inş güzel bi iş bulurda ayrı kalmazsınız. zor olmazmı.
inş cnm sen ne kdarlık evlisin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş güzel bi iş bulurda ayrı kalmazsınız. zor olmazmı.
ben 2007 sonunda nikahım oldu 1 ay sonra da 2008 ocakta düğünüm oldu aramızda 1 yaş var sanırsam sen 23sün dimiinş cnm sen ne kdarlık evlisin cnm
merhaba ben geldim,
sabah çok kötüydüm dün nişanlımlarda kaldım :44::44:
Sabahki yağmur resmen beni rezil etti ayağımda babet ayakkabı vardı ağlaya ağlaya geldim.
Resmen sıçana dödnüm
hoşgeldin cnm evet cnm sabaha karşı başladı zaten yağmur fırtına sabah 6 30 da bi uyandım nasıl esiyo yağmur yapıyo artık bot giyme zamanı yazlıklar kalkcak kışlıklar gelcek
evetEvet cnm 23 üm bende burda 23 lüler çok geceyeli skopcada 23 sanırım :)
hoşgeldin canımmerhaba ben geldim,
sabah çok kötüydüm dün nişanlımlarda kaldım :44::44:
sabahki yağmur resmen beni rezil etti ayağımda babet ayakkabı vardı ağlaya ağlaya geldim.
resmen sıçana dödnüm
biliyorum evet dikkat et canım bol sıvı ve c vitamini al, sen şimdiden önlemini alnihaaan hoşbuldum :2:
zaten hastaydım biliyorsun bide böyle olunca daha beter olucam kesin
kendime daha çok dikkat etmem lazım
biliyorum evet dikkat et canım bol sıvı ve c vitamini al, sen şimdiden önlemini al
eve gidince ayaklarını ısıt iyice
ben az önce mandalina yedim birazdanda portakalımı yerimevet canım bol bol meyve yemem lazım
ben az önce mandalina yedim birazdanda portakalımı yerim
Allahtan etek felan giymemişsin cnm ama haberlerde bas bas bağırdılar yağmur gelcek diyee tedbirinizi alın diye
selam canım iyi senden nbrSelam kızlar naber?
selam canım iyi senden nbr
ayy hele şükür uyudu cadı kızım yani evdeyim ama onun peşinde koşturmaktan o kadar yoruluyorumki anlatamam pestilim çıkıyoo
skopcaa kolay gelsin kız ne pişireyyon bakeem:104::104:
Kocik kıyma kavurması istedi ondan yaptım
Tarhana birde spagetti yaptım sen ne yaptın?