Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

tekirdağdaydım canım bugün geldik hemen geldim kk ya özlemişim yaa sen neler yapıyosun bebiş

aynen canım ya gezdik dolaştıkk ziyaret ettik güzeldi sen neler yapıyosun şafak kaç:87:

napim cnm bi yemek topiğim va julianın karadeniz mutfağı die ora ile uğraştım biraz ilgin varsa karadniz mutfağına ziyaret edebilrsn tatlım şafak 150 cnmm

napim cnm bi yemek topiğim va julianın karadeniz mutfağı die ora ile uğraştım biraz ilgin varsa karadniz mutfağına ziyaret edebilrsn tatlım şafak 150 cnmm

yemekleri güzel olur oranın balıksız bişiler varsa gelirim tabisi balıktan hiç hoşlanmam da az kalmış kuzum

yemekleri güzel olur oranın balıksız bişiler varsa gelirim tabisi balıktan hiç hoşlanmam da az kalmış kuzum

var tabikisi de cnm lazlar genelde çok balıklı yapar çok çok güseldiir karadeniz mutfağı elimden geldiğince bütün yemekleri paylaşcam orda

var tabikisi de cnm lazlar genelde çok balıklı yapar çok çok güseldiir karadeniz mutfağı elimden geldiğince bütün yemekleri paylaşcam orda

lahana sarmasını çok güzel yaparlar bi tanıdığımız vardı çok yapardı ama balık olan yerden kaçarım uğraraım topikine diyettetim ama tarif alırım

eceyelim gel tabikisi de şimdi karalahana tarifi de eklicem zaten bende aslen samsunluyum ya anam çok güzel yapar

evde kalmaya hayırrevde de kalmaya hayırrevde kalmaya hayırevde de kalmaya hayırr ay bu dizi benii öldürcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…