Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Benim selamımı görmüyorsunuz yahu:KK35:
ben görmedim canım günaydın kusura bakma
çiçemmmm günaydınn nasılsınn:KK1:

hoşbulduk nihanımm iyiyim çok şükür sen diyetle baş ediyorum edemiyorumda denebülür bu sabah bir dilim beyaz ekmek yedimm:KK24:
iyiyim bende sağol canım
bende 1 dilim yedim :KK1:
ama ben grip oluyorm vitaminsiz kaldım galiba:2::2:

nihancım geçmiş olsun annemde grip canım geçmiş olsun ben erken yattım nedense hiç sevmem erken yatmayı emme tv de de bişi yoktu bu akşam unutulmaz var onu izlicem:KK53:yaprak dökümüde varr.gündüz de çıkıyo yaprak dökümü kız skopca izlesene ferhundeye bayılıyorum huyuna değil :KK20:kıyafetlerine bakıp kopya çekiyorum:KK60:spitim görmedi galiba yazdığımıı

nihancım geçmiş olsun annemde grip canım geçmiş olsun ben erken yattım nedense hiç sevmem erken yatmayı emme tv de de bişi yoktu bu akşam unutulmaz var onu izlicem:KK53:yaprak dökümüde varr.gündüz de çıkıyo yaprak dökümü kız skopca izlesene ferhundeye bayılıyorum huyuna değil :KK20:kıyafetlerine bakıp kopya çekiyorum:KK60:spitim görmedi galiba yazdığımıı

sağol canım... geçer inşallah hemen

Beğenilecek huyu yok zaten cicim dediğin gibi kıyafetleri güzel bende unutulmazı izliyorum çok romantik bir dizi içimi kıpraştırıyor:KK60:

geçen olmamadıydım bol vitamin aldıydım :KK1:ama şimdi uzun zamandır yemiyordum bugün öğle arası hemen alıp yemem lazım:KK1:

Evet bir an önce manavın yolunu tut sen portakal mandalina :KK60:

X