- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
pofffffff çok özledim ama aşkımı ben sipit
aşkitom görmezmiyik kuzu günaydın
ben görmedim canım günaydın kusura bakmaBenim selamımı görmüyorsunuz yahu
iyiyim bende sağol canımçiçemmmm günaydınn nasılsınn
hoşbulduk nihanımm iyiyim çok şükür sen diyetle baş ediyorum edemiyorumda denebülür bu sabah bir dilim beyaz ekmek yedimm
ben görmedim canım günaydın kusura bakma
iyiyim bende sağol canım
bende 1 dilim yedim
ama ben grip oluyorm vitaminsiz kaldım galiba:2::2:
özlenmez mi? ama yapacak pek bişey yok vatan borcu işte
Güzel günleri düşün kendini rahatlat
düşün düşün kafayı yiyeceğim
geçen olmamadıydım bol vitamin aldıydımYine mi grip oldun canım ya mandalina almadın mı yanına
nihancım geçmiş olsun annemde grip canım geçmiş olsun ben erken yattım nedense hiç sevmem erken yatmayı emme tv de de bişi yoktu bu akşam unutulmaz var onu izlicemyaprak dökümüde varr.gündüz de çıkıyo yaprak dökümü kız skopca izlesene ferhundeye bayılıyorum huyuna değil kıyafetlerine bakıp kopya çekiyorum spitim görmedi galiba yazdığımıı
nihancım geçmiş olsun annemde grip canım geçmiş olsun ben erken yattım nedense hiç sevmem erken yatmayı emme tv de de bişi yoktu bu akşam unutulmaz var onu izlicemyaprak dökümüde varr.gündüz de çıkıyo yaprak dökümü kız skopca izlesene ferhundeye bayılıyorum huyuna değil kıyafetlerine bakıp kopya çekiyorum spitim görmedi galiba yazdığımıı
geçen olmamadıydım bol vitamin aldıydımama şimdi uzun zamandır yemiyordum bugün öğle arası hemen alıp yemem lazım
evet canmBeğenilecek huyu yok zaten cicim dediğin gibi kıyafetleri güzel bende unutulmazı izliyorum çok romantik bir dizi içimi kıpraştırıyor
Evet bir an önce manavın yolunu tut sen portakal mandalina
evet canm
kız gerçekten işe yarıyor valla
evet canm
kız gerçekten işe yarıyor valla
bendeEvet canım yarıyor bende her akşam yiyorum mandalina yoksa nezleden kurtulamam bir kerede yiyorum 6 tane falan
Geceyeli kuşum sen önce gelinliği düşün kız büstiyer düşüneceğine seni gidi gidi
bende
ama şu ince kabuklu olanları seviyorum ben şimdi onlarda bitiyor galiba
kalın kabuklu olanlar var daha çok onları sevmiyorum..
çok detaycıyım canım düşünmem gerek daha gelinliği düşünmedm ama içten başlıyorum düşünmye