selam arkadaşlar..ben de arkadaşınız olabilir miyim. buna ihtiyacım var
selam arkadaşlar..ben de arkadaşınız olabilir miyim. buna ihtiyacım var
ben de iyiyim canım saol çok şükür evdeyim kk keyfi yapıyorumGeceYeli hamd olsun iyiyim sen nasilsinscheker evet Allaha sükür bir iki günden beri lapa lapa kar yagiyor coook güzel buralar ama araba kullanmak biraz korkutuyor bu havada bu arada öglen namazini kilmak icin cikmistim hemen hemen bir bucuk aydir issizim seno_seno hosgeldiniz
bende geldim ama kimse yok sanırım
kimse beni beğenmiyor mu yoksa
hoşbulldummm nasılsın canım yeni gördüm bu topiği
sende evde spor yap canımSpor konusunda bi bisiklet sürmeyi seviyorumama havalar iyice sogudu onuda yapamiyorum artik.
hoşgeldin canım iyyim çok şükür sen nasılsın bi o toip bi bu topik dolanıyorum kilo sorunun varsa spor yapmak istiyorsan bi topik açmış arkadaş orayada gidiyorum artık spora başlıycam yani evde mekiğe
benim şuanda sorunum yok ama dikkat etmem lazım hafif göbek çıkmaya başladı
bu arada sende mi evleniyorsun canım
evet canım benim düğün temmuzda seninkine az kalmış nereye gelin gidiyosun
aramızda 1 ay var işte benimde haziranda istanbuldayım yine istanbulapeki sen?
bende kırklarelindem ama lüleburgaza gelin gidiyorum.önceki gün istanbuldan geldim canım ben
çeyiz hazırlıkları güzel tamamını almıştım zaten ıvır zıvırlar yatak örtüsü filan onlarıda ev tutunca ona göre alacağım çok heyecanlıyım senin nasıl canım
hayırlısı olsın canım asıl gelin şehir değiştirenler zatenb ben yine evimin dibindeyimnasıl gidiyor hazırlıklar
çeyiz hazırlıkları güzel tamamını almıştım zaten ıvır zıvırlar yatak örtüsü filan onlarıda ev tutunca ona göre alacağım çok heyecanlıyım senin nasıl canım
benimde çoğu bittti sayılır az bi eksiğim kaldı çeyiz olarak kk listemi de tutuyordum biliyorsunona baktıkça içim rahatlıyor.
ondan başka da bişey yok zaten 2011 yılına girelim hayırlısı ile ev,gelinlik,mobilya falan alınmaya başlar