Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Anam ezana az kaldı yemek hazır değil daha ya aslında varda başka bişi istedi canımız kızmasa bari benimki:86:

Aman konuşacak ya işte geçendede dışarı cıkacaktı eşim sarıldı falan işte bak bak annesine hiç sarılmıyor diyor bende dedım kıskanma sen sarıl ondan bekleecegıne dedım :KK60:
Aman oruclu oruclu dedıkodu yapıyorum töbe

:KK1::KK1: hee anası o saırlsın oğluna allahım kıskanıyo işte seni hayatında tek kadının o olacaığını sandı galiba alışamamış bu duruam galiba

Anam ezana az kaldı yemek hazır değil daha ya aslında varda başka bişi istedi canımız kızmasa bari benimki:86:

oda oruçluya şimdi kıza mızar git yap şekerim valla fırça yiyecene yemek yeyin en iyisi
bende kaçıyprum zaten ezan yaklaştı çamaşırımı asmadım daha kızım uyanmadan asayım sonra kaynanama yardıma gideyim

Ben çıkayım artık kuzularım görüşürüz akşama :79:
iyi akşamlar şimdiden afiyet olsun canım
oda oruçluya şimdi kıza mızar git yap şekerim valla fırça yiyecene yemek yeyin en iyisi
bende kaçıyprum zaten ezan yaklaştı çamaşırımı asmadım daha kızım uyanmadan asayım sonra kaynanama yardıma gideyim
Allah kolaylık versin benimde evde yemek yok napçem bilmiyorum hiç

kusura bakma canım ya paşam uyanır gibi oldu mama yedirdim bu arada hoşbulduk nasılsın...

aşk böcüüm ile uğraşıp duruyorum canım :) uyudu ama sık sık kalkıyo anlamadım ...Aslında bi kaç hafta önce falan sık sık giriyordum ara verdim ister istemez...

daha önce aktif olduğun çoğu şeyde biraz geride kalınabiliyor ama kişiden kişye değişiyo tabi :KK61:

X