valla gezmekte güzel be kafa dağıtıyosun arada bir böle arkadaş gezmesi yapmak laızmiyi geliyo insanaben çalışıyorum soğuk olsunda canım gezmek çekmesin)
valla dediğin gibi süper geçti gülmekten kırıldık taksiye bindik bi arkadaşım öne geçti taksiciyle bişi konuşurken adam yaşlıca arkadaşıma he kızz dedi sanki daha önceden tanıyomuş gibi biz gülmemek için zor tuttuk kendimiziSüpermiş
a.s canımıniçi çok güzelk oldu 5 yıl sonra gördüm arkadaşlarımıçok güzel oluyo tavsiye ederim oo konuşmak için vakit bile yetmedi daha birsürü konuşamadığımız şeyler var onlarındaçocukları var ya çoluk çocuk doğum hikayelerini anlata anlata zaman geçti uzun zaman sonras görünce konuşcak çok şey oluyo bebişimm sen bi kayboldun bi kayboldun nişanlınlaydın demiiselam kızçelerimm nisanurum ne kadan güzel bi buluşmaben cesaret edemezdim sonuçta uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım muhabbet bulamam belki diye buda benim düşüncem işte ama inşallah güzel geçer buluşmanız.sipaydim de gelmiş oh hoşgelmişşş nasılsın kuzucum:97:skopumm:76:
aynenn bende sanki sizi 40 yıldır tanıyomuşum gibiyim çok samimisiniz yaşıtızda ondan galiba ohh nişanlınla film keyfi haa ne güzel geçmiştir zaman demi şekerim bu zamanlarınızın tadını çıkartın valla bida geri gelmiyo çünkü:90::90:ne bileyim skobum sana çok alıştım ya burda sanki hep tanışıyoruz gibi olduğundan çok yakın hissediyorum işte öyle oyüzden anladın sen onudün nişanlım geldi akşam film izledik süperdii :81:busabah da gitti :85 lsun yine gelecek sen de kayınvalidene git kız skobum:90:arkadaşın filan yokmu :26:ki
valla ben kayınvalidemle iyi anlaşırım sıkılmnıyorum hiç onun yanında sohbet muhabbt bideçayımızı demleriz ohh değmeyin keyfimizee kayınvalidemle az konuşur öz konuşur hep öğretir bu böyleşu şöyle diye seninki çokmu sıkıcı be skopummKayınvalidemi her gün görüyorum onun yanında daha çok sıkılıyorumArkadaşların işi gücü var ki Ne izlediniz Nişanlılık dönemide çok güzel oluyor ya
valla gezmekte güzel be kafa dağıtıyosun arada bir böle arkadaş gezmesi yapmak laızmiyi geliyo insana
aman tamam anladık biz kendimizi avutuyorduk hava soğuk gezilmez işine bak sen diye
ne alaka anlamadım benn:26::26:valla gezmekte güzel be kafa dağıtıyosun arada bir böle arkadaş gezmesi yapmak laızmiyi geliyo insana
aman tamam anladık biz kendimizi avutuyorduk hava soğuk gezilmez işine bak sen diye
ne alaka anlamadım benn:26::26:
canım ben cumartesi açlışıyordum o yüzden böyle demiştim yanlış anlama espiri yaptım
valla gezmekte güzel be kafa dağıtıyosun arada bir böle arkadaş gezmesi yapmak laızmiyi geliyo insana
valla dediğin gibi süper geçti gülmekten kırıldık taksiye bindik bi arkadaşım öne geçti taksiciyle bişi konuşurken adam yaşlıca arkadaşıma he kızz dedi sanki daha önceden tanıyomuş gibi biz gülmemek için zor tuttuk kendimizi
a.s canımıniçi çok güzelk oldu 5 yıl sonra gördüm arkadaşlarımıçok güzel oluyo tavsiye ederim oo konuşmak için vakit bile yetmedi daha birsürü konuşamadığımız şeyler var onlarındaçocukları var ya çoluk çocuk doğum hikayelerini anlata anlata zaman geçti uzun zaman sonras görünce konuşcak çok şey oluyo bebişimm sen bi kayboldun bi kayboldun nişanlınlaydın demii
aynenn bende sanki sizi 40 yıldır tanıyomuşum gibiyim çok samimisiniz yaşıtızda ondan galiba ohh nişanlınla film keyfi haa ne güzel geçmiştir zaman demi şekerim bu zamanlarınızın tadını çıkartın valla bida geri gelmiyo çünkü
valla ben kayınvalidemle iyi anlaşırım sıkılmnıyorum hiç onun yanında sohbet muhabbt bideçayımızı demleriz ohh değmeyin keyfimizee kayınvalidemle az konuşur öz konuşur hep öğretir bu böyleşu şöyle diye seninki çokmu sıkıcı be skopumm
tmm cnm anladımcanım ben cumartesi açlışıyordum o yüzden böyle demiştim yanlış anlama espiri yaptım
İnanmıcaksın ama benimki hiç susmuyor çok konuşuyor ee çok konuşanda boş konuşurbende boş konuşanı pek sevmem ne yapcan katlanıcan artıkın
a.s kaçakk nerelerdesin sen bakim heeeselam kızlarr:97::97:
tmm cnm anladım
bende boş konuşanı pek sevmem ne yapcan katlanıcan artıkın
a.s kaçakk nerelerdesin sen bakim heeeburalardayım aslında
karşılaşamıyoruz demekki nbr cnm nasıl gidiyo hayattburalardayım aslında
buarada meraba kızlarr nerelerdesiniz bakemmm
evet iyiyim canım iyi gidiyo sen nasılsınkarşılaşamıyoruz demekki nbr cnm nasıl gidiyo hayatt
buarada meraba kızlarr nerelerdesiniz bakemmm
merhaba sipit:80:merhaba geldim bende :82:
bende iyiym cnm tşk ederimevet iyiyim canım iyi gidiyo sen nasılsın
merhaba sipit:80:
aleyküm selam agaSelam bacılarnbr böcüümm
anamm kimse yazmamış kaç gündür nerdesiniz hanımlarr[
canım kimse gelmiyor artık