Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

GeceYeli hamd olsun iyiyim sen nasilsin :KK61: scheker evet Allaha sükür bir iki günden beri lapa lapa kar yagiyor coook güzel buralar :KK69: ama araba kullanmak biraz korkutuyor bu havada :KK31: bu arada öglen namazini kilmak icin cikmistim hemen hemen bir bucuk aydir issizim :KK59: seno_seno hosgeldiniz :KK61:

GeceYeli hamd olsun iyiyim sen nasilsin :KK61: scheker evet Allaha sükür bir iki günden beri lapa lapa kar yagiyor coook güzel buralar :KK69: ama araba kullanmak biraz korkutuyor bu havada :KK31: bu arada öglen namazini kilmak icin cikmistim hemen hemen bir bucuk aydir issizim :KK59: seno_seno hosgeldiniz :KK61:
ben de iyiyim canım saol çok şükür evdeyim kk keyfi yapıyorum

hoşbulldummm nasılsın canım yeni gördüm bu topiği :KK8:

hoşgeldin canım iyyim çok şükür sen nasılsın bi o toip bi bu topik dolanıyorum kilo sorunun varsa spor yapmak istiyorsan bi topik açmış arkadaş orayada gidiyorum artık spora başlıycam yani evde mekiğe

Spor konusunda bi bisiklet sürmeyi seviyorum :KK61: ama havalar iyice sogudu onuda yapamiyorum artik.

hoşgeldin canım iyyim çok şükür sen nasılsın bi o toip bi bu topik dolanıyorum kilo sorunun varsa spor yapmak istiyorsan bi topik açmış arkadaş orayada gidiyorum artık spora başlıycam yani evde mekiğe

benim şuanda sorunum yok ama dikkat etmem lazım hafif göbek çıkmaya başladı :KK59:
bu arada sende mi evleniyorsun canım :KK69:

hayırlısı olsın canım asıl gelin şehir değiştirenler zatenb ben yine evimin dibindeyim:KK16: nasıl gidiyor hazırlıklar
çeyiz hazırlıkları güzel tamamını almıştım zaten ıvır zıvırlar yatak örtüsü filan onlarıda ev tutunca ona göre alacağım çok heyecanlıyım senin nasıl canım

çeyiz hazırlıkları güzel tamamını almıştım zaten ıvır zıvırlar yatak örtüsü filan onlarıda ev tutunca ona göre alacağım çok heyecanlıyım senin nasıl canım

benimde çoğu bittti sayılır az bi eksiğim kaldı çeyiz olarak kk listemi de tutuyordum biliyorsun :KK61: ona baktıkça içim rahatlıyor.
ondan başka da bişey yok zaten 2011 yılına girelim hayırlısı ile ev,gelinlik,mobilya falan alınmaya başlar :KK64:

benimde çoğu bittti sayılır az bi eksiğim kaldı çeyiz olarak kk listemi de tutuyordum biliyorsun :KK61: ona baktıkça içim rahatlıyor.
ondan başka da bişey yok zaten 2011 yılına girelim hayırlısı ile ev,gelinlik,mobilya falan alınmaya başlar :KK64:

evet ya gelinlik sözünü duyunca çok heyecanlanıyorum:KK52:zaten oturma odasına mutlaka bi köşe takımı tv ünütesi bide büyük tv istiyorumfazla eşya ile doldurmak istemiyorum evi rahat olsun bizim olsun:KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende beğendim mobilyalarımızı extra bişeyler olur mutlaka,
ama bende çok fazla mobilya istemiyorum:KK50::KK50:
gelinlik içinde yandık diyebilirim. çünkü aklımdaki tüm modelleri istiyorum gibi bişey :KK14:

X