Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman konuşacak ya işte geçendede dışarı cıkacaktı eşim sarıldı falan işte bak bak annesine hiç sarılmıyor diyor bende dedım kıskanma sen sarıl ondan bekleecegıne dedım
Aman oruclu oruclu dedıkodu yapıyorum töbe
hakkaetn kız:26::26::26:
gitti oruç:18::18:
hee anası o saırlsın oğluna allahım kıskanıyo işte seni hayatında tek kadının o olacaığını sandı galiba alışamamış bu duruam galiba
aman kızlar boşverin ya kıskanadursun odaKötü bir şey demedim ama töbe yarabbim bırak sizide ortak ettim sizinkide gidecek Allah affetsin
Anam ezana az kaldı yemek hazır değil daha ya aslında varda başka bişi istedi canımız kızmasa bari benimki:86:
aman kızlar boşverin ya kıskanadursun oda
seninki sevgisini gösteriyor ya o yeter canım
iyi akşamlar şimdiden afiyet olsun canımBen çıkayım artık kuzularım görüşürüz akşama :79:
Allah kolaylık versin benimde evde yemek yok napçem bilmiyorum hiçoda oruçluya şimdi kıza mızar git yap şekerim valla fırça yiyecene yemek yeyin en iyisi
bende kaçıyprum zaten ezan yaklaştı çamaşırımı asmadım daha kızım uyanmadan asayım sonra kaynanama yardıma gideyim
akşama ben yokum hatta haftasonuda yokum kızlar haberiniz olsun pazartesi görüşürüz artık öptüm:80:hadi bende kaçtım bebişleriim çok çok öptüm sizi görüşürüz akşama :79::79: