Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

gonzelescimm ramazada mola verşekerim hem çalışıyorsun hem örgü örüyorsun zor be kuzum..

bendenizcim olsun cnm ha burası ha orası sadece orası daha kalabalık burda bizbizeyiz

sinem ve cimcimecik yok corelde gelmedi dahaaa

ee nasılsın bakalım bendeniz görüşemiyoruz ne zamandır...

gonzelescim ramaznda insanlar genelde yatar sende uğraş almışın helal valla ..yani ben en azında yatmak için fırsat kolluyorum

lavantam iyiyim canım saol. sen nasılsın?

bende değişen bişe yok aynı tas aynı hamam kaydirigubbakcemile3

bugün alış veriş için eve geldik

bende iyiyim bendeizcim çok şükür bende de değişik yok sadece beğendiğim 2 kişi var ve bana bakmıyorlarr

bendenizcim ama bu seferkinler yine mi değil sanırım olmucak.bi tanesi düğünde çok baktı o farkettirdi kendini 2 günde bir işyerinin önünde geçiyor ve geçerken sıradan insanların bakış gibi bakıyor.. =) ben beğeniyorum ama o bakmıynca elden bişey gelmez .diğeride beğeniyorum sadece bakklada karşılaştık 2 gündür bizim yandaki fırından pide alıyor ama oda bakmıyor..off zaten benim baktıklarım bana bakmaz hiç..hayatımda görmediğim insanlar gelir teklif eder gül çiçek alır. beğendiklerim bakmaz bileeekaydirigubbakcemile3

neyse sağlık olsun.elbet birgün bulurum...

canım aramakla bulunmaz kaydirigubbakcemile3
boşver seni beğenmiyeni zaten a.s
hakkında hayırlısı olsun :1hug:

slm canlarım ablanız kurban olsun size:)))
Nasılsınız, ay sonu (aslında ay başı ama ay sonunun işleri bitmedi) kafam kazan gözlerim balon gibi malesef...
Uykusuzluk ve yorgunluk hakim bende yardıma gelin uleyynn... :))

hoşgeldin canımcım yerimseniben
allah yardımcın olsun :1hug:
ben iyiyim sen nasılsın?

moraller ii ama yorgunluk var...
Aman canım moral düzgün olunca hiçbir iş zor gelmiyo valla :))
Lavantam yinemi birini buldun yav, yavaş canım be yetişemiyoruz :))
Speedy çeyizmi yapıyon canım kendine...

slm kızlar,
bir arama sırasında tesadüfen burayı buldum heh dedim tam benlik bi yer.ben de 27 yaşındayım.seneye 28 olucak.allahım yıllar ne çabuk geçiyor ya 20 den sonrası jet hızıyla geçti resmen ya.kısmet bu iş ben anladım.karşıma sayısını bile hatırlamadığım kadar insan çıktı zengini de kültürlüsü de yakışıklısı da vs ama sevgi yoktu demek ki hiçbiriyle evlilik olmadı.artık ümidimi kestim sayılır çok istesem de evlenmek ve çocuk sahibi olmak artık hayal kurmak da istemiyorum.allah kimlere kimleri yazıyor gözlerimle görüyorum etrafımdakileri evliliklerin nasıl da sanki önceden bir güç tarafından planlandığı o kadar bariz ki.herkes kısmetini buluyor bir şekilde.şimdi benim korkum şu ya benim hiç kısmetim yoksa.hayat boyu evlenmeyenler de var sonuçta.ya bana kimse yazılmadıysa.düşündükçe sinirlerim geriliyor :)) zaten saçlarım dökülüyor, bunun yüzünden de strese girip kalan saçlarımı kaybetmek istemiyorum :) onları hamilelik sonucunda dökülmek üzere saklamak istiyorum :))))

ben 3 gündür eski işyerime gidiyorum
bir ara dönmeyi düşündüm işsizlik ve benimkinin orda olmasının verdiği bi psikoloji ile
ama o cehennemi bir kez daha yaşayamam.
benimkide ayrıldı ordan ve artık benimkide değil.
oluruna bıraktım hayatı ..
önceliğim iş bulmak hayatımı düzene sokmak.

günaydın kızlar nasılsınız

corelcim seni çok ümitsiz gördüm...zamana bırak cnm en iyi ilaçtır..inş.işte bulursun işlerini rayıada otutturursun ..allah yardımcın olsun..

hypatia 1982 hoşgeldin aramıza..seni çok iyi anlayabiliyorum diyebilirim .çünkü bende yaşımın erken olmasına rağmen sevemiyorum hayatıma girenler bir şekilde çıkıyor bırakmak istemesemde bırakıyorum sevemiyorum..senin için çokta geç sayılmaz cnm çok tanıdığım var 32-33 de evlenen allah hayırlısını vertsin önemli olan o

cimcimecim işler yoğunmuş sanırım diğer topikte okudum da yorumyazmayı unutunca burdan yazayım dedin..allah kolaylık versinn şekerimm

bendenizz nbr??? =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…