evde sıkıntıdan patlıyorum 1 kızım var onunla vakit geçiriyorum burası çok güzel bir siteymiş
nerdensin ben ankara
aa negüzel bende bursalıyımyaşım 29 sen ben evdeyim çalışmıyorum iş yok bulamıyorum malesef
evet yaa önceden ne güzel sohbetlerimiz vardıı hey gidi günler heyyanamm kimse yazmamış kaç gündür nerdesiniz hanımlarr[
canım kimse gelmiyor artık
nbr tatlımm özledim kız sizi heee
hoşgeldin cnmm iyiyiz allahaşükür sen nasılsıunmerhaba ben yeni üyeyim nasılsınız
neden kızzz:44::44:...keşke bebek kalabilseydim
iyi geceler kızlar
nasılsınız artık sık gelemicem maalesef iş yerinde birimim değişti yeni birimde int bilg yok o yuzden gelemiyorum artık burayaannemlere geldikçe yazarım aksamları sizede öptüm
skop hülya sipit öptüm canlarım
kızlaaarrrrrrr nabeeer çok çok özledim sizi diğer üyeliğimi iptal ettirdim bunu önceden açmıştım duruyodu bi kenarda artık bununla giricem kk ya mienseram skopcamm nihanımm nasılsınız kızlarr uzun zaman oldu konuşmayalı özledim kız sizi valla
he valla bacılarımm nerdesiniz özledim sizi yaa
hülyammm:98:hele şükür buldum sizi mienseram skopcam nihanımm özledim sizleri valla üyeliğimi iptal ettirdim diğeri varda onuda iptal etmişler bende yeni açtım bunuda etmezler inşallahhne yapıyosunuz kızlarr mienseram düğününe ne kadar kaldı arada uğrayın topiğe
evet skopum çok ıssız bıraktık ve koptuk sanki birbirimizdenÇok ıssız kaldı burası
bende özledim canım çokhe valla bacılarımm nerdesiniz özledim sizi yaa
hülyammm:98:
evet skopum çok ıssız bıraktık ve koptuk sanki birbirimizden
bende özledim canım çok
haftaya düğünüm var kızlar cuma ve cumartesi akşamı
Öyle mi çok sevindim canım haberlerini bekliyoruz Heyecanlısındır