Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)
Tesekkür ederim skopca ancak cevap verebiliyorum kusura bakma hamd olsun iyiyim sen nasilsin? Nihan masAllah. Bende elimden geldigi kadar herseyi kendim karsilamak istiyorum. Yani ailelerimize yük olmak istemiyorum kesinlikle. Dedigin gibi borc olacaksa bile herseyden önemlisi mutlu huzurlu sevgi ve saygi dolu bir yuvada yasamak. O zaman el ele verip tüm zorluklara gögüs gerilebilir. Ben böyle düsünüyorum.
Bizde bugün ankaradan haber aldik ceketsiz dolasiyoruz biz burda dediler. Ben aslinda dua ediyorum aralik sonuna kadar kar yagmasin ankaraya diye Sizede nasip olsun insaAllah. :13:
Trakya ya gelsin tamam ama ankaraya henüz gelmesin hehe Benim nisan yazin olacak Allah kismet ederse. Simdi sadece 10 günlük akrabalarin yanina gidiyoruz. Ama sevdigimlede görüsecegiz insaAllah. Cok kisa zamanimiz olacak ama olsun hic yoktan iyidir. Simdilik nayinoa diye kalsin ismim