- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
kızlar ınanın her gordugune pas veren bu bıttıyse bıttı baskası olur dıyen bırı olsaydım coktan olurdu bugun bı kez daha anladım sınava gıttım uzaktı baya otobuste bı kız bana sordu bende bılmıyorum bındım ama su durakta ınıcem dedım cocugun bırı benım sızınle aynı okul dedı otobusten ındık okul burda sanırım ben sorayım dedı sordu adamın bırıne sonra malum yol aynı cocuk sorular sormaya basladı yuksek lısans yapıyorum bı yandan bu boluum dedı yakısıklı bırıydı ama konusmasını kestım hızla ılerledım okulun bahcesıne bayan toplulugu arasına gırdım oyle cunkı ben hala olmayacagını bıle bıle bırını sevıyorum yapamıyorum o yok ama sankı onu aldatırmısım gıbı gelıyo ne tuhaf bı duygu sonra cıkısta cocuk yıne durakta gordu benı baktı oyle bı sonra bındı otobusune ben bınmedım bıle bıle halbukı bınecegım numara oydu oyle ıste sızlerle duygularımı paylasayım dedım ben nıye sıp sevdı degılım neden unutamıyorum dedım ha unutamadıgım kısı yakısıklımı degıl sırdan bırı ama benım gozumle farklıydı ıste hepınıze selamlar