Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

ben çalışıyorum soğuk olsunda canım gezmek çekmesin )
valla gezmekte güzel be kafa dağıtıyosun arada bir böle arkadaş gezmesi yapmak laızmiyi geliyo insana
valla dediğin gibi süper geçti gülmekten kırıldık taksiye bindik bi arkadaşım öne geçti taksiciyle bişi konuşurken adam yaşlıca arkadaşıma he kızz dedi sanki daha önceden tanıyomuş gibi biz gülmemek için zor tuttuk kendimizi
a.s canımıniçi çok güzelk oldu 5 yıl sonra gördüm arkadaşlarımıçok güzel oluyo tavsiye ederim oo konuşmak için vakit bile yetmedi daha birsürü konuşamadığımız şeyler var onlarındaçocukları var ya çoluk çocuk doğum hikayelerini anlata anlata zaman geçti uzun zaman sonras görünce konuşcak çok şey oluyo bebişimm sen bi kayboldun bi kayboldun nişanlınlaydın demii
aynenn bende sanki sizi 40 yıldır tanıyomuşum gibiyim çok samimisiniz yaşıtızda ondan galiba ohh nişanlınla film keyfi haa ne güzel geçmiştir zaman demi şekerim bu zamanlarınızın tadını çıkartın valla bida geri gelmiyo çünkü
Kayınvalidemi her gün görüyorum onun yanında daha çok sıkılıyorumArkadaşların işi gücü var kiNe izledinizNişanlılık dönemide çok güzel oluyor ya
valla ben kayınvalidemle iyi anlaşırım sıkılmnıyorum hiç onun yanında sohbet muhabbt bideçayımızı demleriz ohh değmeyin keyfimizee kayınvalidemle az konuşur öz konuşur hep öğretir bu böyleşu şöyle diye seninki çokmu sıkıcı be skopumm

İnanmıcaksın ama benimki hiç susmuyor çok konuşuyor ee çok konuşanda boş konuşur

evde sıkıntıdan patlıyorum 1 kızım var onunla vakit geçiriyorum burası çok güzel bir siteymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…