ya sinir ediyo beni şu karşımdaki vatandaş o nedenle pek gelemiyorum...
Canımcım mermaidin işleri yoğunmuş geliyor ama cvp yazamıyormuş...

günaydın kızlar nasılsınız

corelcim seni çok ümitsiz gördüm...zamana bırak cnm en iyi ilaçtır..inş.işte bulursun işlerini rayıada otutturursun ..allah yardımcın olsun..

hypatia 1982 hoşgeldin aramıza..seni çok iyi anlayabiliyorum diyebilirim .çünkü bende yaşımın erken olmasına rağmen sevemiyorum hayatıma girenler bir şekilde çıkıyor bırakmak istemesemde bırakıyorum sevemiyorum..senin için çokta geç sayılmaz cnm çok tanıdığım var 32-33 de evlenen allah hayırlısını vertsin önemli olan o

cimcimecim işler yoğunmuş sanırım diğer topikte okudum da yorumyazmayı unutunca burdan yazayım dedin..allah kolaylık versinn şekerimm

bendenizz nbr??? =)

hoşbulduk canım...inşallah allah hepimize hayırlısını versin.evlenirsem burdan herkese haber vericem :)

benim artık evlenme gibi bir ümidim yok..
hatta artık aşkta istemiyorum
acım çok taze sadece bu acıdan kurtulmak istiyorum.

kızlar merhaba bu hafta işlerim yoğun o yüzden sohbetinizden uzak kaldım...
corelcimm canım benim hakkında herşeyin hayırlısı olsun. üzülme demek saçma olur biliyorum. inşallah daimi mutluluğu en kısa zamanda yakalarsın...

hoşbuldum cimcimecimm :) yorgunum :( kışlık hazırlık yapıyoruzda. iki gündür biber patlıcan domates ne varsa doğruyorum :) sen nasılsın?

CORELCıM..hayırlısı değilmiş cnm demekki allahın izni ile buda geçer..hiçbirşey senden daha değerli değildir unutmaa

cimcimecim haftasonu evdesin ve ev kalabalıksa yorulman çok normal ..ben yeri geliyor en ufak sese tahammülüm olmuyor..bide sizin gelen giden bitmiyor birde mübartek ramazan allah yardımcın olsun canım

sorma canım yaa ablamın evi daha bitmedi, akşam kuzenlerim aramış size çaya geliyoruz diye Allahtam amcamlardaydık (tabi oarada da tek kız ben olduğum için oturmadım)...
Neyse ben çıkıyorum canlarım ii akşamlar...

Back