Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

skopca canım hazırlıklar yoruyor düşünmek yoruyor koşturmak yoruyor,
bide benim tüm işlerim erken olmalı :123: son 1 hafta ayağımı uzatıp dinlenmeliyim. onun için yavaş yavaş başladım bile.

Su dedin de cnm ben acayip su içiyorum. Yani çok fazla içiyorum:) Gerçi kilomla sorunum yok . 53 kiloyum. 50 olsam iyi olacak ama o zaman da yüzzüme yakışmıyor . Bende özel bir çaba sarfetmiyorum o nedenden:) Beni azıcıcıkk olan göbeğim rahatsız ediyor. Çok mu abartıyorum acaba ?

bence abartıyon:))boşver yokadar kadı kızındada olur mekik çek yeter ben başladım bugün skopcam nihanda diyetteymiş zaten ben de dün öğrendim ben zaten başlayacakdım da sallıyodum :)

Benim çeyizimi anam düzdü ben hiç bir şeye el sürmedim:KK1:Bende sadece kafa yorgunluğu ve stres vardı nasıl olacak diye biraz da sıkıntılar vardı annem bebekliğimden başlamış yapmaya anlaşılan beni vermeye çok niyetliymiş :KK60:

Benim çeyizimi anam düzdü ben hiç bir şeye el sürmedim:KK1:Bende sadece kafa yorgunluğu ve stres vardı nasıl olacak diye biraz da sıkıntılar vardı annem bebekliğimden başlamış yapmaya anlaşılan beni vermeye çok niyetliymiş :KK60:

benimde öyle var danteller falan ama alınacaklar bitmiyor bide ben aldığım tüm çeyizlerimi kendim yaptım aileme yük olmamk için şimdi kalanları artık beraber yapıcaz, işte yine yardım ederim ama onlarda alacak zaten az bişeyler kaldı

Keşke bende çalışıp her şeyimi kendim yapsaydım lafı olabiliyor çünkü okulum olduğu için uğraşmadım hiç çeyizdi danteldi.Keşke her şeyimi ben yapsaydım!

Keşke bende çalışıp her şeyimi kendim yapsaydım lafı olabiliyor çünkü okulum olduğu için uğraşmadım hiç çeyizdi danteldi.Keşke her şeyimi ben yapsaydım!

olsun sonuçta bişey farketmiyor ailem kredi ödediği için ben kendim yapmak istedim. çünkü daha 4 yıl var ben krediden çıkıcam yakın zamanda. en azından yardımım olmuş oldu

Ya bizimkilerde her şeyimi yaptılar düğünden sonra biraz anlaşmazlıklar oldu şimdi kafama kakıyorlar her şeyi biz yaptık ta okuttuk ta vs..Böyle olmaması için her şeyimi kendim yapsaydım diyorum en azından bu lafları duymazdım

Ya bizimkilerde her şeyimi yaptılar düğünden sonra biraz anlaşmazlıklar oldu şimdi kafama kakıyorlar her şeyi biz yaptık ta okuttuk ta vs..Böyle olmaması için her şeyimi kendim yapsaydım diyorum en azından bu lafları duymazdım

hımmm anladım canım, gün gelir belki sende onlara en zor zamanında yardımcı olursun ödeşirsiniz

Evliliğin ve çeyiz olaylarının çok zorlu oldugunu burdan öğrendim:) Onun harıcınde bana bu kadar güç gelmedi düşüncesi . Tabi ben bekarım . Evlilik gibi bir düşüncemde yok adayda yok :) Ama bazen çeyiz bölümleri kısmında içim gitmiyor değil hani :) Uyum hastasıyım yani herşeyin uyumlu olması taraftarıyım. O yüzden çeyiz için ancak uyum sorunu yaşamayacağım şeyler almak istiyorum ufak tefekte olsa . En azından hevesimi almış olurum . :) Almam gerekenler konusunda önerileriniz olursa hayır demem:)

Evliliğin ve çeyiz olaylarının çok zorlu oldugunu burdan öğrendim:) Onun harıcınde bana bu kadar güç gelmedi düşüncesi . Tabi ben bekarım . Evlilik gibi bir düşüncemde yok adayda yok :) Ama bazen çeyiz bölümleri kısmında içim gitmiyor değil hani :) Uyum hastasıyım yani herşeyin uyumlu olması taraftarıyım. O yüzden çeyiz için ancak uyum sorunu yaşamayacağım şeyler almak istiyorum ufak tefekte olsa . En azından hevesimi almış olurum . :) Almam gerekenler konusunda önerileriniz olursa hayır demem:)

o zamana geldiğinde ben asla yapmam dediklerini bile almak istiyorsun
kırmızı hastasıyım elimden gelse tüm evim kırmızı olur ama olmuyor işte sadece aklındakileri yap ama düşün öyle yap

İnsan üzülüyor ama insan yaptığı şeyi söylememeli bile yaptım diye

haklısın canım, bizimkilerin öyle şansı olmayacak gerçi öyle bişey de diyemezler. yine elinden gelenleri yapacaklar çünküğ

Merhaba kizlar. Hepinize hayirli ve mübarek bir cuma günü diliyorum. Dualarda bulusalim insaAllah. :KK71:

selam kızlar bende herşeyimi kendim yaptım evlendim evleneli borç borç borç ama mutluluk olsun da şimdi herseferinde ben diyorum herşeyii kendi tırnaklarımla yaptım diye kimsenin söz söyleme hakkı olmuyor araba aldık 1 kuruş bile yardım eden olmadı ama olmasın daha iyi

selam kızlar bende herşeyimi kendim yaptım evlendim evleneli borç borç borç ama mutluluk olsun da şimdi herseferinde ben diyorum herşeyii kendi tırnaklarımla yaptım diye kimsenin söz söyleme hakkı olmuyor araba aldık 1 kuruş bile yardım eden olmadı ama olmasın daha iyi

Haklısın nihan benim şimdi başıma kakılıyor ve yapılanların hiç bir anlamı kalmıyor hemde kendi ailem yani öbür taraf zaten hiç bir şey yapmadı ağızlarını açamazlar bizimkiler laf yapıyor

Haklısın nihan benim şimdi başıma kakılıyor ve yapılanların hiç bir anlamı kalmıyor hemde kendi ailem yani öbür taraf zaten hiç bir şey yapmadı ağızlarını açamazlar bizimkiler laf yapıyor

evet canım anlıyorum seni birazda sinirleri o tarafa sanırsam onlar yapmadı, kız evi olarak biz yaptık diye düşünüyorlar sinirlerini senden çıkarıyorlar anladağım kadarıyla ama seni üzüyorlar farkında değiller. artıok ne yapçaksın duymamazlıktan gel canım üzme kendini boşver. sipaydinin dediği gibi gün gelir senin yardım edeceğin zaman olur ödeşirsiniz.

hu huu kimse yok muu:92::92:ben bu akşam misafirliğe gidiyorum gelince girerim yine kızlarr

X